Aşk İlişkileri Eski sevgilimi merak ediyorum, ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İyi mi acaba Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel Eski sevgilimi merak ediyorum, ne yapacağım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Yaz konuş istersen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim ki.. Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gidip konuşmayı neden denemiyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne demem lazım nedense korkuyorum Yorumla PilotBeyyyy +1 yıl Onu bilemem ki. Açık ve net ol. Gerisi hallolur. Yorumla Soran +1 yıl Gidip nasılsın yazmak direkt içimden geliyor ama sanırım gerek yok. Teşekkürler Yorumla PilotBeyyyy +1 yıl Siz bilirsiniz, rica ederim Yorumla
AylinKooç Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çok mu sevdin ne kadar sürdü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatımda gelen geçen oldu.. ama ben onda tutuklu kaldım. 3 ay sürdü ondan önce arkadaştık 2 yıllık. Ayrılalıda 7 ay oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaz konuş istersen
Ne diyim ki..
Gidip konuşmayı neden denemiyorsun?
Ne demem lazım nedense korkuyorum
Onu bilemem ki. Açık ve net ol. Gerisi hallolur.
Gidip nasılsın yazmak direkt içimden geliyor ama sanırım gerek yok. Teşekkürler
Siz bilirsiniz, rica ederim
Çok mu sevdin ne kadar sürdü
Hayatımda gelen geçen oldu.. ama ben onda tutuklu kaldım. 3 ay sürdü ondan önce arkadaştık 2 yıllık. Ayrılalıda 7 ay oldu