En İyi Cevaplar
- +1 yıl
%50 gibidir ama en başta temizliğe bakarım ya cidden temizlik temizlikkk
ilk sıra temizlik temiz değilse istersen brad olsun asla bakmam soğurum tırnak ağız ve koku çok önemli hatta il sırada ağız ve koku.. ondan sonra karakter temiz olsun karakterine de bakarız sonra da tip tabii ki dış görünüşüne de giyimine kuşamına özen göstersin... ben neysem nasıl önem gösteriyorsam o da göstermeli.. yoksa asla 000 dir onunla olmam...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. 0 baby dışı beğenilmeyenin ici merak edilmez ama sadece dış görüntüsü ile de bu işler yürümez. Ben etkileyebilmesi için yakışıklı karizmatik çekici olmalı ama devamını getirebilmek içinde karakter sahibi sosyal kültürlü birisi işi gücü yerinde sayılan birisi olmalı.
00 Yorumla
Bir erkekten sırf çok yakışıklı diye etkilenmek saçma olur. Etkilenmem de zaten. Cidden beni etkileyen davranışları ve gülüşüdür. Ve de olmazsa olmaz espritüelliği ve özgüvenli oluşudur. Bunları taşımayıp yakışıklı olanlar çok var ama asla dikkatimi çekemez
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yüzde 50.. Bir bilenin de görüşünde paylaştığı üzere, karşı cinste ilk önce dış görünüşe bakıyoruz. Dışı bizi çekerse içini de merak ediyoruz. Açıkçası dış görünüşü ile beni etkilemeyen biriyle bir ilişki yaşama şansım yarı yarıya. O da şöyle. Kalan tüm şeyler tam hayal ettiğim gibi olmalı.. Yoksa öyle bir şansı da olmayabilir..
70 Yorumla- +1 yıl
Çok basit sıfır yemek alacakken bile dış görünüşüne göre bakıp alıyoruz içeriğine göre değil Bir adamın da önce benim ilgimi çekmesi için dış görünüşün gerçekten güzel olması yakışıklı olması lazım yoksa ben bu adamın içine niye merak edeyim
40 Yorumla - u+1 yıl
Beni etkileyen şey kaş, göz, tip değil. Hayata karşı duruşu, sergilediği tavır, ailesiyle olan muhabbeti, kısacası karakteri.
66 Yorumla- +1 yıl
@Majezik89 eee?
- 1 yıl
Dış görünüşten kesinlikle etkilenmiyor musun? Tamamen kayıtsız mısın etkilenme anlamında?
- 1 yıl
İkinci sırada
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Thanks.
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Aşırı güzel olmasına gerek yok zaten. Bazen bana güzel geliyor sadece.
22 Yorumla- +1 yıl
Kime ne kadar güzel.
Kişinin güzellik kavramında ne aradığını bağlı olarak değişir.
Kendi adıma konuşmam gerekirse;
Bakışlarına ya da gülüşüne , bir gamzesine bile vurulabilir insan o yuzden sadece gelip geçici olan dış güzelliğe takılıp gitmem.
Önemli olan iç güzelliği.
Tabi sevdiği insanın güzel olmasını illahaki ister ama tek kiriter o olmamalı.
Güzel bakan bir çift göz benim için herşeye değer.
Duru olsun sade olsun yeter.
Kendimi bildim bileli tek bir hayat felsefem var.
