Sürekli aynı tip insanlara çekiliyorum üstelik sonumuzun olmayacağını da biliyorum ama bu kısır döngüden çıkamıyorum napmalıyım?

Birlikteyken sürekli eğlendiğim bir insan var ama böyle sürekli laf atarız birbirimize hep bi itiş kakış içerisinde oluruz durmadan. Bir de bu esnada temas falan da oluyor kötü anlamda değil şöyle diyeyim o benim saçıma dokunur saniyelik, ben vururum falan smfmsmd b0ktan ilkokul ilişkileri gibi cidden ama aşırı samimi geliyor bana yersizce ve eğleniyorum. Çocukça gelebilir ama böyleyim yani. Her neyse sorun şu. Bu bey hızlı takılan ciddi düşünmeyen tiplerden. Ben de tam tersiyim ciddi ilişki istiyorum ama işin sonunda bu tipleri paratoner gibi de çekiyorum. Arkadaşım olsa mükemmel eğleniriz ama arkadaş olarak da kalamıyorum. Napıcam allah için söyleyin. Eski sevgilimle de aynı şekilde başladı her şey ben bu diziyi izledim diyorum sonunu biliyorum yapma zeynep bunu kendine diyorum ama yok bana mısın demiyor. Bir akıl verin lütfen ya. Saçma sapan yargılayacak insanlar lütfen bi sıyrılsın. Kendimi yeterince yargılıyorum zaten sizin ay şöyle yapanlar da bilmemne diye başlayan cümlelerinizi ve genellemelerinizi çekemem

Sürekli aynı tip insanlara çekiliyorum üstelik sonumuzun olmayacağını da biliyorum ama bu kısır döngüden çıkamıyorum napmalıyım?