Lütfen uzun biraz ama okur musunuz sevgilim hakkında?

Şimdi dört yıllık ilişkisi var sevgilimin nerede şu an o dedim bana İzmir'de dedi yaşadığın yerle arası kaç saat İzmir'in diye sordum bilmiyorum dedi insan dört yıllık ilişkisindeki sevgilisiyle arasında kaç saat var bilmez mi bana diyor ben nereden bileyim kaç saat olduğunu yanına sürekli gidip gelen sevgilisiyle arasında kaç saat olduğunu bilmiyor söylemezdi bana aniden çıkıp gelirdi diyor bende dayanamadım bir yerde yalan var ama nerede çözemedim dedim halbuki nerede yalan olduğunu da biliyorum bana ruh hastası muamelesi yaptı her şeye takılıyorsun yoruyorsun beni diye yırttı kendini sizce ben mi ruh hastasıyım gerçekten yoksa sevgilimin yalanı ap acik ortada değil mi
Güncellemeler
1 yıl
Eski ilişkisi var arkadaşlar ilişkisi benimle şu an
Güncellemeler
1 yıl
Ya bir insan nasıl dört yıllık sevgilisiyle arasında kaç saat mesafe var bilmez bana ilk önce İzmir'de şu an yazdı sildi İzmir'de şu an mesajını sonra İzmir'de yasiyor yazdı bana da dedi ki yanlış yazdım muhtemelen o bir yerlerden onu stolkluyor ya da binde bir de olsa konuşuyorlar İzmir'e gittiğini öğrenmiş sonra olayı toparlamak için kirk tane yalan söyledi üstüne de beni ruh hastası yaptı..
Lütfen uzun biraz ama okur musunuz sevgilim hakkında?