İstihare yorumluya bilecek varmi? biraz uzun ama okuyun lutfen?

Dün gece istihare namazi kıldim duasini okudum ve istihareye yattim niyetimi Allah'im eski sevgilimin ismini soyleyerek o bana hayirlimi bizim icin gelecegimiz varsa hayirliysa bana bir isaret ver ruyami guzel goster eger degilse ruyami kotu goster siyahlik kirmizilik goster dedim ve uyudum evet bir ruya gordum uyandigimdada icim cok ferrahti ama nasil bir isaret tam anlayamadim bide size anlatmak istiyorum ruyam nasil ne anlatmak isteniyor bilenler varsa yorumlarlarsa sevinirim. Ruyamda bir ust gecide cikiyorum bu ust gecit surekli kullamdigim bir ust gecit arkamdan erkek arkadasim geliyor yaninda liseden bir erkek arkadasiyla cikiyorum ust gecit mazgal gibi bosluklar var bian korkuyorum Allahim ben burdan nasil gecicem daha once nasil yuruyodum ben burdan diyorum eski sevgilim geliyor belime sariliyor ve beni oradan saniyeler icinde geciriyor kafami ceviriyorum benden biraz uzaklasmis bana bakiyo ve ismimi soyleyerek sen benimsin diyor ardindan bir yerde otururken goruyorum onu dizlerine erkek kardesi yatmis eli erkek kardesinin ustunde arkasindan goruyorum onu biz yuzuk takiyoduk parmaginda yuzugumuzu goruyorum nasil ya hala yuzugumuzumu takiyo diyorum kendi kendime ama yuzuk o kadar parildiyoki sonra bir bakiyirum serce parmagindada bir yuzuk beliriyo boyle plastik bir yuzuk gibi asla serce parmagina yuzuk takmaz normalde iste boyleydi ruyam anlayan varsa yorumlaya bilirmi biraz uzun oldu kusura bakmayin
İstihare yorumluya bilecek varmi? biraz uzun ama okuyun lutfen?