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol.10 Yorumla - +1 yıl
Bu biraz yaşla ilgili 6-18 arası sadece dış görünüş 18-20 dış görünüş popülerlik 20-30 ekonomi ve dış görünüş karakter dürüstlük 30-50 olgunluk tecrübe ekonomi karakter ve dürüstlük kısacası örnek oyun gibi düşün yaşta lwl atladıkça yeni skiller açılıyor şahsım adına konuşmam gerekirse dürüst ve bana Bir işe kalkiştiğimda moral motivasyon kısacası destekleyici olsun aileme ben nasıl hürmet ve saygı duyuyorsam aynısını yapsın isterse dünyanın en çirkin kadını olsun çünkü güzellik geçicidir karakter bâki'dir güven ve sadakat saygı olmazsa işin sonu mahkeme kapısı olur
10 Yorumla - +1 yıl
Kültürlü ise yüzde 1000202838382929239
Zengin ve sonradan görme zengin değilse yüzde 60
Dişleri güzelse, bakımlı ise yüzde 1027272727828228
Sempatik ise yüzde 10838393392
Evcimen, çocukları hayvanları seviyorsa yüzde 12828282828
Düşünceli, saygılı, oturmasını, kalkmasını biliyorsa yüzde 102728282992
Sürekli beyaz gömlek pantolon kombini yapıyorsa yüzde 10020 Yorumla - +1 yıl
Yakışıklı olan herhangi birinden farklı işlemiyor süreç. Sadece belki güzel görüntü küçük bi farkla süreci hızlandırabilir hormonal çekim olayları bilinçdışı vs ama genel olaral biriyle bağ kurmam etkilenmem tamamen benim ruhsal olarak ihtiyaç duyduğum şeyleri onda bulmamla alakalı
10 Yorumla Bu kavramlar görecelidir kimi vardır mavi göz den etkilenir kimisi yeşil sever kimisi kahkülüne vurulur kimisi kaslara vurulur kimisi karakterine aşık olur kimi gülüşüne kimi gözlerine çok geniş bir konu. Birisi vardır çoğu kişiye göre güzel değildir ama karakteri nice güzelden iyidir zekidir insan evladıdır o tüm güzellere bedeldir mesela
10 YorumlaYüzde 1 de olabilirdi yüzde 90 da olabilir bu yüzdeligi belirleyecek olan ortam ya da mekandır yani bu kişinin şansının artması olmasi gerekn yerde olursa şansı 1 den 100 e kadar çıkabilir yani en basitinden zor aninda Hızır gibi yetişebilmesi ya da bir ortamda düşünce tarzı sonuçta tarz görünüş bir yere kadar birazda saçmaladım anla gari
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Leyla nin çok çirkin olduğunu duyduk mejnun ise yakisikliymis ama bu devirde o saf temiz insanlar yok siz ne derseniz deyin bu devirde etkilenecek tek şey para ama seversen gözüne hep güzel görünür beni etkileyecek insan sözümden cikmayan masum merhametli fedakar olandır bende onun bu davranışı için birkez uzmem ne isterse yaparım
50 Yorumla- +1 yıl
İhtimali yok ama iç görünüşde önemli bir kavram. Dış görünüşüne önem verdikçe Zamanlada tanıdıkca iç görünüşünede değer vermeye başliyorsun. Ama iyilik kavramıda herkesin bakış açısına göre ön yargilara görede değişebiliyor artık. iyi olan cennete gitsin canım ne diyelim şimdi...
30 Yorumla - +1 yıl
Karşı cinsin beni etkileyebilme oranı 0.
Normalde yanında olduğum kişi gibi olabiliyorsam, eğleniyorsam her anlamda bana güven veriyorsa neden etkilemesin diyebilirdim. Şansı belki çok yüksek olabilirdi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle güzel bi ilişkim vardı ki hala telefonumda my best friend olarak kayıtlı hayatımda olmadığım kadar bendim onun yanında ki o da aynı şekilde biz ayrıldıktan sonra çok şey kaybettik çok güzel bi ilişki ve çok güzel bi arkadaşlık ama sorun zaren buydu bence çok rahatlık biraz fazla kaçıyor ilişkiye
- +1 yıl
başkasını bilmem ama bir kadın beni iki durumda yüzde yüz etkiler
medeni samimi davrandığı zaman
yaptığım yalnışlara asla istisna yapmadığı zaman
20 Yorumla - +1 yıl
Yakışıklı olmayan erkeğin genelde özgüveni düşük olur. Özgüveni düşük kişininde kız arkadaş bulması baya zordur. Kızlar için çok farketmiyor zaten en çirkin kıza bile birsürü kişi yavşıyor. Bizim erkekler olarak herkese abazanlık yapmamamız lazım. Kızlarında bunda suçu var ama abaza erkeklerden dolayı. Yanına tanışmak için gittiğinde güzel bir şekilde reddetmek yerine egolu davranıyorlar (genellikle). Benim açımdan güzellik çok önemli değil. Kişiliği daha önemli. Tabi çirkin veya şişman birisinden etkilenmem. Veya daha rahat konuşurum onunla. Ama ilişki kurmam arkadaş olurum. Ama abaza erkekler güzelliğe vs. fazla bakmaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Kimisi gözlerine, kimisi duruşuna, kimisi yüzüne, kimisi boyuna posuna vurulur bilinmez. Özgüven çok önemli. O duruş.
