Evliyim ve çok mutsuzum, ne yapacağım?

Iyi Geceler ,29 yasindayim 6 ay oldu evleneli kocamı fiziksel olarak begendigim icin evlendim, ozel bir sirkette calisiyorum finans müdürüyüm iyi bir isim var evlenmeden oncede evim , arabam v. s vardi bunlari belirtiyorum cunku konu ile dogrudan alakali.
Kocam bi fabrikada calisiyor ve soforluk yapiyor asgari ucretten sadece biraz yuksek maas aliyor baska hic bir geliride yok zaten lise mezunu.

Ve haftanin 5 gunu surekli sehirler arasi yolda bazen gece 10 bucukta 11 de eve geliyor o saatlerde ben uyumak uzere oluyorum hic bir işe elini sürmüyor , sacma sapan kiyafetler giyiyor, aileside son derece bilgisiz insanlar.

Mesela pazartesiye kadar yok mesaisi var artık bu durum tahammul edilemez oldu benim icin eski sevgilim rus bi adamdi dün bir durum atmıs whasapptan Turkiyedeymis bende durumuna cevap yazdim goruselim v. s konustuk bi sure yarın buraya gelecek bi kahve icicez ne kadar dogru bilmiyorum ama kocam benim hic yanimda degil hic bir sey paylasamiyoruz maddi manevi bana destek degil hep yalnizim bosanmayi dusunuyorum ama bilmiyorum kafam cok karisik.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba , pazartesi günü eşime söyledim baskası ile buluşup , konuştuğumu ve boşanacağım cok dusundum zaten bana cok fazla hakaret etti. Artık tekrarı mümkün degil.. Neden evlendin diyenler cogunlukta, bir hataydı ani verilmiş önü sonu düsünulmemis bir şeydi.. Siz hic hata yapmadınız mı? Zararın neresinden dönsek kâr bu saatten sonra. Bilin istedim, hoşcakalın.
Evliyim ve çok mutsuzum, ne yapacağım?