Bana bi akıl verin?

Benim çocukluk arkadaşım adı x olsun biz bi dershaneye gidiyoruz x benle y dıe bir kızı tanıştırdı (xkız) kızonun 4 yıllık KKsıymış ben tanıyalı 3hafta oldu kız çok tatlı davranıyor ama ikide bir konuşurken lafımı bölüyor telefondan xwe bi şey gösterirken konuyu değiştiriyor bu gün de bardağı taşıran son hareketi yaptı bizim x Le ortak çocukluk arkadaşımız var bu arkadaşım y yi sevmiyor ni olaydan dolayı biz x-y ben otururken yanımıza geldi ve cuma günü kesin benle bi yerlere gelceksiniz dıe planını anlattı gitti sonra bu y surat astı saydım 8 kez sorduk bi sorun mu var yok dedi senin arkadaşın saygıyı hak etmiyor dedi bi sorunun varsa çağrıyım onla konuş dedim kabul etmedi bizi arada bırakıyorlar x Le beni ertesi gün öksürük tutu bu y yi bende hocaya dedim şu alıp gelebilirmiyim hoca dedi kendi alamıyormu dedi nıe birbirinizin işlerini yapıyorsunuz dedi x şu içmeye çıktı hhoşlansığım çocuk beyinler off glb dedi ondan dedi bana bakarak biz bunu y ye anlattık y gün boyu kaşları çatık durdu hoşlandığım kişi bunun ellerini tutup özürdilerim dedi ben ne düşüneyim şimdi
Bana bi akıl verin?