şu an 23 yaşındayım. Geçmişte olan biten şeyler bazen beni çok üzüyor.
Babamla annem anlaşamazlardı. Sorun hep babamdaydı. Kendisi karşısındakine psikolojik şiddet yapan , hakaret eden aşağılayan biriydi. Bu sebepten ben hep annemden taraf olur babama karşı olurdum.
O da bunlardan dolayı çok bilenmiş olacak ki benden 3 yaş küçük kız kardeşimle olan her kavgamızda bana hakaret eder ve aşağılardı.
Kardeşimle en ufak sorun yaşayınca hep yine hakaretlere maruz kalan ve ağlayan ben olurdum. Çünkü babam bana demediği hakareti bırakmazdı.
Kardeşim benim eşyamı almış olsa sen esyana niye sahip çıkmıyorsun deyip beni azarlar, ben kardeşimin eşyasını alsam bana demediği hakareti bırakmazdı. O kadar çok haksızlığa uğradım ki belki bir roman çıkar anlatsam.
Tüm bunlar yüzünden artık sindirilmiş, suskun içine kapanık bir çocukluk ve gençlik geçirdim.
Yeri geldi kardeşim tarafından çokça ezildim. Küfürler yedim. Çünkü ses çıkarsam da çıkarmasam da yine sonucunda ağlayan taraf ben olurdum.
Ikiside hep beni sindirmeye çalıştılar. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama annem de bunların aynısını söylüyor annem de farkında.
şu an ise meslek sahibi olmama çok az kaldı. Bölümüm yeni bitti. şu an hiç bir şekilde kardeşimle uzun zamandır muhatap olmuyoruz. Babam ise meslek sahibi olmaya çok yaklaştığım için hiç birşeyime karışmıyor ve hiç bana laf etmiyor.
Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırsanız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer