Ama reddettiğim kişiler çok düzgün kişiler. Niye böyleyim anlamıyorum kendimi. Belki de mantığımi kullansam şu an çok güzel bir hayat yaşıyor olabilirdim.
Nerde güvenilmez biri varsa ona ilgi duyuyorum. Birkac ay takılıyoruz sonrası yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama reddettiğim kişiler çok düzgün kişiler. Niye böyleyim anlamıyorum kendimi. Belki de mantığımi kullansam şu an çok güzel bir hayat yaşıyor olabilirdim.
Nerde güvenilmez biri varsa ona ilgi duyuyorum. Birkac ay takılıyoruz sonrası yok
Düzgün kişiler, lütfen arkadaşı uyarın. Evladım, doğru dürüst biri olduğunu bile bile yanlış kişiyi seçiyosan sende bir sıkıntı var.
Ya biliyorum işte bende bir sıkıntı var. Sonradan geldi işte aklm başıma. Yaşadığım kötü bir olaydan sonra oldu. Sanırım psikolojik
Neden düzgün insanları seçmiyosun? Hayatın travmatik olsaydı düzgün insanları seçmeyi tercih ederdin yalnız bilinçaltının oyunu büyük bu işlerde
Onlar beni reddetmeden ben onları reddetmeyi seçiyorum. İyi insanları kendime layık görmüyorum sanırım
Çıkarsana ağzındaki baklayı? Demek ki yeterince iyi tanımıyosun düzgün olduğuna nasıl bu kadar emin oluyosun?
Cevap
10Cevap
İlerde nasıl bir hayat bekliyorsun peki bunu düşünüyor musun?
Düşünüyorum tabiki o yüzden artik kendime çeki düzen vereceğim
Öyle değilm ben ama biraz yanlış anlaşılmış olabilir açıklamam
Slk olduğun icin olabilir
Cinsel birliktelik oluyor mu peki
hep öyle zaten acı çekmek için
Hayatın s*kilsin istiyorsun
Hayatım daha ne kadar s. klecek merak ediyorum. Ama tabiki artık beynimi kullancam
Hiç sanmıyorum. Kalp her zaman mantığını yener o yüzden kalbinin sesine gidip iyice sürünmek istiyosun
Şey yap bari. Sürünürken zevk almaya hs9
Kasiniyorsun
İki dünya bir araya gelse birlikte olmayacağım kişiyi özlüyorum sen düşün. Keşke öyle biri olmasaydi
Dedimya senin kasintin var milet beladan kscar sen kendini sxecek belayi seviyorsun😁
Yüzüme bakmazsın
Öyle en iyisi
Deveye diken, insana düt
Düt ne awq hdgxhx
Kadinlar oyle
Böyle olmak istemiyorum. Ve çok pişmanlığım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?