Nolur sonuna kadar okurmusunuz?

Arkadaşlar hersey böyle başladı ben siniftaydim kizlar hocaya dediki hocam cam açılmıyo dedi sonra cam benim tam yanimda camı açmaya geldi sonra bana bakmaya başladi gülmeler felan sonra aradan 1 hafta mı felan gecmisti sonra alanimi degistirmistim sonra o hocayla dersimiz vardı benim listede adım yoktu sonra hocam bi arkadaşımizin ismi yok listede dedi kimin dedi hocam benim listede adim yok dedim gel sen dedi ya gel sen dedi sonra listeye ismimi ekledi yardimci oldu yani bana sonradan da şöyle Bisey olmustu hoca defter kontrolu yapiyodu sonra ben tenefuste cikiyodum bi kizin ismini okudum bana gulumseyerek heycanlanarak senmisin dedi bende hayır dedim sonrasinda arkadaşımla aşağı iniyodum bana gülerek bakiyodu sonrasinda hep bakmalar felan en sonda telefonumla oynadim hep sevgilimle konusuyomus gibi yaptim sonrasinda bambaska birine dönüştü bana tavirli olmalar öyle işte sonrasında cikista hep hocaya soruyodum hocam nasilsiniz felan diye surekli iyi olmaya çalışıyorum felan diyodu bana en sonundada bana en son demistiki bak ben senin numaranı sildim sende sil hocaya derslerle ilgili bisey sormustum oyuzden numarasini sinif ogretmeni vermişti herkese bidaha çevremde dolaşma felan ve ondan sonra tekrar arkadasimla merdivenden iniyodum bana tekrar gülerek bakti bunlar okuldan önce oldu sonra şimdi okullar açıldı ve tekrar bana bakti hatta dudagima bakti bi bakiyo bi bakiyo ne yaptigi belli değil artik sinirimi bozuyo

Nolur sonuna kadar okurmusunuz?