Abi millet hemen seviyor ölüyor aşkından. Nasıl beceriyorsunuz ben anlamıyorum ahahaa

Abi millet hemen seviyor ölüyor aşkından. Nasıl beceriyorsunuz ben anlamıyorum ahahaa

Merhaba,
Belki de balık burcu olmanın en kötü etkilerinden birisidir bu ya da bilmiyorum burçlarla ilgili değil benim karakterimle ilgili bir durum, Ben açıkçası bir nevi ilgi manyağı bir insanım yani karşımdaki insanın bana güzel sözler söylemesi bana ilgi göstermesi beni değerli hissettirmesi beni resmen havalara uçuruyor, durum böyle olduktan sonra da ister istemez o kişiye karşı bir bağlılık bende meydana geliyor işte her gün konuşmak arayıp hal hatır sormak veya mesajlaşmayı seviyorum ama o kişiyi çabuk alışıyorum ve çabuk bağlanıyorum Bu sefer o kişi kendini geri çektiği zamanda ben de birtakım olumsuz ve psikolojik etkilere neden oluyor.
Onlar sanırım sadece yatak mevzusunu düşünüyor... bu yüzden karşı cinsin 2 güzel lafına tav olabilirim. Şimdi, kizacksin bana belki, ama Türkiye'de bu kadar baskı var iken, haytinda kız yüzü görmemiş, erkek yuzi görmemişler var iken bu ucu açık bir soru olurdu...
Görüşmede, tanışmada "elektrik" mevzusu vardır ben ona ciddi manada inanıyorum. O elektriği aşk sanıyor bir çoğumuz :)
O elektrik sonrası çok sıkı bir dostlukta olabiliyor, pişmanlıkta, aşkta.
Ben çoğu zaman etkilenmem. Ama diyalog kurmayı severim :)
Cevap
41Cevap
Zeki ve ağzı laf yapıyorsa şıp diye etkileyebilir beni ama gardım o kadar kolay düşmez. Shsj
Beni etkilemek kolay ama hayatıma girmek zor.
Ben birinden kolay etkilenen biri değilim, sevince tam seviyorum kolay kolay da sevdiğimden vazgeçmiyorum.
Hayır, öyle kolay etkilenmem. Kalbim dolu onun içim birinden etkilenmem mümkün değil.
Nefes alması bile etkiliyor beni
Sadece sevdiğim insandan etkileniyorum
Hayır karşı cinsten kolay etkilenmiyorum. aşırı eğlenceli ya da samimi olursa yani kafa dengi olursa etkileniyorum birde sarışın olursa :D
Yok ya. Öyle herkesten hemen etkilensek işimiz vardı.
Hayır asla kolay etkilenmem etklindigim ve aşık oldugum zamanda bağlanırım zaten unutmam ve vazgeçmem de zor oluyor kısacası aşk bana yaramıyor ya hiç sevemiyorum ya da hiç kopamiyorum birtürlü ortasını tutturamadim gitti 😂😂
Herkes ucuzlaştı. Kaliteli insanlar çok az. Onlar da büyük camları olmayan merdiven altı spor salonlarında ya da arka mahallelerin yürüyüş yollarında, spor parklarında.
Starbucksta, instada, tiktokta kaliteli insan çıkmaaaaaz.😎
Yokda ilk görüşte aşk saçmalığı inandırıldı Millete E beklentide bu yöndeyse ne olcak birini tavlamak için daha 5 dk dan sana hastayım ölüyom bitiyom geberiyom felan sonrası belli 😄
Hoop hoopp millete laf ediyon sen bana 1 saniyede aşık olmadın mı o Yıldırım aşkı yalan mıydı
Duygusal olarak çook zor çook
Bu gördüklerimden sonra artık hüzünlü kekinim
Görmediklerim, gördüklerimden daha güzeldir inş
O zmaan miuv
Davranışları, bana karşı yaklaşımı, konuşması, üslubu hoşuma gidebilir. Onun dışında aşık olmak ve sevmek öyle çocuk oyuncağı değil..
Karşı cinsin durumuna bağlı.
Bir anda hoşlanmaya, duygusal bağlanmaya veya cinsel arzuya sebep olabilir.
Hayır artık etkilenmiyorum aşık olmaktan soğudum
Artık olamıyorum önümden bir kız geçse bile kafamı başka yere çeviriyorum
Merak etme öyle tipler emin ol hemen terk edilmeye hatta ilişki bile başlatamama beceriksizliğine ister istemez kendilerini sokuyorlar.
Ayran gönüllü değilim. kriterlerime uyarsa etkilenirim tabii
Yaa o kadar kolay etkilenmiyorum ben de tabiki, ama etkilendim mi de fena oluyorum 🙈✨🔥
Yok ya. Öyle herkesten hemen etkilensek işimiz vardı.
...
Onlar lafta balım ya, bir gün de her şey olup bitiyor 🤷♀️
Noo tabiki ama az gıcık olursa olabilir beni gıcıklar çeker😅
kolay etkilenmem hemde görüntü var ise daha Zor oluyor Benim için
Hayır ne yazık ki çok basit bir hareket bile soğutmak için yeterli mesala saçma sapan konuşması gibi
Görünüş olarak hayır ama ilk konuşmada aşık olduğum oldu 9 yıl önce
Duygularım alınmış gibi herkese dünya ahiret bacım gözüyle bakıyorum
Askimdan henuz kimse icin olmedi o yuzden zor anam zor cook zor
Hayır ne yazık ki çok basit bir hareket bile soğutmak için yeterli
Kolay etkilenmem hemen aşkından ölüp bitiyorum olanları bir incelemek gerekiyor 🙃
Etkilenme oluyor ama sonra geçiyor. Fakat her karşı cins için değil.
Aşk diye bir kavram olmadığı için şu an herkes flört takılıyor en mantıklısı
Dış görünüşüne bakıp da etkilendiğim çok az olmuştur.
Bunu öğrenirsen haber ver bana onlar sadece seks ister
Bu tamamen genetik miras ile ilgili. Endorfin hormonu salgılanması çok ise ve reseptörler bunu algılayabilecek büyüklükte ise hemen aşık olursun.
Sanırım sen de olabildiğince pasif kalmış. Bu da güzel bir şey.
Dış görünüşü iyiyse evet. Çünkü gördüğüme aşık olurum genelde
Kolay etkilenmem mümkün değil.
Çabuk hoşlanmam.
Onda ne gördüğüme bağlı...
kolay etkilenen kolay soğur NOKTA
Hemen etkilenmem beğenirim geçer okadar
Kriter fazla maalesef..
Hayır kolay kolay değil.
Kolay kolay etkilenmem.
Yokluktan olsa gerek 🤣
nasıl biri olduğuna bağlı
Hayır ama kibar ve centilmense evet dkjdjd