AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Bence hemen pes etme. Eşinin işi değişe bilir farklı bir gelir elde edebilir. Bence biraz zorla şansını...
Eğer gerçekten olmuyor ise ayrılırsın.
Böyle seçtiğimiz yerler var mı gidiyorsun aaa bunun fiziği iyimiş bunu sarın evleniyorum diye.
Keşke seçerken huyuna suyuna uygun birini seçseydin
Keşke..
sen ayrıca madem bu kadar statülere kafayı takan biriydiniz lise mezunu ve şöfer oldunuğu biliyordun neden evlendiniz? Şimdide aldatma planları yapıyorsunuz rusla hemde yani pes resmen.
Ya boşanacaksın ya da aldatacaksın çünkü kafada sen adamı bitirmişsin bence duygusal anlamda bir şey hissetmiyorsun onun İçin ayrıl bence sonra Özgürce yaşa hayatını. Seni ne mutlu eder mesela
Boşanma kararını doğru buldum bravo ama başkası var demen iyi olmamış bence
Osanip evlenmek çok zor hele bu devirde imkansız gibi... güvenilir biriyle gizli kaçamak en iyisi ama yakalanmayın.. kimseyi üzmeden sıkıntıya koymadan guven içerisinde yapın
Hayırlısı olsun işi çok olsa da yorgun olsa da eve bakması lazım yardım etmesi lazım.
Ne gelir düzeyi ne de fiziksel nitelikler en önemlisi kafaların örtüşmesi
Evli fakat yalnizsaniz boşanin. Sürdürülebilir şey değil
Niye evlendim diye de bir sor kendine. Eşinin işi ağırmış maalesef onun içinde evlilik zor olmalı
Boşan bence denk değil sana. yakışıklılıkta berbar olunca güzel gelir ama hayat evlilik sadece o değil. Boşa
Evliyken kocanın arkasından başka adamla buluşmak o r o s p u l u k t u r!
Sözleriniz size pahalıya mâl olabilir , bilginiz olsun sonra kapınıza celp gelince ağlamayın.
Fark ettiysen yorumum genel bir düşünce. Üstüne almak veya almamak senin bileceğin mesele. Ha madem ki duyacaklarına rahatsız oluyorsun sorma. Soruyorsan her görüşe açık ol.
Size gelecek olursak kocanızın mesleği evlenmeden önce biliniyordu. Evlenmemeliydiniz o vakit
Soru sahibi ben olduğum için görüşlere acik olup olmamam beni baglar ben karar veririm. Sorma diye bir sey söylemezsiniz.. Ustelik birine yorum yapmak hakaret etmek degildir ve suçtur... Belki de size yakısan bu ve evlenmeseydiniz kelimesi gecmise dönük , degistirelemez artik evlendigime göre bu bir sey ifade etmiyor.
Boşanabilirsin mutlu değilsen.
Ee zaten oyle yapacagim
Benim anlamadığım madem senin iyi işin var niye gidip lise mezunu şoförle evlendin adam para için evlenmiş
Muhtemelen yatarsın o rus adamla, böyle gitmez boşan o zaman sonra yatarsın
Yatmak gibi bir hedefim neden olsun zaten daha önce defalarca kez yaşadık bunu onunla... Neden biriyle cinsellik yaşamayı bu kadar tabu ve amac olarak goruyorsunuz bazılarınız anlamıyorum.. Bana evlenmeden once esimde sordu birsey yasadiniz mi diye üstu kapalı bir sekilde 5 yil icinde evli bor cift ne yasadiysa onun kat kat fazlasini yasadik dedim ben genelde bir sey saklamam kimseden mesela bugun buluştugumu da yarin geldiginde acikca soyleyecegim
Açık sözlü olman iyi bişey bence; en azından gizli saklı iş yapmıyon
Evlenmeden önce bunları bilmiyor muydun yani iş durumu, sosyal çevresi vb.
