İlişkimiz iyiydi bi sıkıntı yoktu kendisinin sorunları oldugunu söyleyip ayrılmak istedi anlayışla karşıladım. Aradan zaman geçti yaşadığı yere gitmiştim sadece nasıl diye göŕmek icin görüşelim mi dedim hemen geldi ortamdan dolayı sarıldık etkilendik birbirimizden öpüştük kendi ilk öptü hızlı hızlı sonra kendini sürttü göğsümü oksayarak bende kalktım korkuyorum diye. Kendi kendine biz görüşmeyelim dedi benim tekrardan baslamak gibi bi istegim yoktu zaten onada gelmek zorunda degilsin dedigim halde geldi sonra boyle yaptı hicbir sey yazmadim.
Aradan yine zaman gecti bu sefer kendi aradı nasılsın diye soguk bir şekilde yanıt verdim bende sordum sonra numaranı kesin olarak silicem rahatsız etmeyeceğim seni sende sil bende numarası kayitli degil bu arada hayat devam ediyor gibi seyler soyledi neden aradın bunları söylemek icin mi aradın diyorum neden aradigimi bende bilmiyorum anlam veremiyorum kendime dedi bende artık fazla bir sey demedim kapattık. Aramızda 500 km var yani kendiside gayet yakışıklı isterse başkalarını bulabilir ama bana böyle yaptı neden sizce
Aradan yine zaman gecti bu sefer kendi aradı nasılsın diye soguk bir şekilde yanıt verdim bende sordum sonra numaranı kesin olarak silicem rahatsız etmeyeceğim seni sende sil bende numarası kayitli degil bu arada hayat devam ediyor gibi seyler soyledi neden aradın bunları söylemek icin mi aradın diyorum neden aradigimi bende bilmiyorum anlam veremiyorum kendime dedi bende artık fazla bir sey demedim kapattık. Aramızda 500 km var yani kendiside gayet yakışıklı isterse başkalarını bulabilir ama bana böyle yaptı neden sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an çok iyiyim canım unuttum seni burada kız da bol. Şu an çok güzel anlaştığım kız arkadaism da var her şeyi yaşıyoruz aklına gelecek herşeyi canım. Seni açıkçası unuttum sayılır arada bir aklıma geliyor göğüsleri oksadigim başka yok yani gülüm fazla kafana takma beni sende keyfine bak hadi görüşürüz
Ne bu
Ne ne?
Soru sormuşsun?
Sorunun cevabı bu ilk okul 2 den terk mısın anlama kıtlığın mi var kızım
Boş yapmaya mı geldin
En nefret ettiğim kız tipi soru sorar saçma sapan cevap veririz hosuna gitmez çünkü öğrenmek istediği o değil hanımefendinin duymak istediği şeyleri söylemeyince zoruna gider çamur atar işine geliyorsa ağa
Mantıklı olanı söyleyebilirsin ya da hiç yorum yapma
Sence mantıksız mi bu cevap?
Evet
Şensiz yapamıyor seni seviyor dur ama açılamiyordur peki bu cevap nasıl bu da mantıksız mi?
Dalga geçme
Bence sorun çok saçma lise 1 . Sınır ergen sorusu gibi
İnsan aşık olduğunda mantıklı düşünemiyor bazen yasananları sindiremiyor bi cevap çözüm bulmak istiyor düşünmemek için
O zaman asıksan burada sormak yerine gururunu bir kenara bırakacaksın arayacaksın ve adam gibi diyeceksin seni seviyorum seni düşünüyorum sensiz yaoamuorim diyeceksin ne kaybedersin böyle yapınca?
Gururumu o haksız yaptıklarında. Sonradan mesaj attım konusmak istiyorum senle diye bidaha yazma bu kadar hoş karşılamam dedi bende sinirlendim ve ne diye arıyosun o zaman nasılsam nasılım belki başka biri var niye ariyosun dedim. Keşke seni hiç tanımasaydım keşke bana hiç yazmasaydım bütün hissettiklerimin hiçbirini haketmiyosun hakedene vericem. dedim. özür dilerim ama olmaz yazdı. Bende bir şeyleri oldurmaya çalışmıyorum sadece senin tutarsızlığından sıkıldım yazdım. Anladım bidaha rahatsız etmem dedi. Bunlar içimde kalmıştı söylemek için rahatsız ettim bende dedim ve böyle kaldık kendisi haksız ne diyebilirdim ki cok seviyorum ama beni üzdü
O zaman çekindigi birşeyler var korktuğu ya da
Bu yüzden kafam karışık işte beni seviyorda ortada bir engel mi var bilemiyorum tekrar arar mı onuda bilemiyorum
Arama o zaman sxrxfsizj sen üzerine düşeni yapmissin unutmak icn yeni birisini bul
boşta kaldıkça aklına geliyorsun istediğini alamadığı için, sonra uçup gidiyor muhtemel, çok anlam yükleme bence öyle birine.
Sonradan mesaj attım konusmak istiyorum senle diye bidaha yazma bu kadar hoş karşılamam dedi bende sinirlendim ve ne diye arıyosun o zaman nasılsam nasılım belki başka biri var niye ariyosun dedim. Keşke seni hiç tanımasaydım keşke bana hiç yazmasaydım bütün hissettiklerimin hiçbirini haketmiyosun hakedene vericem. dedim. özür dilerim ama olmaz yazdı. Bende bir şeyleri oldurmaya çalışmıyorum sadece senin tutarsızlığından sıkıldım yazdım. Anladım bidaha rahatsız etmem dedi. Bunlar içimde kalmıştı söylemek için rahatsız ettim bende dedim ve böyle kaldık kendisi haksız ne diyebilirdim ki cok seviyorum ama beni üzdü
Uzatma bence bidaha, o senden ayrılmışken tekrar görüşelim falan demişsin tek tutarsız o değil ki. Uzamış da uzamış, bence bundan sonra hem kendini sar hemde önüne bak bidaha iletişime geçme üzgün olsan da.
e zaten başkalarını bulmuş canım
O nerden belli
numarani silmiş hayat devam ediyor demiş senden sebepsiz ayrılmış daha nereden belli olsun
Niye arıyor o zaman
boş kaldıkça