Evliyim ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?

1.5 yıldır evliyim eşim 2010 dan beridir hayatımda çok şeyler yaşadık sevinç hüzün sayısız ayrılmalar çok şükür mesleğimi elime aldım evlendik ama evliliğin böyle olduğunu bilmiyordum o süreçte sabırsızlanıyorum bir an önce ona kavuşmak istiyordum evlendik başlarda güzel gidiyordu sonradan bir anda bambaşka birisi oldu kendisi öğretmen atama bekliyor ve ne yazıkki ķıskançlık eve gidiyorum güler yüz göremiyorum artık akşam 6 da evde oluyorum bazı zamanlar kahvaltı halen masada oluyor saçlarını tarıyor yerler hep saç dolu ev süpürülmüyor yemek desen yok anca beraber yapıyoruz beni bekliyor sonra videolarda görmüş eşi kadına ev işlerinde yardım ediyor vs sende et yardım hani eşitlik nerede filan diyor zaten bütün gün işteyim kafam doluyor inanın halim kalmıyor hafta sonu genede süpürge banyoyu hep ben yıkıyorum kendisi karışmaz gömleklerimi hep kendim ütülerim hep böyle geçiyor günlerimiz genede ona kızmıyorum neden bir sıkıntın var mı psikoloğa gidelim beraber istersen diyorum benim birseyim yok diyor ve uzun süredir kendine bakmıyor gece yatarken bazen kalkıyor oturuyor yatağın içinde kıskançlık arkadaşlarımla buluşmama karışıyor normal kiz arkadaşım arasa kim bu niye arıyor diyor ve artık dayanamıyorum birkaç aydır eve geç gitmeye başladım huzursuzluk başladı yatakları ayırdık inanın ben böyle olmasını istemezdim kendisi o kadar güzel doğal ki evlenince çok mutlu olacağız diye söz verdik bir anda değişti en sonunda pişman mısın benimle evlendigine dedim hayır diyor galiba ayrılmak ikimiz içinde en hayırlısı sizce ne yapmalıyım
Evliyim ve çok mutsuzum ne yapmalıyım?