10 yıl çıktık evlilik için hayaller kurardık ve en sonunda evlendik ama şu an 16 aylık evliyim ama çok mutsuzum anladımki evlilik bana göre değilmiş aslında bunu anladığımda nişanlıydım ama belki düğün stresidir diyerek bekledim ama hala bu düşüncedeyim. bir türlü evli olduğumu kabul edemiyorum bunu her seferinde eşime karşı dilede getiriyorum oda hayır biz boşanmak için evlenmedik diyor ve onu bu şekilde çok üzüyorum farkındayım ama elimden birşey gelmiyor ailemin yanına dönmek istiyorum bir keresinde aileme şaka ile karışık dile getirdim şakasına bile tahammül edemediler. zaten benim annem zor bir insan onunla yaşamak yürek ister diyebilriim :) eğer onların yanına dönersem annem belkide kalan hayatımı ağır laflarıyla zindan edecek ne yapacağımı bilmiyorum ama evlide olmak istemiyorum bu şekilde çok mutsuzum
Cevabın nedir?
+1 yılEvlilik bana göre de değildi ama evlendim. Sırf doğanın kanununda var diye. Eşim beni çok seviyor bunu biliyorum ama ben onun kadar onu sevemiyorum. Eminim ki kesinlikle bu eksiklik onda değil bendeydi. daha 6 aylık evliyiz ve eşim 3 ay önce kansere yakalandı. aldığı kemoterapi yüzünden saçları ve kaşları döküldü. Şuanda saçlarımı ve kaşlarımı kestiriyorum berberde. Sırf ona destek olduğumu bilsin diye. İlla değerini anlaman için kurban olduğum ALLAH'ın başına bir dert vermesimi gerekiyor? Haline şükret, önündeki değerlerin kıymetini bil. Haaa hala yapamam diyorsan, Allah ıslah etsin seni ne diyeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
:( :( çok üzüldüm çok geçmiş olsun RABBİM ŞAFİ ismi ile tez zamanda şifasını versin... inan diyecek söz bulamıyorum yaptığımın çocukluk şımarıklık olduğunu çok iyi biliyorum ama aklıma engel olamıyorum artık mutsuz olmayıda göze alamıyorum aklım kafam kalbim karma karışık oldu
En İyi Cevaplar
Evli olmadığını düşünelim ne yapacaksın, seni mutlu eden ne olucak.
Büyük bir boşluktasın, hızlı Fevri kararlar almak istiyorsun, sürekli değişken kişilik yapısı, ne yaparsan yap o boşluk mutsuzluk hissi geçmez!
Yapman gereken tek şey var ama tek şey...02 Yorumla- +1 yıl
evet kişilik yapım çok değişken bunu biliyorum bu sebepten hep kaybediyorum ya düşünmeden tartmadan hareket ettiğim için ve yapmam gereken tek şey nedir
- +1 yıl
Uzun bir konu yapman gereken, hayatı bütün gerçekliğiyle kabullenmek, ben buyum, ben böyleyim demeli insan.
Lütfen önce kendinle, kendi aklınla barış sonra bedeninle.
Hayatımız da hepimizin görevleri var, başı boş değiliz yapmamız gereken, yaşamızın verdiği sorumluluklar döngü bu, bunu istesek de, istemesek de kabul edeceğiz.
Nesin sen neden varsın, ne yapıyorsun bu hayat da,
Gözlerin bile görevini yapıyor, göz hep göz, demiyorki ben sıkıldım göz olmaktan, kulak olayım, dese ne fayda, rüzgar esiyor, dallar kırılıyor, yapraklar dökülüyor, ağacın gönlü alınsada dal kırılmıştır bir kere ama yeniden filiz vermek için.
