Yeni evlendim ama çok mutsuzum, ne yapayım?

Arkadaslar yeni evlendim ve cok cok yorgunum konusacak halde degilim zor konusuyorum is yapamiyorum halim yok sadece uyumak ve yemek yemek istiyorum sizce canım sıkındanmi yoksa baska biseymi var ve hergun tartisiyoruz evlilik bana yaramadi herlade ise gidiyorum hep gec kaliyorum ise eve temizliyemiyorum cunku okadar yorgun oluyorumki goren sanir butun dunyanin isini ben yapmisim sizce bu hastalikmi doktora gitim doktor dediki sana hap velan veremem belki hamile olursun zararli olur diye ama bilmiyorum yane sadece uyumak istiyorum bu hayata hic bisey yapmak istemiyorum cok uzgunum esim kotu bisey yapti onu yakaladim gorucu usulu evledik cok iyi tanimiyorum cunku bir baktim bir kizla yazisiyor konusuyor sonra ben gizlice kizla yazisdim kiz dediki ben 3 senedir senin esini taniyorum biz kardes gibiyiz dedi sen supelenmene gerek yok dedi benden bir zarar gelmez dedi biz kardes gibiyiz is arkadasiymiz esime sordum o benim kardesim bacim dedi dusenebiliyormusunuz bacisiymiz is arkadasindan bacim olurmu ya kiz beni taniyormus esim anlatmis benden bahsetmis kiza ama ben kizi tanimiyorum bana bahsetmedi kizdan ben kendim gordum kizi esimin telefonundan eyer gormeseydim hic haberim olmuyacakti ve babasina soyledim ondan sonra sildi numarasini ve dedi kiz bana seninle konusmak istiyorum kardesim esini gormek istiyorum dedi ben ne yapacami bilmiyorum artik bosanmak istiyorum cok kotu boyle olacakagini bilmiyordum arkadaslar yardim edin bana ve cok yorgunum halsizlik ve uzgun
Yeni evlendim ama çok mutsuzum, ne yapayım?