Ben mi kötü anneyim kızım mı hayirsiz yoksa lütfen üşenmeden sonunakadar okuyun?

Kızım 14 yasinda tek basima bakıyorum baba yok gecen kavga ettik ona evlenip bırakıp gitcem en sonunda seni tek başına kalcaksin bu evde dedim ardından kriz gecirdi kriz gecirirken ona isin gücün dikkat çekmek demogoji yapmak dedim sigara içtiğini öğrendiğimde telefonunu ve kapısını girip küfürler ettim ona kirici bazı laflar ettim ben temizlik hastasiyim bu yüzden kizimun cocuklugunda sinirimi ondan ciksrdim temizlik hastaligimsan dolayi çocukluğunda asla kirlenmesine izin vermezdim çıplak ayakla terlik dahi giyemezdi, onu kircak kucuk dusurcek fazla şey dedim şimdi iyice asi oldu gecen ona seni girtlaklarim dedim bana defol git seni kovuyorum diye bağırdı her kavgamizda bağırıp cagriyo okula doğru düzgün gitmiyo gecen ona sarılmak istedim geri çekilip agzima sctiktan sonra gelip sarılma bana bir anlami kalmıyor dedi lütfen üşenmeden okuyup yorum yapın ben mi kotu anneyim yoksa evlat mı hayırsız
Ben mi kötü anneyim kızım mı hayirsiz yoksa lütfen üşenmeden sonunakadar okuyun?