Saygı ve sevgiyle kalın,
Şiddet var mi evinde, ya da bir tartisma ya da bir kotu soz aglamali zirlamali mi gecti 16 yilin. sen sevmiyorsun esini sevseydin ne olur olsun dururdun. tanidiklarim var cunku bu sekilde. bence ayni seylerden skilmissin ayrilik nedir ya siddet su bu yoksa guzelim yuvani niye birakayasin. kendine gel topla kendini. esinle konus farkli seyler yapin geezin tozun sana asik olmasini saglasin. tek sorun sevgi eksikligi var sende baya.. siddet su bu yoksa tabi. insallah duzelir duzelmeye bakin bence :)
05 Yorumla- +1 yıl
16 yıl değil 16 aylık evliyim tartışmamız tabiki oluyor ama ne küfür nede şiddet bunlar olmadı olmazda benim bu evliliği bir türlü kabul edemem ben hergün ailemin yanında olmak istiyorum ben kalabalık ailede büyüdüm bir den yalnız kalıncada benim için çok zor oldu ve halada zor yalnızlığa alışamıyorum ailemin yanına gidince o evden hiç ayrılmak istemiyorum
- +1 yıl
bu bugün olan birşey değilki nişanlılık döneminde vardı son 1 ay kalmıştı nişanı atmak istedim ama belki düğün stresidir o kadar masraf yaptık yapma dedim kendi kendime ama 16 ay oldu halen aynı düşüncedeyim kafamdaki tek düşünce tek kelime boşanmak mutsuzluğumu bir türlü atamıyorum mücadele vermekten yoruldum
- +1 yıl
Kendini bu strese odaklamıssın canım sen. benımde yengem coook kalabalık bı aıleden geldı oda bu tur sorunları yasadı ama cocugu var 2 tane 3 yıldır evlıler massallah atlattı. sevmek onemlı ayrıca her kız bı gun baba evınden gıdıcektır senın de bu olayı artık kabullenmen gerekır. olmazdı uzmana danıs. ama bunu atlatmalısın. cunku cok ayıp edıyosun esıne yazık. sana yazık demıyorum cunku herkes kendınden sorumludur. o aranız bozulmasın dıye ugrasıyodur ıyı dıyosun esıne ozaman sende kendındden sorumlu ol duzelmeye calıs. farklı seyler yapın. olumsuz dusuncelerı atmalısın ama ılk once. ben 18 yasındayım şu an belkı bılmıyorum evlılıgı falan ama gercekten sevseydın eger bu sekılde dusunmezdın. aılen hep yanında olmıcak kı kımse yanımızda olmıcak. eger esının yanls seyler yok sa cocuk yapbılırsınız mesela.. bu sızı baglıyabılır. onun ılgısı heyecanları farklılık olucaktır. belkı sacma gelıyodur dusuncelerım affınıza sıgınırım kucugum ama gercekten dogru olan bu evlılıgınızı alısamadınız dıye yıkmayın :(
- +1 yıl
ayrıca ayrıl bırak su bu laflarını hıc takma. hele bu devırme dogru ınsanı bulmak zor. dogru olan yalnızlık olsaydı Allah zaten yalnız kalmamızı ısterdı. evlılık olmalı Allah kımseyı tek bırakmasın yarın bı gun aılen gıdınce nolucak. Annemı babamı ıstıyorum mu dıyeceksın. giden gidiyoror ablacım... sahsı dusuncem bu. esıne anlatma boyle seylerı yakın olmaya bak.. o adamın da psıkolejını bozarsısn senden sogumasını saglarsın zamanla ıplen tamamen kopar. esınle aranı sıcak tutmaya calıs ne olursa olsun. IYI INSANSA ALLAHI SEVEN SENI SEVEN bir INSANSA bu devırde tek basına olmak zor.. Allahımın ıznı ıle duzelıcektır. ınanıyorum ben. Dua edın Allaha sıgının o seytanın serrınden vesvesesınden koruyacaktır senı. Ayetel kursıyı oku Seytanı uzaklastırır ve bol bol besmele cek :) tamamen gıdıcektır. dua et dedıgım gıbı. neyse cok uzattımm galıba ama gercekten durumuna cok uzuldum Allahım yardımcın olsun ablacım :(
+1 yılBence o senin sevdiğin adam kendini üzme kocanı da üzme bu devirde iyi vicdanlı sana değer veren birini bulmak cok zor sen sadece bosluktasin onca yıl anne babanin yaninda yasayıp birden kendi evine geçmen sorumluklar seni yormuş da olabilir calisiyor musun merak ettim ama eger çalışmıyorsan bişeylerle meşgul olmanı tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
çalışıyorum ama iştede aklımda devamlı çalışırken ben ne yaptım neden evlendim sorumluluklar ağır geliyor yapamıyorum hep bunlarla mesgul kafam çıldırmak üzereyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
42Cevap
yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir öncelikle bunu söyliyim sonra evlilik hayatının tamamını etkileyen bir birliktelik ilerde çocuğunuz olduğunda senin mutsuzluğun çocuğuna etki edicek ve istesende istemesende sorunlu bir birek yetişicek birazda kendini düşünerek hareket etmelisin eğer mutsuzsan ve çaresi yoksa düzeliceğine inanmıyosan boşanmalısın ama varsa çaresi ara bul uygula...
