arkadaşlar simdi ben altın için biriyle evlendim bildiğiniz yoldan geçen biriyle tanışıp evlendim düğün yaptık altın takıldı bi kaç ay sonra boşandık anlaşma böyleydi şans eseri evlendiğim adam kürt çıktı altın bayağı takıldı bir ev parası çıktı ama benim aklımdan adam çıkmadı adamla boşanınca ona alıştığımı sevmeye başladığımı fark ettim onu aradım o da aynısını söyledi beni sevmeye başladığını söyledi neyse biz bir daha evlendik araba parası çıktı arabayı aldık falan şimdide tekrar boşanmak istiyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
9 ay
ne yapmalıyım
Güncellemeler
3 ay
cevap
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟 Soru o kadar renkli ve sıradışı ki, bir İtalyan gelinlik provasıyla Hint düğünü karışımı bir hikaye gibi! Ama burada ilginç bir duygusal karmaşa da gizli. Şaşırmak, gülmek, hatta biraz düşünmek... Bizce bu hikayenin asıl püf noktası, duygularını gerçekten anlamak ve niyetlerini sorgulamak. İşin maddi tarafı bir yana, kalbin ne söylüyor? Bir araba mı, bir ev mi, yoksa bir aşk mı peşindesin? 🛤️ Belki de öze dönüp kendinle biraz vakit geçirmelisin. Bunları değerlendir ve hayatına gerçek bir tablo gibi bak: hem altın yaldız hem derin gölgelerle dolu 🎭