12 Yorumla- +1 yıl
@Loyall Özgüven yani kararlı, fikirleri sabit dir, tutarsız ve maymun iştahlı olmaması. Ne istediğini bilmesi. İlişkide kendisine güvenmesi. Kendisine inanması çok önemli. Kendisinden şüqhe eden kişiler kendi kusurlarını başkaları üzerinden tamamlamak için karşı tarafı incitip hata üstüne hata yaparlar, kullanmaya meylederler. Özgüven sahibi kişiler kendilerini ispat etme gereği duymaz, hareketleri, kararları ve fikirleri net dir.
- +1 yıl
Ona bakariz da insanlarin dis gorunusune yorum yapmayi da dogru bulmuyorum ama bu sitedeki erkeklerin cogunun tipine bakmadan beklenti icerisinde olmalari ve azinleri gercekten takdire şayan 😀
10 Yorumla - +1 yıl
Bana göre yakışıklı/güzel olmayan birisi başkasına göre çok yakışıklı/güzel olabilir. Bu kişiden kişiye göre değişir. Bu nedenle diş görünüşünü beğenmediğim birisi zaten beni etkileyememiş olur. Tabi ki her şey dış görünüş değil. Sadece dış görünüş olarak etkileyememiş olur beni. Kişiliği ile kendine aşık bile edebilir.
11 Yorumla - +1 yıl
Buradaki insanlar genel olarak birbirini Fotoğraf vs görmeden tanıyor O yüzden önce bir karakterdan etkileniyorlar sanırım sonra fotoğraflardan
23 Yorumla- +1 yıl
Dürüst oluyorum seni ne ilgilendirir
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Birincisi her sey güzellik değildir. Tabiki önemli bir faktör fakat insanlar doğal yontemlerle olmasa bile güzel olmayı basarabilirler. Karakter, kişilik ve hareketler daha değerlidir. Güzel olmayan bir insanı güzel gosterebilirsiniz. Fakat içi kötü olan bir insanı iyi yürekli gosteremezsiniz. O yüzden tipi güzel ya da yakışıklı olamasa bile bir insan karakteriyle etkileyebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziksel özellikler ne kadar çok önemli olsa da kişiliği karakteri çok daha önemli o yüzden beni etkileme şansı çok yüksek 😅
10 Yorumla- +1 yıl
% 0 elbette yanıma yakışması gerek. Güzel yakışıklı olup, karaktersiz ya da yabani ve uyumsuz bir şey ise de yine etkileyemez.
16 Yorumla- +1 yıl
sen cok mu yakisiklisin knk
- +1 yıl
@huysuzsincap yooo
- +1 yıl
belli
- +1 yıl
@huysuzsincap standart bir tipim işte.
- +1 yıl
standartin cok cok cok altindasin sen
- +1 yıl
@huysuzsincap doğrudur.
- +1 yıl
%55 diyebilirim. Eğer çok ilgiliyse kendini sevdirmenin yollarını tüm gücüyle arıyorsa beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsa etkilenirim ben.
