Benim tipim olan insanların tipi ben değilim. Tipim olmayanların da tipi benim.
Valla çok zor durum arkadaşlar. Aynı anda biriyle aşık olmadım hiç..
Benim tipim olan insanların tipi ben değilim. Tipim olmayanların da tipi benim.
Valla çok zor durum arkadaşlar. Aynı anda biriyle aşık olmadım hiç..
Aslında ben bunun sebebini psikolojik bir etkiye dayalı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de böyle araştırmalar var. Psikolojide bir gerçek var ki; travma yaşadığımız insanlara benzer özellikleri olan insanlardan hoşlanıyoruz. Sürekli imkansız aşklarq tutuluyorsak özellikle onları çekiyoruz demektir, istemsizce bilhassa o kişilere doğru yönleniyoruz. Bunun seni de etkilediğini düşünüyorsan; bu durumun üzerine gidebilirsin.
Biri benden bahsetmiş gibi hissettim şu an😅, nerede tipsiz var beni buluyor diyorum ki bunlar hiç aynaya bakmiyor mu, çiftlere bakıyorum bunlar nasıl beğenmiş birbirini diyorum bu işte bir terslik var ama ne, çık çıkabilirsen işin içinden. Çok tipli de istediğimden değil ama denklik de olmalı
@AsabiÖküz kibir bu yorumun neresinde
@AsabiÖküz evet hakkı bulut. Bu yüzden zaten söylüyorum bunu
@AsabiÖküz Kerr olmasamda senin gibi hakkı bulut kılıklı ile yan yana gelsem ay parçası kalırım
@AsabiÖküz la zaten sakın bakma, birde seninle uğraşmayalim 🤣
Hahaha. Senin neyine bakayım laaa. Yavrum ben 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum. Uyuyorsan bul beni. Uymuyorsan, çekil tezgahiminin önünden. Kısmetimi kapatma bari 😝
@AsabiÖküz la bunları ezberledi zaten KS. Adını değiştirip bir özilhan bir kerr bir başka bir şey yapıp duruyorsun, seni engelledim yine bulup çıkartıyorum beni ama çok güldüm yine seni hakkı bulut. Daha önce de söyledim sana bu dediğin kadınlar seni nev yapsın rüyasında görse korkar, sen geç bu sevdadan, seni ben bile almam benden kötüsü bile zor, şansını zorlama, yok çünkü
@AsabiÖküz la hiç Kibariye değilim, koca g. tlu değil küçücük düz ama seni yine de yanıma almam. Bak i dediğin kadınların fotolarıni eline al birde kendi fotonu koy yanına bak bakalım denk mi uyuyor mu hakkı bulut efendi🤣
@AsabiÖküz la seni engellemekle de kurtulmak imkansız. Yine beni cımbız gibi çekip buluyorsun, yok mu senden tamamen kurtuluş
Cevap
14Cevap
Genelde öyle olur zaten seversin sevilmezsin sevenini de sevemezsin
Bende aynı anda kimseyle aşık olmadım sebep tip değil daha farklı şeylerdi
İnsanın başına ne gelirse kibirinden geliyor
İsteyince olmuyor Allah nasip etmeyene kadarda olmayacak
Bence çok seçicisin.. Fazla abartma bu durumu.
Kötü olmuş. Ama cok şeyde kaybetmiş sayilmazsin
Bu devirde aşk yok kafa dengi birini bulursan devam
Dengine baktığına pek düşünmüyorum. Bence kriterlerini gözden geçir.
Aynı ben ianlatmıyorsun
Hep öyle olur saten kanka
Orta tip sorunsalı
😃tipimi görsen ağzın açık tahtalı köye gidersin. Güzellik değil erkekle kadını birbirine çeken, Kimya diye bir şey var.
Dengine bakmıyorsun o zaman
kısır döngü giren çıkamıyor bknz ben
Evde kadın
Kaldın
Ben kimsenin tipi değilim jsj bu daha kötü
Ben de
Kısır döngü
Işin zor:)
What
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?