Yazı biraz uzun oldu ama lütfen yargılamadan empati kurarak cevap verir misiniz?

3 aydır görüştüğüm biri vardı sevgili gibiydik ama ismi yoktu. zaten istemediğini söylüyordu ama benden çok o ilgiliydi her şeyle hani o buluşmak o konuşmak isterdi ve bana karşı çok iyiydi. sonrasında ben gerçekten sevdim onu her anında yanında oldum ama sonra bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi ve şehir değiştirince de konuşmamız kesildi. bende bir tanışma uygulamasından fake hesapla yazdım kendisine. şu an bulunduğu şehirden bir kız olduğumu söyledim. konu bir şekilde eski ilişkilerimize geldi ve benden de bahsetti 4 saat önce tanıştığı bir kıza beni anlattı ama takıldığı biri olarak bahsetti asla yaşamadığımız şeyleri yaşamışız gibi anlattı ve benden aslında çok tiksindiğini falan söyledi ve daha neler neler. önce o fake hesabın ben olduğumu anladı o yüzden öyle konuştu zannettim ama anlamamış. olayın üzerine bir iki gün daha konuşup görüşmeyi kestim. biz 20 gündür konuşmuyorduk ve bu yaptıkları beni aşırı üzdü ve sinirlendirdi hem arkamdan konuşuyor hem de iftira atıyor. arayıp konuşup her şeyi söylemek ne bileyim ağzıma geleni söylemek istiyorum ama emin de olamıyorum fakat sustukça da kendime saygısızlık etmiş gibi hissediyorum. siz olsanız ne yapardınız? her anında yanında olduğunuz ve aşık olduğunuz kişinin böyle bir şeyi ile karşılaşsanız. lütfen empati kurarak cevaplar mısınız
Yazı biraz uzun oldu ama lütfen yargılamadan empati kurarak cevap verir misiniz?