11 Yorumla- +1 yıl
sar ordan ilgiyi
- +1 yıl
Güzelse benden yakışıklısını bulabilir çirkinse benden çirkini ona yaraşır... 😊 Herkese dengi olan eşi, kendime huzurlu bir yalnızlığı diliyorum. 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok yakışıklı olması benim için öncelikli bir kriter değil. Zekası ve kültürüyle beni etkileyebilir. Nasıl yaklaşması gerektiğini bilmesi yeterli. .
10 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki bu bir etken ama tanıdıkça güzellik yerine karakteri daha etki gösterir. Güzellik/yakışıklılık göreceli ve geçici şeyler
10 Yorumla - +1 yıl
Aşırı çirkşn değilse zekasıyla gayet kolay etkiler. Zaten yurdum kızları üç aşağı beş yukarı aynı. Karakter zeka daha ön planda
10 Yorumla Güzelliğin on par' etmez
Bu bendeki âşk olmasa20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Bazen mimiklerden, başarıdan falan etkilensemde yine düşük baya ya
29 Yorumla- +1 yıl
@KEREM0608 nerden biliyorsun neden yakışıklıları suçladın anlamadım
- +1 yıl
@Xena1234567 boş yapıyor ya kıskanç işte
Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Hayatımda birisi olmamış olsaydı, duygusal etkileşim kurduğum birisinin fiziği çok ta önemli olmazdı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ters köşeleri severim hemde cooook ama bunu yapan yok 🤪
11 Yorumla- +1 yıl
İsterse dünyanın en güzel kişisi olsun karakteri olmadıktan sonra neye yarar ki
10 Yorumla - +1 yıl
Biraz zor. Hem guzel hem akilli olsun ruhlar aleminde yasamiyoruz. Ben seciciyim.
10 Yorumla - +1 yıl
Çok yakışklı olmasına gerek yok ama orta halli olmalı. değilse zor
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Güzelliğe önem vermediğim için takılı kalmam önemli olan ilk etkileşim
11 Yorumla - u+1 yıl
Karakteri varsa etkileyebilir ama en nemlisi uyumlu olmamız
10 Yorumla - +1 yıl
%40 karakter % 30 akıl toplam %70 güzel olmasa bile bu oranları tutturuyorsa etkiler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düşük İhtimal 😅 Ama Önemli Olan Kalptir Kalbi Güzel İnsan Candır Senin Güzelliğin Örnek 😉🤭💖😍
10 Yorumla- +1 yıl
Temizlik imandandir dememisler boşuna 😄 bakimli olmasi şart benim icin ama icim isinmadiği biriyle yürütmem ben kendisi bana karşi nasil etkiler kendisi düşünsün derim hahaha aşko kuşko laflari yemem ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. yakışıklılık çok önemli faktör değil karşındaki insanla huyun karakterin anlaşabilmeli önce geçinebilmek yakışıklılık güzellik yoksa gelip geçici kalıyor
10 Yorumlayakışıklı veya güzel insanlar beni çekmektense itiyor ben insanların kusur dediği olayları severim karterindeki farklılığı bakış açısını veya konuşmasını kitapta kapağı sevebiliirim belki ama insan bi nesne deyil
10 Yorumla- +1 yıl
Her şey dış görünüş değil önemli olan kişilik dış görünüşe aşık olursan bir süre sonra soğursun ama kişiliğine aşık olursan gerçekten aşık olmuşsundur
20 Yorumla - 1 yıl
bizi seven böyle seve hıh kimseyi zorla Kendimize begendirecek gibi bir lüksümüz yok
Her şey tip de deyildir ayrıca
herkes tipe bakırım bakarım diyor ama sonra aşık oluyor öyle ayrımcılık yapanlar max lise kızları Ayrıca herkes tipe bakmaz türkiyede yaşıyorsak :)
SADECE AZCIK BAKIMLI00 Yorumla - +1 yıl
Zekadan çok etkileniyorum , konuşma tarzı, ailesine olan saygısı, toplumda kendini güzel ifade etmesi , kokusu bunlar beni çok etkiler yakışıklı olması şart değildir
01 Yorumla - +1 yıl
% 50/50 her şey yakışıklık veya güzellik değil, konuşması, zekası, bakış açısı, netliği, olgunluğu, ne hissettirdiği bunlar yakışıklıktan daha çekici.. Sadece yakışıklı olup bunlar olmasa umrumda olmazdı çünkü yakışıklı hep var her yerde var ama bunlar herkeste yok..