00 Yorumla
+1 yıl"Uzaktan davulun sesi hos gelir.." diye bir soz var bu sozumde mantikli bir aciklama yadan ayril diyenlere..
Sen sabret bence bir sekilde kendini bu evlilige kabullendir ve pozitif yonlerini dusunmeye caliss.. he evli olmadigim icin pozitif mi fazla negatif mi bilmiyorum ama sen pozitif olmaya calis..00 Yorumlaortada seni mutsuz eden ne var? şiddet yoksa, eşin sevgi, saygı gösteriyorsa, eve çoluğuna çocuğuna ilgi gösteriyorsa.. boşanmayı aklından çıkar.. boşanıp ailenin yanına sığınınca mutlumu olacaksın?
20 Yorumla
+1 yılBende senle ayni durumu yasadim. 11 yillik evliligin sonunda bosandik. Evliligin baslarinda bir uyum sorunumuz vardi. Bende o zamanlar nasi giddcek2 acaba boyle belki duzelecektir diye hep bekledim. Ama olmadi. nisanliyken de ayni dusuncedeydim hele bir evlenelelim dedim. Ama bu durum herkez icin belki gecerli olmayabilir ama bende boyle idi. Insallah senin icin hayirlisi neyse o olur.
00 Yorumla
+1 yılBence evlilikten korkuyorsundur. Yani soeumluluklar fazla ve hangi biriyle uğraşacağım vede acaba ilişkimiz sevgiyi aşkı evlilik engellermi düşüncesinde olabilirsin. Bence olumlu taraflarını düşün hayal et biraz kendini teselli et..
00 YorumlaBana göre değilmiş derken yani şikayetçi oldugunuz beğenmediğiniz hosunuza gitmeyen nedir?
02 Yorumla- +1 yıl
sorumluluk sahibi olmak çok zor geldi. yemekmiş temizlikmiş misafir ağırlamakmış eşimin tarafındaki pek tanımadığım insanlara misafirliğe gitmek onların gelmesi beni çok rahatsız ediyor ben bunların hiçbirinin olmasını istemiyorum kafama göre yaşamak istiyorum bekarken işe gider işten eve gider herşey önüme gelir yer içer kenara çekilirdim erkek gibi yaşardım hafta sonu arkadaşlarımla buluşur ya da kısıtlama olmadan alışverişimi yapar evime dönerdim... bekarken para sıkıntımda yoktu şu an o sıkıntımda var biraz buda beni çok rahatsız ediyor bunaldım hesap yapmak tan yetti yetmedi bunları düşünmek istemiyorum
Çocuk yap bir tane bak bakalım bunları düşünecek vaktin oluyor mu?
05 Yorumla- +1 yıl
çocukmu buna hazır değilim ve şu an için istemiyorum ve kafamda birgün bu evlilik bitecek düşüncesi olduğu için hiç istemiyorum
- +1 yıl
nasıl toparlıcam ne yapıcam bilmiyorum bazen kendi kendime konuşuyorum kendine gel çocuk işi değil bu diyorum bir tarafımda boşanmalısın bu hayat sana göre değil diyor
+1 yılNerden anladin peki evliligin sana gore olmadigini ne zor geliyor?
10 YorumlaPsıkologa gıt neyın yanlıs gıttıgıne daır sana yardımcı olur tatlım
00 Yorumlakendine öz güvenin varsa ayaklarının üzrende durabileceksen var olan bir mutsuzlu uzatmanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılEvlilik size göre değil mi.
İlla günaha mı girmeniz gerekiyor?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin hayatin benim bunu yap ya da yapma demem dogru olmaz ama bosanirsan annenle yasamak zorunda degilsin ki. Kendi ayaklarin uzerinde duramiyor musun?
00 YorumlaKız veya erkek baba evinden bir kere çıkınca o ev artık onun olmaktan çıkar düşünüp te evlenseydin + olarak 10 yıl çıkmak nedir be kardeşim doyarsın tabi 10 yıl çıkarsan biriyle yani işin özü baba evine falan dönemezsin boşuna ergence hayaller kurma
00 Yorumla
+1 yılbir cesit bunalima girmissin sanirim, ani kararlar verme. esinle aran iyiyse biraz zaman ver ona
06 Yorumla- +1 yıl
eşimle aram iyi ondan yana şikayetim yok o kadar iyi o kadar ilgi alakalı ki bekarken bile bu kadar değildi evlilik onu 4x4 biri yaptı ama ben yinede mutlu değilim herseferinde keşke evlenmeseydim diyorum
- +1 yıl
sorumluluklar mi agir geliyor ki?
