Eski sevgilime ne yapmaliyim?

Öncelikle merhaba Ben 22 kendisi 23 yaşında 1 yıla yakın bir ilişkimiz oldu Ayrılalı sekiz ay oluyor Üç haftalık bir ayrılığımız olmuştu bu süre zarfında birkaç kişiyle yüzeysel sohbet ettiğim için onu aldattığımı iddia ediyor her yerde Kendisini defalarca mekanlarda kızla yakaladım Çocuğun çok büyük bir takıntılı olduğunu düşünüyorum çünkü biz sevgili iken de her anı her dakika mı merak Edip sürekli yanımda olmaya çalışan bir insan ve gerçekten sevdiğine de çok emindim Bu aldatma muhabbetleri biz flörtken olmuştu Ama sekiz aydır ayrıldıktan sonra yani her yerde adımı o******* olarak çıkarttı Yaşadığımız şehir küçük bir yer ama ikimiz de İstanbul’da üniversite okuyoruz orada orada bile tanıştığımız insanlar ikimizin eski sevgili olduğunu biliyor Çocuk asla benimle iletişim kurmuyor ama bana zarar gelecek her şeyi yapıyor daha önce birkaç kere karşılıklı atışmaz oldu ayrıldıktan dört ay sonra Beni arabayla ezmeye çalıştı bir kez konuşmak istediğim zaman bir kez daha herkesin ortasında saldırdı İkimizin oturduğu kafenin önünden geçmektir birkaç kez tur gibi yani Ama çocuk her yerde benden bahsederken arkadaşlarım da dahil ismimle değil o******* Diye bahsediyor bu arada benim eskiden yakın olduğum bir arkadaşım benimle arkadaşlığına devam ederken eski sevgilimle oturup benimle ilgili plan kurmuşlar ve şu an çok samimiler bunu da atlattım ama geçenlerde bir kızla tartıştım kızın elinde s*il*h varmış Ve gecenin köründe benim evimi basmaya çalıştı İstanbul’daki Daha sonra bana babamın numarasını attı Ve şimdi öğrendim ki babamın numarasını veren ve yaşadığım tüm özel şeyleri Gidip kıza anlatan eski sevgilimmiş Kızına çok bambaşka bir konudan tartışmıştık çocuk tartıştığımız duyunca gidip kızla konuşuyor Ve kızı dolduruyor elinde böyle bir madee olup beni Vuracağını söyleyen birini dolduruyor bu şekilde ve ben sinir küpüne döndüm kaç tane arkadaşımız dahil oldu bu ilişkiye ayrıldıktan sonra haddi hesabı yok ama ben onun arkadaşlarından sadece bir tanesiyle bir kez konuştum o benim tüm arkadaşlarımla iletişime geçmeye çalıştı napacağımı bilmiyorum bıktım artık bu insanlık dışı lütfen babana anlat ya da polise git demeyin burada bilindik bir aileyiz babam duysun istemiyorum çocuk yaşadığımız her şeyi kanıtla atacak biri daha önce beni bu şekilde tehdit etti defalarca ve ablamlara atmıştı arkadaşıyla mı konuşmalıyım eski sevgilim hiçbir şekilde benimle iletişime geçmez ben de istemiyorum çünkü normal biri değil küfürden başka bir şey demiyor aylar geçti 1 yıl olacak hala bu kinini çözemiyorum akıl verir misiniz

Güncellemeler
1 yıl
Siriden dolayı biraz kötü yazmışım annesiyle daha önce konuştum ayrılık aşamasında ama kimse çocuğu tutamıyor tutamadiklari için o dönem İstanbul'a yollamışlardı ben bu şehirde kalmıştım çocuğun kinini çözemedim sürekli bana da inşallah ölürsün inşallah başına bir şey gelir diye beddua eden bir tip annesiyle konuşunca daha da bilenip babama gitmesinden de çekiniyorum arkadaşlarından başka aklıma bi fikir gelmiyor ama beni o kadar kötü anlatıyor ki herkese çocuk telefonumu açar mı emin bile deği
Eski sevgilime ne yapmaliyim?