Eski sevgilim benden sonra psikolojik olarak sorunlu biri haline geldi?

Ekim 2022 de 7 senelik ilişkim bitti. Ama çok yıpranmış tükenmiş bir ilişkiydi. yaşini sakladı Aldatıldım hakaret ve şiddete maruz kaldım kilo aldım diye aşağılamalar vb. saygı bitmisti ve sürekli ayrılıp barışmalar yaşadık. Bu süreçten çok yorulmuştum artık geleceğimiz olmadığını biliyordum çalışmıyor du işsiz gezdi senelerce ve asgari ücret ile bari çalış dediğim de ben mühendisim olmaz diyordu evlilik tarihi yok netlik yok. Belki bir şeyleri toparlariz diye son kez yaz tatilinde iş yerimden izin alıp onu görmeye son kez çözebilir miyiz diye yanına gittim. Benim de hatam vardı kendimi değersiz hissettirdiği için sürekli kilom vb bir kaç kez başkaları ile mesajlastim beğenilmek için daha ötesi yok ama ilişkiye artık inancım yoktu. Bunu görüp beni ağır darp etti telefonumu kırdı ve sonra artık olmuyor diye bitirdik ama. bir kaç ay sonra sevgili yaptığını gördüm sonra onlada yapamadı geri bana Bayram tebrigi doğum günü zamani yazdı cevap vermedim. Karşima mükemmel bir insan çıktı evlendim evlenmeden bir gün önce yazdı. Evleneli 5 ay oldu gelinlik çok yakışmış yazmış engelledim. Seneler oldu hala işsiz sürekli sevgili değiştiriyor hatta benden önceki sevgilisine bile yazıp red yemiş. ortak arkadaşlarımızdan haber geliyor sürekli çarpik ilişki ve imali beddualı şeyler paylaşıyor mus. Ruh sağlığı iyi değil bence. biz ayrılalı 2 sene oldu. Bir yandan ona üzülüyorum ama içimde bir şey yok bir yandan neler yaşadığımi kendim biliyorum. Siz benim yerimde olsanız ne düşünürsünüz?

Eski sevgilim benden sonra psikolojik olarak sorunlu biri haline geldi?