- +1 yıl
evet sorumluluk hemde çok ağır geldi
- +1 yıl
esinle konussan bir cozum bulabilirsiniz belki
- +1 yıl
konuşuyorum bekle sabret geçicek diyor ama geçen birşey olmuyor boşanalım mutsuzum diyorum ben boşanmak için evlenmedim diyor yaa ben aileme açıklaya bilsem cesaretimi toplayıp konuşabilsem o bir şekilde evet diyecek çünkü oda bu şekilde mutsuzdur belkide
- +1 yıl
tabiri caizse ortada fol yok yumurta yok. ailen de kabul etmez esin de, normal. herkes bunalima girebilir belki profesyonel bir yardim almayi dusunmelisin
Boşan ve kendi ayaklarinin uzerinde dur. Ailenin gorusu senin hayatindan onemli degil
02 Yorumla- +1 yıl
işte bunu yapmak çok istiyorum bir kerede verdiğim kararı uygulamak istiyorum ailemde olsa onlar laf diyecek diye mutsuz olduğum hayatı çekmek istemiyorum ama cesaretim yok :(
şu anda mahkeme de hemen boşanmanızı istemeyecektir. bir aile psikologuna gitmenizde fayda var bulamadığınız sorununuzu belki onunla beraber bulabilirsiniz.
00 Yorumlamadem nısanlıyken mutlu olacagına ınanmadın neden adamın dunyasını karartın kı evlılık ıc camasırına benzemez cıkar yenısını al bence otur oturdugun yerde ve elındekının kıymetını bıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğitimin ne durumda iş bulup kendi hayatını kursan ama önce psikologa git kabullenememe evreni aşmaya çalış
00 YorumlaBuyur buradan yak...
@Pembepüskül üm bak ne diyor :(02 Yorumla- +1 yıl
Kız bu çok ayrı bir durum biz zaten evliliğe kendimizi adapte etmişiz bebeğim kadın evli olduğunu benimseyememiş
boşan gitsin mıtsuz isen nafaka mafaka tek başına yaşa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 631 cevap paylaştı. peki seni evlilik hayatında mutsuz hissettiren nedir genelde bu gibi durumlarda altta yatan nedenlerdir önemli olan
00 YorumlaBende evliyim ve sizi anlayamadim kocanizi sevmiyor degilsiniz ama evlilik olayini sevmiyorsunuz baska erkekler mi istiyorsunuz anlamadim
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka şimdi yazımı tam okuyamadınız galiba evliliğin getirdiği sorumluluklar ağır geldiği için mutsuzum dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbole bı mantık var mı ya gıt bosan ozaman evlılık sana gore degılmıs sen ozgurlugu sevıyosun surtmeyı takılmayı baska bıse degıl sorumluluk almayı tercıh etmıyosun bos ınsanlar bıraz allah dua et hayrını verır zaten
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ömrünü flört yaparak bitirmişsin zaten...
01 Yorumla- +1 yıl
galiba çok haklısın :(
+1 yılbir evlilik terapistine gitsen
emin ol yardımcı olabilir.00 YorumlaKararınız ne oldu? Sizi öyle iyi anlıyorum ki. Aynı süreçlerden geçiyorum. Mesajıma dönüş yapabilir misiniz? Çok üzgünüm inanın.
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba sende mi çok mutsuzsun
- +1 yıl
Sende dönüş yaparsan mesaja çok sevinirim
Bir bebek yapın düzelir ilk dönemler böyle olabilir
00 Yorumlahayat derslerle dolu bu senin için tecrübe kaynağı hayatında yeni bir yol çizmeyi baştan kurmayı düşün!
00 Yorumla
+1 yılAynı bende bu durumdayım, derdine bir çare buldunmu
00 Yorumla
+1 yılbazen heyecan söner başka yerlerde harlarsın közleri
00 YorumlaEvliliği küçükken oynadığınız oyunlar ile karıştırırsanız böyle düşünürsünüz kara Kars
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 sene çıktığın adamla evlenmişsin bence sana rahat batıyor