Evlenmekten iyi bir iş yapmamışsın , bence rusda sana uygun değil ayrıl biraz kendini dinle iyi birini bul evlen
Galiba biraz haklısın yanımda olmayan adamı ne yapayım diyorsun ama bunu bile bile evlenmedin mi? Adımında yanlış boşan bari
bu neya evlenemden once boyle degilmiyid neler oluyir ya dunya tersine mi donuyir evenen kimse mutlu deigl ha
Rus’la buluşma bence bu süreçte en azından boşan öyle buluş
Artık çok geç.
Kocanla konuş önce. Yaşadığın rahatsızlıpı dile getir. Anlaşamıyorsan ayrıl. Kimse seni zorla tutamaz. Aldatma...
Sanki bunu bilmiyordun evlenirken … suç sende kusura bakma , şimdi de aldatmaya ramak kalmış , çok yazık
Yanlış seçim yaptığını düşünüyor isen, yol yakınken hemen geri dön derim.
Hem kendine, hem ona iyilik yapmış olursun.
sevgilin gelirse onunla yatacagını sende iyi biliorsun
Sevgilim degil eski sevgilim Şu an da ise arkadaşim insanlar arkadas olarak ayrilabilirler.
bak eski sevgilin evet ama yaşanmışlık o an aklına gelecek o gun olmsa başka bi gün reeel ya da sanal olacak bu sende biliyorsun özledin ve istiyorsun
Biz zaten 5 yıl boyunca birlikteydik rusyada okurken de birlikte yaşıyorduk , ben onunla zaten her şeyi yaşadık iyi gunler kotu gunler gecirdik mutluyduk ama olmadı sürekli git gel yerlesik bir düzen olmaması bitirdi bu iliskiyi... Yani birbirimize karsi bi cekim hissediyor olsaydik zaten ayrılmazdık. O yüzden tekrar bir sey yasayacagimi sanmiyorum. Zaten kararimi verdim esim geldiginde onunla görüstugumu soyleyecegim.
tamam iyi hoş güzel diyorsun da bitmezdi diyorsunda bu işte uzun zaman sonra tekrar olabilir eşine diyince de pek hoş karşılamaz gibi
Evet bitmezdi. Karşılamasın umrumda değil artık ne yapabilir ki? Neyi değistirebilir, olan olmuş ben görüşmüs olacagim çoktan... O bana değer vermiyor artık bende vermeyecegim.
kafanı koyduysan dicek bisey yok ama sonuc benim dedigim noktaya gelecek
Üzücü Bende mutsuzum kimsem yok param yok diye kimse de benimle olmuyor
Olmaz , evet olmasinda zaten paranız yoksa.
Üzücü sende mi oylesin
Yaziyi okuyun lutfen iyi geceler.
Öyle de ben 1 gün çalış 1 gün yat olarak çalışıyorum kız olsa hayatımda mutlu ederim
Kendine saygın varsa yapma bu kadar aciz olamazsın 😢
Acizlik degil ki sosyallesme ihtiyaci istegi.
O şekilde sosyal olacağıma asosyal olmayı yeğlerim
Şunu unutmamak gerekir ki herkes kendine yakışanı yapar yazınızda anladığım kadarıyla size yakışmayacağını düşündüğüm için yazdım yoksa hayat sizin hayatınız..
boşan sonra dilediğini yaşa ama boşanmadan yanlış işlere girme
Abla durdugun hata cocuk falan da yokmus nedej ccekesin onu
Evli olupta mutlu olan varsa ya yalan söylüyordur ya da ese dosta rol yapıyordur zaten emin bu dünyadaki tek insan sen değilsin
Boşan ve yoluna bak gecmisede donme yeni sayfa ac yoluna bak ama sirf yakisikli diye de evlenmeseydin keske benim kuzenimde ust duzeu yonetici ama kocasi işci hiç anlasamiyorlar.
ya insan hiç fiziksel olarak begendi diye evlenirmi eger sevgi yoksa gitmez sen onu kesin aldatirsin benden söylemesi adama yazık yol yakinken ayril
Kocanla kendin tanışıp sevgili olarak evlendin değil mi
Kararını tebrik ediyorum. Her iki tarafada gelecekte mutluluklar dilerim.
