Ben 1997 doğumluyum, o 1984 ama yaşını hiç göstermiyor onu 25-26 civarı sanmıştım. Fuarda hosteslik yaparken geldi, başta başka bir standı soracak sandım. Anlarım bu ajans işlerinden dedi modelmiş eskiden. Zaten boyu 2 metre. Gerçekten boyu 2 metre. Ve çok yakışıklı bana internetten yazsaydı fake sanıp engellerdim o derece. Sonra ajansı olan arkadaşım var bu işlerle ilgileniyor istersen yönlendirebilirim dedi numaramı verdim ama aklımın ucundan geçmiyor bu aşk meseleleri. Daha sonra bayağı bir konuştu gitmedi sonra elini uzattı tokalaştık elimi tuttu hemen geri çektim. Neyse sonra bana çikolata alıp gelmiş evde bir baktım kalpli kutu çikolata. Kokusu daha sonra sürekli burnuma geldi. Ya çok etkilendim.
Bugün görüşecektik gitmedim, korktum ben. Uyuyacam dedim saat akşam üzeri 4 gibi uyandım sürekli aradı beni o saate kadar. Sonra açmadım smsten kapının önündeyim yazmış. Ben karakolun orda oturuyorum demiştim. Evimiz yakın çıktı şansımıza. Onu bildiğinden çıkıp gelmiş saatlerdir bekliyormuş. Neyse gittim ben görüşmek istemiyorum demek için konuştu benimle. Korkuyo musun benden dedi. Ciddi düşünüyor ama ben yaşa çok takılıyorum. Yaşı söylemezsin kimseye falan dedi ne yapmalıyım, yanlış mı yapıyorum? Yarın görüşeceğiz
Bugün görüşecektik gitmedim, korktum ben. Uyuyacam dedim saat akşam üzeri 4 gibi uyandım sürekli aradı beni o saate kadar. Sonra açmadım smsten kapının önündeyim yazmış. Ben karakolun orda oturuyorum demiştim. Evimiz yakın çıktı şansımıza. Onu bildiğinden çıkıp gelmiş saatlerdir bekliyormuş. Neyse gittim ben görüşmek istemiyorum demek için konuştu benimle. Korkuyo musun benden dedi. Ciddi düşünüyor ama ben yaşa çok takılıyorum. Yaşı söylemezsin kimseye falan dedi ne yapmalıyım, yanlış mı yapıyorum? Yarın görüşeceğiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer