Kızlar, Sevgilimin yalan seviyesi ve hazin sonu Okumak zor gelmesin lütfen detay bilmeniz gerekiyo bir karar vercem sonuçta. ?

Beni çok seven ne istersem yapan bir dediğimi iki etmeyen bir sevgilim vardı böyle masum sinirli biri ama kavgacı değil çünkü vicdanlı kıyamaz birine vurmaya benim hayalini kurduğum her şey var birbirimizi deli gibi seviyoruz derken bir kaç yıl geçti durum git gide ciddiye biniyo birgün sabah uyandım mesaj attım dönmedi birdaha birdaha yazdım yok aradım ulaşılmıyo saatler geçti yok çocuk buhar oldu uçtu bir akşam kardeşi aradı beni korkma o söyledi seni aramamı dedi acil mecburi bir işi çıkmış ve ulaşma şansımız yokmuş tabi ben biraz şüphelenmedim değil birşeyler oluyo benden gizli ben tabi bir sürpriz falan bekliyorum 4 gün geçti bir haber daha geldi 4 gün önce ne zamandır takipte olan bir organize suç örgütüne büyük bir operasyon olmuş çok sayıda insan tutuklanmış konumuzla nemi alakası var işte soruda geliyo zaten benim o çok sevdiğim masum sevgilim operasyonda çete üyesi olarak tutuklandı benim için çok zor günlerdi ama geçti 1 buçuk sene oldu neredeyse cezası bitmiş çıkmış unutamadığımı da çıktığını duyunca farkettim konuşmak bile istemiyorum onunla ama ne kadar suçlu biri olsada bana sesini bile yükseltmedi hiç demekki oda beni çok seviyo diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin?

He bide sabıkalı biri olduğunuda düşünerek karar verin 😔

Kızlar, Sevgilimin yalan seviyesi ve hazin sonu Okumak zor gelmesin lütfen detay bilmeniz gerekiyo bir karar vercem sonuçta. ?