Eşim nasıl biri anlamıyorum?

Eşim çok dertli çok eziyetli bir çocukluk geçirmiş ve bunlar yıllardır yakasını bırakmamış başkasına zor gelecek şeyler ona artık normal geliyor ben 3 yıllık evliyim eşimle ve bütün bu olanlar artık bana tak etti eşim bu sorunlar yüzünden çok agresif cok sinirli birisi en küçük şey hemen patlamasına neden oluyor bense gayet güzel bir ailede büyüdüm varliktada yokluktada hep birbirimize çok şefkatli bir ailede o yüzden kötü söz hareket baskı benim gormedigim şeyler. Eşim beni hep baskiliyor bir yere gitmek istiyorum hemen ağzından çıkan ilk cevap *hayir* dilinin ucunda hep bu cümle var. Bugün abimin eşini doğuma götürdüler gitmek istediğimi söyledim düşünmeden hayır dedi ısrar ettim ama aynı. Ben bekarken hergun gezen biriydim ve evlendim 3 yıldır duvarlarla arkadaş oldum. Arkadaşlarıma mesafe koymalıymışım konuşmamalıymışım, en ufak şeylerde kalbimi çok kırıyor. Ama sonra benim sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyor gönlümü almak için ama o dk sonra benim hiç tadım kalmıyor 3 yıldır her gün ayrılmak aklımın bir yanına kazındı hep düşünüyorum dayanamıyorum artık önceki yazılara bakarsanız daha iyi anlarsınız.😔
Eşim nasıl biri anlamıyorum?