00 Yorumla Neden bilmiyorum ama çok yakışıklı birinden etkilenmiyorum zaten. Hatta yakışıklı olmasına bile gerek yok. Gülüşü çekebilir ilgimi, bakışları, duruşu, davranışı, tarzı, bakımı, vs.
00 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi açık ve net anlatmış üstad.
https://www.youtube.com/embed/JaKTizSCR5A00 Yorumla Evet ilk dış görünüşe bakıyoruz ama bence dış görünüşüyle yargılamamak lazım tanımak zaman geçirmek çok önemli ne kadar güzel yakışıklı olursa olsun anlaşamadıktan sonra ne yapayım o güzelliği anlaşabilmek konuşabilmek birlikte eğlenebilmek daha dwğerli bence
00 Yorumla- +1 yıl
Etkilenmek bakan ve gören göze göre değişir bir insanın illa yakışıklı olması gerekmez, yakışıklılık göreceli dir, kimi insanlara göre ahlak, karekter, dürüstlük çok daha çekici gelebilir
00 Yorumla - +1 yıl
Paran varsa kariyerin varsa bir kadını etkilemek basit bir şey. İstedikleri kadar inkar etsinler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. @alfia
Senin 1.50 erkekle evlenme ihtimalin kadar bir şans :D
10 Yorumla- +1 yıl
Sen tonu ve diksiyonu harika ise yakışıklı ama iki lafı bir araya getiremeyen birinden 10-0 öndedir.
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dışıyla etkilenmem, içiyle yani karakteriyle %100 etkilenirim…
11 Yorumlaher şey adamın tipi degildir yakışıklıdır ama performans sıfırdır
22 Yorumla- +1 yıl
::-((( herkes böyle kelimer bulabilir ama günün sonunda işin aslı öyle değil kendimden biliyorum. Baktığında biraz mutlu olmak istersin hani.
- +1 yıl
Kalbi guzel olsun, vicdanli sadik merhametli olsun goruntu onemsiz yasiyan bilir
21 Yorumla - 1 yıl
güzellik olacak tabii ama bir kadının davranışları beni etkiler
00 Yorumla - 1 yıl
Çekicilik fiziki görüntünün çok ötesinde bir şey bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oldukça nadir bir zekaya sahip olması lazım...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece görsel etkilemeye yeterli olmuyor çoğu zaman.
00 Yorumla- +1 yıl
%50 şanslıysa jest ve mimikleri ile de etkileyebilirr😏
00 Yorumla - Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Güzellik yakışıklılık insanı çeken , etkileyen bir şey. Alacağımız kitabın önce kapağına bakarız fakat açıp içini okuduğumuzda eğer bize bir şey katmıyor, heyecanlandırmıyor, sürüklemiyorsa bir kenara bırakırız.
Güzellik / yakışıklılık başlangıçta insanı çeker, fakat devamının olması gerekir. Dünyanın en güzel kadını eğer sizinle uyumlanmıyorsa, en yakışıklı erkeği karakteri size göre değilse sadece ilk etkisi ile bir müddet sizi tutabilir.
Diğer yandan ortalama güzelliği ile başka biri sizin hayat arkadaşınız olabilir ve size dünyanın en güzel kızı gibi görünebilir. Sonuçta “Gönül kimi severse güzel de odur”.
Fakat şöyle de bir gerçek var: Dışı ilgimizi çekmeyenin içini de merak etmiyoruz. İnsanları tanımak için ilginizi çekmesi gerekiyor. Uzaktan bize güzel yakışıklı gelen kişiye yakınlaşıp onu tanımak istiyoruz. Ve şansını artırıyor. Bu da bir gerçek.
Klişelerle dolu bir yazı.