Aranızda bu kadar kültür ve fikir çatışması varken niye evlendin
Benimde bahanelerim var ama yediğim haltı değiştirmiyor.
İstediğini yapabilirsin ama önce kendi durumunu kendin kabullen
Çok canını sıkıyorsa açıkça dile getir bu onun arkasından iş çevireceğin anlamına gelmez
Görünüş her şey değilmiş bu sorudan çıkarılacak ana fikir bu.
Sen en başta hata yapmışsın
Aranızda seviye ve kültür farkı var
En kısa zamanda boşanman yararınıza olacak
Birincide ne buldunki ikincide ne bulacaksın sabret şeytana uyma
Severek evlenmedin mi mutsuz olma sebebin nedir erken de evlenmemişsin gayet ideal bir yaş
eğitim kültür olarak uyumsuzsunuz sevgili bile olmamalıydın
Allah akıl fikir versin bi de karakter ne diyim ne diyimmmm?
Demekki neymiş, Mühendiste olsak kadınları yaranamıyormuşuz, aha ispatı.
Zor bir durum. Arada küçük kacamaklara sıcak bakıyorum ama eşinin zihniyeti çok önemli bu konuda.
Günümüz evliliklerinin en büyük sorunu; kocanın ilgisizliği, kadının cahilliği.
Aranızda cinsellik durumuda olmuyor herhalde bundan dolayı da mi rahatsızsin değil mi
Evlenmeden önce bunları düşünmedinmi, sonucta bilerek evlenmişsindir
ex le yapma. baska bul yapicaksan. yapmaman en iyisi
Yüzeysel bir evlilik yapmışsın bence şikayet etme istemiyorsan boşan yoluna bak. Biraz kendi hatan
onuruna kalmış ama bece yapma boşa öyle yap ne yapacaksan
Bence tanımadığı biri ile iç kahveni derdini anlat ki başına bela olmaz
hayatını sen şekillendir bence boşan gitsin değmez bir evlilik
Gerçekten zor bir durum. Her şey dengi dengine diye boşuna demiyorlar
Adam evine ekmek parası getirsin diye çalışıyor o da meraklı değil sürekli çalışacak eve gelemeyecek. Ayrıca önce boşanmalı sonra sevgilinle takılmalısın.
senin yaptığına ne derler biliyorsundur yapma bunu istemiyorsan ver yüzüğü işine bak kendinize yapılmasını istemediğini yapmayın başkasına
Adamin işi belliymiş elini bir işe sürecek vakti yokmuş zaten boşan o zaman ne halt yiyorsan ye
Yanındakiyle yaşlanır aklındakilerle ile ölürsün zaman kaybetme bnce
Ben bosandim sende boşan
Ve bu kadar kolay evde değilsen karın başkalarınında karısı
Ne saçma bir cümle.
Anlayan anladı
Bunları evlenmeden önce düşünecektin sırf dış görünüşe bakarak karar vermenin sonu bu olur işte. Müdürmüşsün madem öyle bi iş ayarla şirketinde çalışsın. Normalde özel hayatada 1 saat yeterli aslında
Boşanmadan buluşman ne kadar doğru kendine yakıştırıo musun?
Bu hayatı bir kez yasiyicaz ve onu olabildiğince en iyi insanla geçirmek gerek.
Karşımdaki insan beni anlamıyorsa ve onunla herşeyimi paylaşamıyorsam dış güzellik ne işe yarar...
Kahvenin sonu belli, Rus lara gitme tatlım, ilgilenirim seninle olmaz mı 😜
Dede sana mi baksin bi git mk
@Mayysamira popo ün kaşınmasın
Seninde kardeşim dolmasin pis abaza git otede kus
Boşanmak en mantıklısı sanki aynı bakış açısına sahip değilsiniz aynı hayatı paylaşmıyorsunuz
Bu kadar eleştirmişssin böyle birisi oldugunu bilmiyor muydun? Neden evlendin
Aşko bu işlerde kafanin evlencen kişi ile uyumlu olması çok önemli de kocana ben yapamıyorum falan zorla olmaz çünkü