Eski sevgilimin benimle derdi ne sizce?

Biz uzak mesafeydik 3 ay sevgili kaldık daha buluşamadan kendisi ayrılmak istedi sorunları olduğunu benlik bi sıkıntı olmadığını söyledi ama daha sonra ben ilgisiz davranmışım yaşadığım yere gelmişti gezmeye biri görür diye gitmemiştim bu sebeplerden ayrılmış. Ayrıldiktan 5 ay sonra biz buluştuk ben teklif ettim görmek için sadece o zaman biraz yakınlaşma oldu aramızda ben korkup geri cektip kendimi buda o an bozuldu yine yazdı bana biz görüşmeyelim bence diye aradan 1 ay falan geçti bana yazmaya aramaya başladı bende reddetmeye başladım onu 1 senedir uğraşıyordu sana aşık oldum bi şans daha ver bize her şey daha güzel olacak dedi sürekli yazıp arıyordu ben de reddediyordum en son denemeye karar verdim 1 ay falan konuştuk sürekli kendi aradığından benim aramadığımdan bahsetti bende aradım dikkat ettim öyle söyleyince ama zaten her gün konuşuyorduk istekliydim ona karşı ben arayınca oda 1 gün sonra falan dönüyordu o sıra sağlık sorunları varmış bende sitem ettim ve kendine bile vakit ayiramıyorken bana nasıl vakit ayıracağından konuştu bendw hani her şey daha güzel olacaktı dedim bu ikimizin cabasıyla olur dedi biz 4 5 gün düşünelim ilişkimizi dedi 10 gün geçti hâla yazmadı saçma sapan bu ne oluyor yaptığı o kadar uğraşıpta şimdi böyle yaptı

Eski sevgilimin benimle derdi ne sizce?