Eşim beni anlamıyor?

Başlıkta da yazdığım gibi eşim beni anlamıyor ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu bizim maddi açıdan durumumuz daha iyi onların kötü eşim nisanlandigimiz haftası işsiz kaldı ama ben umursamadım sorun olmaz dedim yani bu şekilde kabul ettim kendisini daha sonra iyi bir işe sahip oldu ortamı değişti sigara içmeyen insan sigara içmeye başladı. Daha ağzımı açsam bir kelime söylesem bana bağırmaya başlıyor. ilk evlendigimiz zamanlar güvercin bağımlısı olduğunu öğrendim beni evde bırakıp güvercinlere gitmeye geç gelmeye başladı güvercinler annesinin evinin altında bu arada biz oraya uzak oturuyoruz ona rağmen gidiyor en son 7 aylık hamileyken bir defa beni bıraktı ağlama krizine girdim yeminler etti birdaha gitmicem diye onu bıraktı bu sefer sürekli arkadaşlarıyla takılıyor zaten işi geç biten bir iş doğru dürüst evde değil yani yüzünü gördüğüm yok 2 yıllık evliyiz çocuğumuz var onunda babasını gördüğü yok bütün gün çocukla uğraşıyorum ne bir gezmeye götürdüğü ne sevgi gösterdiği var gerçekten çok bunaldım annesine çok bağlı ailesinin bir dediğini eksik etmez benim için şunu yap desem asla yapmaz haftada bir izni var evlendigimizden beri her izin günü annesigildeyiz bir kez bize ayır dedim kavga çıktı erken çıktığın gün oraya gidelim ama izin gününü bize ayır diyorum yok anlamıyor cikmazdayim çok mutusuzum yaşım 27 ama evlendikten sonra kendimi 50 hissediyorum güzelim yani cevredekilerin söylemine göre eve bağlamak için yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor lütfen bana akıl verin.
Eşim beni anlamıyor?