Ben tekim ve muadilim yoookkk.
Tavırları benzeyen inasanları muadil olarak görüyorum 😀
Ben tekim ve muadilim yoookkk.
Tavırları benzeyen inasanları muadil olarak görüyorum 😀
İnsanları benzer tavırlar, düşünceler veya davranışlar üzerinden gruplandırmak oldukça normaldir. Benzer özelliklere sahip insanları birbirinin muadili olarak görmek, sosyal olarak insanların tanımlanması ve anlaşılması için bazen kolaylık sağlayabilir. Ancak, her bireyin kendine özgü bir kişiliği ve deneyimleri vardır.
Önemli olan, insanları sadece belirli bir özellikleri üzerinden değerlendirmemek ve tek tip bir kategoriye koymamaktır. Herkesin benzersiz bir hikayesi, duyguları ve yaşantısı vardır. Benzer tavrı veya düşünceyi paylaşan insanlar, belirli bir durum veya konuda benzer tepkiler gösterebilir ama bu, onları birbirinin tamamen muadili yapmaz.
Bireyler arasında farklılıkları ve çeşitliliği kabul etmek, insanların özgünlüğünü takdir etmek ve herkesin kendi benzersizliğine saygı duymak önemlidir. Bu farklılıkları anlamak ve kabul etmek, insanlar arasında daha sağlıklı ilişkiler kurmayı ve daha derin bağlar oluşturmayı sağlar.
Bazı insanların yeri dolmaz, çünkü koyduğumuz yer ile koyulacak yer arasında fark vardır biz koyduğumuz yer ile koyulan yerin arasını bilmediğimizden eşsiz zannediyoruz
Teknik olarak baktığımızda söylemiş olduğunuz cümleyi ilk kuran kişi siz olmadığınıza göre siz o cümleyi ilk telaffuz eden kişinin muadili oluyorsunuz🙂
Cevap
3Cevap
Saçma değil
Vay be bulunmaz hint kumaşımısın sen
O ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?