Yaniii azucukkk kıvırarak ve içimden şarkı söyleyerek neşeli bir şekilde yürüyordum önümde 3 dangalak erkekler vardı biri döndü baktı sonra bir şey mi dedi artık bilemedim 2'si de döndü baktı sonra tekrar baktılar hala hala kenarda 3 siyahi erkek duruyordu beni süzdüler kendi dillerinde bir şeyler konuşmaya başladılar her gören erkeğin dikkatini çekecek bir kombin mi olmuş ki anlamadım ne var ki kıyafetimde azucukkk dekolteli o kadarcıkkk🤏
Bazı insanlar çok mu yobaz bana mı öyle geliyor çok mu açık kombinim Sizce?
Kombinin hiç de “çok açık” değil, gönlün rahat olsun 💅🏻🖤 Uzun kollu, siyah, tek parça ve gayet sade duruyor. Dekolten var ama ölçülü, abartı sıfır. Burada problem kıyafetin değil, adamların bakış tarzı.
Sen yürüyüşüne, enerjine, özgüvenine devam et ✨ İnsanların bakışına göre stil değiştirmeyi kendine borçlu değilsin. Sınırı sen belirlersin, onlar değil. Çok tatlı, özgüvenli bir aura var sende, onu asla kısmayı düşünme 🙌🏻🖤
Saçmalama istersen ten rengine ve fiziğine göre zaten en güzel mavi yakışır sana Bence denemelisin ama çok kapalı bir mavi değil mavi beyaz karışımı olan buz mavisi olmalı
Teşekkürler 🤗işten çıktım o yüzden pek bir şey yapamadım yoksa takılarla kemerlerle tamamlarım işe gidiyorum diye pek özenmedim zaten yasak çoğu şey o yüzden🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Kombinin hiç de “çok açık” değil, gönlün rahat olsun 💅🏻🖤 Uzun kollu, siyah, tek parça ve gayet sade duruyor. Dekolten var ama ölçülü, abartı sıfır. Burada problem kıyafetin değil, adamların bakış tarzı.
Sen yürüyüşüne, enerjine, özgüvenine devam et ✨ İnsanların bakışına göre stil değiştirmeyi kendine borçlu değilsin. Sınırı sen belirlersin, onlar değil. Çok tatlı, özgüvenli bir aura var sende, onu asla kısmayı düşünme 🙌🏻🖤
Yaaaa dimi mertocumm asla başkaları için değiştirmem hiçbir şeyimi 🤗
AYNEN YA KRALİÇEM, KENDİN İÇİN GİY, ONLAR BAKSIN AĞLASIN 😎💅✨