Evliyim ama çok mutsuzum. Bundan sonra nasıl devam edeceğim?

Merhaba ,30 yasindayim evliyim ve hic mutlu degilim eşim her acidan yetersiz calişmiyor ailesinin hazir parasini yiyor ben calisiyorum ben isten geldigimde yorgunum bilmem ne diyor surekli bende sanki calisan sensin diyorum sonra trip atiyor. Niye calisayim ki dukkan kiralari cart curt geliyor her ay yani ne anlami var diyor surekli oyun oynuyor arkadaslariyla oyuna gidiyor ben mutsuz oldugumu soyleyince hemen triplere giriyor bos bos konusuyor. Bosanmak aklimdan gecsede diyorum daha yeni biraz daha sabrederim ama olmuyor artik delirmek uzereyim biktim. Zaten ailesinin apartmaninda oturuyorum, ust katimda kayinvalidem karsi dairede ananesi dedesi, teyzeleri alt katta biktim yani olmuyor tasinalim diyince boyle genis evi bidaha bulamazsin diyor gurultu mu cekiceksin diyor.. Her isi bana yukluyor evin tum sorumlulugu bende ben odemesem ne gaz odenir, ne elektrik , ne baska bir sey o kadar sorumsuz biktim yani olmuyor. Gece 2 ye kadar oyun oynuyor cay bahcelerinde ben de gittigim zaman , ben 11 de kalkiyorum mesela artik uykum geliyor sen arabayla git ben taksiyle gelirim diyor.. O 2 de 3 de geliyor hop uyuyor öglene kadar.

Evliyim ama çok mutsuzum. Bundan sonra nasıl devam edeceğim?