Eski sevgilimin bunu yapması ve beni bu kadar çok üzmesi normal mi?

Eski sevgilim benden gideli 5 yıl oldu ve gidişi cok kotu oldu... benimle birlikte olup 24 saat geçmeden başka bir kadına yüzük taktı başka bir kadını istemeye gitti resmen o an şokla bayılıp gözlerimi hastanede açtım ailesi beni istemedi cunku boşanmış biri olmaz bize dediler ailesini dinledi ve başkasını sevmediği bir kadını aldi Şu an onunla 5 yıldır evli bir cocugu bile var... 5 yil sonra karşıma tekrar çıktı snapchat üzerinden beni ekledi yeniden unutmuşum gercek pseudo ismini Birtanem olarak kayıt etmişim zamanında neyse bu yazdı falan konuştum yalan yok 2 aydır konuştuk fakat amacım kotu yönden degil eşini sevmediğini dile getirdi günahtır yapma dedim o kıza bunlari yapma dedim oysaki eşi zamanında ben bu adamla sevgiliyiz resim attım herseyi kız inadına bu cocugun tapusu bende olucak sen boşanmış olmaz merak etme diye hava atmıştı bana yıkılmıştım çünkü onu safca temiz bir sekilde sevdim 2 aydır görüşelim dedi imkan yok redt ettim evlisin ben bunu hemcinsime yapamam hatta ve hatta konuşmayı da kestim en son cumartesi günü konuştuk birdaha bana ulasma eşine saygılı ol üzme onu dedim çocuğunun annesi sonuçta dedim oysaki eşi zamanında beni hic ama hic düşünmedi... ben yine alttan aldım kotu kadin olmak istemiyorum oyle niyetli biri de degilim Allah içimi biliyor bu iki ay icinde ister istemez ses kayıtları olsun veya ne bileyim resimler falan oldu onları da hatıra olarak kalsın isterdim eski sevgilim bugün tekrar yazdı cevap vermedim ve sustum ve sinirlenip bütün kendi snapchat hesabini sildi ister istemez bütün hatıralar guzel konuşmalar silindi ve ister istemez agliyorum cunku bunu diyorum içimden ya benim ve hatıralarımın ne zararı vardi ona neden bunu yaptı diye gercekten agliyorum eski sevgilimin boyle yapması hatira ile en azından guzel şeyler kotu bitmiş olsada iyi hatırlamak isterdim cunku gercekten sevdim herseyi silmesi beni maf etti agliyorum Şu an bu hatıraların silinmesi neden bu kadar acı veriyor bana bilmiyorum ama canım gercekten yanıyor 🥺😔

Eski sevgilimin bunu yapması ve beni bu kadar çok üzmesi normal mi?