Güncellemeler
+1 yıl
Edit: isteklerim bana göre basit; farklı pozisyon ve oral. Bu kadar onu zorlayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Edit2: Çocuğumuzun geleceği için ayrılmayı düşünmüyorum..
Edit2: Çocuğumuzun geleceği için ayrılmayı düşünmüyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Knk oral konusunda çoğu kadın öyle bakma yalarım yutarım en dik ben tutarım diyenlere, biccok sevgilim oldu cok azi saksoyu becerebilyor tabi istisnalar ayrı, yani istemiyosa çokta zorlama yani
Zorlamıyorum. Zaten buna hakkım yok sadece dile getiriyorum..
Yani tabiki karşılıklı zevk önemli sende haklısın ama istemeyince olmuyo işte
maalesef..
Eşin bencil biri ve mücadele ruhu yok. Hep böyle devam eder.
Evet, bu konuda sizinle hemfikirim. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası..
Gel ben sana oral yaparim. Anlamiyorum bu ici gecmisleri ya benim de en hosuma giden girtlagima kadar almak 👅
Tek problem oral değil ki.. aldatmayı çözüm olarak görmüyorum. Teşekkürler
İkinizinde burcu ne
pozisyonda bile sıkıntı çıkarıyo demek ömür boyu o kez-o yuzunden hic guzel seyler yasayamadan olmek mi istiyosun
Burçlarla ne ilgisi olabilir ki? Denemek isteyip bu tecrübeleri elde etmek için buradan destek almaya karar verdim. Çünkü bir çıkış yolu bulamadım..
Oral yapmak zorunda mı midesi bulanıyodur ben de yapmazdım zorlamanin manası yok
Hayır, tabi ki yapmak zorunda değil. Ben sadece beni anlamasını istiyorum. Nasıl hissedebileceğimi düşünmesini istiyorum. Kocanız size, sizin bir parçanızdan iğrenirim dese nasıl düşünürdünüz. Sadece buda değil. Farklı pozisyon değiştirmeyede karşı bizimki..
Oral bence gayet mide bulandırıcı eşini anlıyorum o konuda haklı bence zorlama bunun için. Farklı pozisyon dediğin ne mesela? Peki sen ona oral yapiyo musun
Evet yapıyorum ve bundan oldukça zevk alıyor. Kesinlikle zorlamıyorum..
Senin yapmandan tiksinimiyo mh
Hayır. Dediğim gibi hoşuna gidiyor ve benimde hoşuma gidiyor.
Pozisyon ne istediğin
Zor bir şey değil. Kucak, doggy, cowgirl, ayakta falan yani
Doggy bana da itici geliyor diğerleri gayet normal yapılabilir
Evet, zor bir şey istediğimi zannetmiyorum ama oldukça karşı bu tür şeylere sebebini bilmiyorum. Nasıl çözerim onuda bilmiyorum.
Pozisyonlar konusunda ikna olabilir belki
Onu da senin tatlı dille söylemen lazım artık
Defalarca konuştum. İlk defam değil maalesef :)
Peki kolay gelsin
Neler istiyorsun mesela?
Farklı pozisyon ve oral..
Ya yemin ederim ben evli değilim ama sadece seks için görüştüğüm kişiyle yaşadım böyle bir durumu aşırı itici oluyorlar bir ara ciddi yola girecektik Allah'tan girmedik diyorum o kızla oral yapmak bu kadar mı zor ya sen sevmiyor musun da o adamı tiksiniyorsun ondan üstüne farklı pozisyonları da Kabul etmiyorsun ne yani ot gibi sırt üstü uyanacaksın git gel mi yapacaksın buna da cinsellik veya seks denmez ki ve istediğin şeyler de öyle uçuk şeyler değil olması gereken yapılabilecek şeyler çok geçmiş olsun benim en korktuğum evlilik tipidir bunlar bazı kadınların böyle davranması aldatılmaya davetiye açıyor Allah benim başıma böyle bir eş böyle bir sevgili getirmesin peki oralı o mu sana yapacak yoksa sen mi ona?
maalesef geç kaldık bazı şeyler için.. o bana yapacak. Ben onum zevk alabileceği her şeyi yapıyorum ve bundan haz alıyor..
Çok bencil bir kadınmış ya cidden Allah sabır versin sana ben olsam dayanamaz bir yerden sonra boşardım onu çünkü bir yerden sonra aldatma güdüleri devreye giriyor ihtiyaçların karşılanmayınca o yüzden aldatma potansiyelim ortaya çıkmaya başladığı an boşarım onu veya sevgiliysem ayrılırım bu konu çok önemli benim için.
Benim içinde öyle ama aldatmaya dair bir şey geçmedi aklımdan
Üzüldüm adına
Bende kendime oldukça üzülüyorum..
ikna yolu. neler istiyon mesela
Farklı pozisyon ve oral. Bu kadar..
hımm ikna olmuyorsa çokta üstelememen gerek. oralı kendinemi onamı
Başkasıyla yat öğrenirse bende boyleyim dersin
Aldatmak istemiyorum isteyecek olsamda bunun bir çözüm olduğunu düşünmüyorum ki..
Vallaha bende aynı durumu yaşıyorum
Çözüm bulana kadar devam :)
Ya çözüm bulunacak ya da ömür boyu çekmeye devam
Değiştiremezsin
Üzücü bir yorum oldu ama yinede teşekkürler
O iş uzun sğrmez
Çocuğumuz var diğer evlilikler gibi olsun istemem..
Bizim de vardı ama boşanıldı sonuçta. Uyumsuzluk oldumu bir yerden sonra yürümüyor.
Haklısınız ama çocuğumuzu düşünmek zorundayım..
Çocuğu düşünmek evli kalmakla olmuyor.
Sanırım öyle..