Nolursunuz okuyun biraz akıl verin bana?

bi flörtüm vardı güzel vakit geciriyorduk sonrasında bi an soğuk yaptığını hissettim diğer günü asla yazmıcam o yazmadan dedim sonra diğer günü kuzenimle konusurken aradığını söyledi ama benim telefonuma düsmedi ben de hic bisey yapmadım aksamı aradı acmadım beni tüm gün düsünmeyen birisi armasın diye ama aramıs olsa bile wpden mesgulsun demesi zor degildi sonra ben geri dönemdim snap attım dısardayken aksamı aramıssın dedim aklına gelebildim mi dedi aklımdaydın dedim anlıyorum dedi görüldü attım sonrasında 1 gün boyunca hiç konuşmadık diğer günü yazdım nasılsın diye iyiyim sen dedi sınavakrı naptın dedim görüldü attı aradım cevap neden vermiyorsun diye sen veriyormusun dedi yazmadın aramadın kaç gün dedi dedim sen aramadın diye aramadım sen de yzsbirdin tamam düzeltelim niye düzeltmek yerne yüzüme vuruyorsun dedim görüldü de attın falan dedi konusmanın ortasında görüldü attı yzmadı diğer günü aradım böyle mi devam ediceksin diye evet ededi niye dedim canım öyle istiyo dedi umursamıyormuş gibi davrandın bana cünkü dedi sen öyle davrandın cünkü dedim konusmak istemiyor musun dedim Şu an evet dedi sen biirisn dedim kapattım o günden beri ne o yazdı ne ben ( geçtiğimiz cumadan) beri instadan falan hala takip ediyo bugün cıkartmayı düsünüyorum sizce? Siz bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz? Ne olursa olsun istese yazması gerekmiyordu? Böyle uzatılmamlıydı.
Nolursunuz okuyun biraz akıl verin bana?