10 YorumlaEvlilik neden size gore degil?
03 Yorumla- +1 yıl
sorumluluk sahibi olmak çok zor geldi. yemekmiş temizlikmiş misafir ağırlamakmış eşimin tarafındaki pek tanımadığım insanlara misafirliğe gitmek onların gelmesi beni çok rahatsız ediyor ben bunların hiçbirinin olmasını istemiyorum kafama göre yaşamak istiyorum bekarken işe gider işten eve gider herşey önüme gelir yer içer kenara çekilirdim erkek gibi yaşardım hafta sonu arkadaşlarımla buluşur ya da kısıtlama olmadan alışverişimi yapar evime dönerdim... bekarken para sıkıntımda yoktu şu an o sıkıntımda var biraz buda beni çok rahatsız ediyor bunaldım hesap yapmak tan yetti yetmedi bunları düşünmek istemiyorum
- +1 yıl
aşamıyorum bir türlü biliyorum çocuksu hareket ama bu şekildede ben çok mutsuzum
Adami neden oyaladin 10 yil
04 Yorumla- +1 yıl
karşılıklı yaşadığımız sıkıntılar yüzünden sadece ben oyalamadım araya ayrılıklarda girdi hatta oyalayan kişi oydu diyebilirim benimde evlilik gibi düşüncem yoktu ses çıkarmadım daha sonra eşim evlenmek istedi ablalarımın ve arkadaşlarımın baskısı yüzünden bende evet dedim
- +1 yıl
hayır neden 10 yıl oyaladın dedin yaa bu sebepten dedim ilk 7 8 yıl istemedik daha sonra baskılar çoğalınca evliliğin iyi yanlarını düşünüp hayaller kurmaya başladık
+1 yılEvlilik psikologlarına var onlara gidin.
00 Yorumladostum evlendiğin kişi iyi mi? kötü mü?
03 Yorumla- +1 yıl
iyi birisi ilgi alakası çok ben alışamadım bir türlü dediğim gibi sorumluluk sahibi olmak zor geldi
Yapacak birsey yok alısman gerek
02 Yorumla- +1 yıl
alışamıyorum ki hep mutsuz hep mutsuz dilimde aklımda boşanmak eski hayatım hep bunları düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutsuzsan ayrıl nolcak ölüm değil
00 Yorumla
+1 yılvalla arada bir kaçamak yapmak güzel olur
00 Yorumlaheyecan kalmadı sanırım.10 yıl çıkmak nedir ya
00 Yorumla
+1 yılbir sure ayri yasayun kiymetini anlarsin
00 Yorumla
+1 yılKeşke evlenmeyip beraber yaşasaydın
01 Yorumla- +1 yıl
ailem buna kesinlikle izin vermezdi ben 10 yıllık arkadaşlığımı gizli kaçamak yaşadadım
Neden mitsuzsun pwki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne iş yapıyorsun maddi durumun nedir?
04 Yorumla- +1 yıl
muhasebeciyim kazancım iyi ama eşim yaptığı hata yüzünden iyi kazandığı işinden kovuldu ve şu an çok düşük maaşla çalışıyor ve bekarken yaptığı borçları ödemekten bana faydası olmuyor ben herseyi karşılıyorum buda beni sıkıntıya sokuyor sinirlendiriyor çok düşüncesiz hareketleri yüzünden benide maddi sıkıntıya soktu
Cevap sahibi+1 yılbenim maddiyatını sormam şundan eğer boşanırsan kendi maddi özgürlüğün içinde ailene bağımsız yaşayabilir misin? buna birde nafaka eklenirse diye sordum.
- +1 yıl
yaşayamam buna kimse izin vermez ya da ailemi kaybetmeyi göze almam gerek bunuda istemem
Cevap sahibi+1 yılaile kavramı nedir senin için bilmiyorum. ama ben realist , radikal çözümcü düşünen biriyim. İnsanın beden, ruh sağlığı huzur içinde yaşaması için gerekli şartlar ortam neyse onu sağlaması tarafındayım. Aile, eş, dost, arkadaş bunlar önemli şeyler ama birgün bitecek şeyler onuda bilmek gerek. kalıcı şeylere bağlı yaşamak mantıklı
Evliligindeki sorun nedir
00 Yorumla
+1 yılniçin evlendin o zmana
00 Yorumla
+1 yılErkek tatmin edemiyimu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnıye mutsuzsun sadede gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecan getirin evliliğinize
00 Yorumla
+1 yılAyrıl mutsuzsan.
00 YorumlaRahat batmış sana
00 Yorumla
+1 yılara beni
00 Yorumla
+1 yılNesi hosuna gitmedi
00 YorumlaAyrıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 25,3b cevap paylaştı. Mutsuzsan ayril
00 Yorumla