Eski sevgilime ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim bir sevgilim vardı. Yıllardır tanıdığım, sevdiğim biri. Bana karşı mükemmeldi değerli hissettirirdi 10 dakika görmek için saatlerce yol gelirdi. Ama ben bu çocuğun kıymetini bilemedim arkadaşlar. En ufak bir tartışmada ayrılalım derdim. O ağlardı istemezdi ama ben ayrilirdim. Sonraki gün de geri dönerdim. O her defasında beni kabul etti. Affetti. Yine sevdi. Ama ben en ufak şeyde ayrılmaya devam ettim (ben bir salagim bunu biliyorum aslında gerçekten ayrılmak istediğim için yapmiyordum bunu aptaldım) bu benim sürekli gidip gidip dönme mevzum 1 yıl sürdü arkadaşlar. En son bana dedi ki 1 yıl sabrettim ama doluyorum artık. Ama ben tekrar yaptım. (canım olduğumu biliyorum lütfen yorumlarda bunu yazmayın bazen insan kıymet bilemiyor kaybedince anlıyor) tekrar yapınca o beni bu sefer çok zor bir şekilde affetti. Günlerce yalvardım. Ve ben gerçekten düzeldim arkadaşlar. 2 hafta geçti en ufak ayrılık vurgusu yapmadım her şey çok güzeldi. Ama sonra o aniden ilgisiz olmaya başladı ben sorunca da "seni yaptıklarından dolayı affedemiyorum beni mahvettin kullandın oyuncak gibi hissettirdin, ayrılalım"dedi. Gidiş o gidiş arkadaşlar. 1 ay oldu dönmedi. En son bana hala seni seviyorum ama eskisi gibi değil, bana çok kötü davrandın artık bana yazma dedi. Ne kadar yalvarsam da fayda etmedi. Ayrılırken yüz yüze değildik. Biz yüz yüze olunca hemen yumusuyoruz birbirimize karşı. Ayrıldıktan sonra görüşsek her şey daha farklı olabilirdi yani. Ayrildiktan sonra ben son kez görüşelim dedi o da kabul etti ama görüşmedik. Velhasıl kelam ben çok acı çekiyorum hatamı yaptıklarımı çok iyi anladım barışmak istiyorum. Acıdan kustugum bile oldu çok kötüydü. Ama artık ona yazmak istemiyorum en son yazma dediği için. Ve online olunca tam duygu da aktarılamıyor. O yüzden ben diyorum ki ben bu çocuğun otobüse bindiği durakta onu bekleyeyim. En azından son kez konuşalım. O benim çocukluk aşkım arkadaşlar. Benden nefret edenler olucaktir ona yaptıklarım yüzünden ama ben hep böyle değildim son 1 yılda maalesef böyle biri oldum. Sizce onu durakta bekleyip son kez konuşmali mıyım? Gurur umrumda değil ben onu terk ettiğimde o hiç gurur yapmadı. Artık gururumu düşünemem. Lütfen bana dua edin. Ne yapmalıyım?
Eski sevgilime ne yapmalıyım?