Arkadaslar yeni evlendim ve cok cok yorgunum konusacak halde degilim zor konusuyorum is yapamiyorum halim yok sadece uyumak ve yemek yemek istiyorum sizce canım sıkındanmi yoksa baska biseymi var ve hergun tartisiyoruz evlilik bana yaramadi herlade ise gidiyorum hep gec kaliyorum ise eve temizliyemiyorum cunku okadar yorgun oluyorumki goren sanir butun dunyanin isini ben yapmisim sizce bu hastalikmi doktora gitim doktor dediki sana hap velan veremem belki hamile olursun zararli olur diye ama bilmiyorum yane sadece uyumak istiyorum bu hayata hic bisey yapmak istemiyorum cok uzgunum esim kotu bisey yapti onu yakaladim gorucu usulu evledik cok iyi tanimiyorum cunku bir baktim bir kizla yazisiyor konusuyor sonra ben gizlice kizla yazisdim kiz dediki ben 3 senedir senin esini taniyorum biz kardes gibiyiz dedi sen supelenmene gerek yok dedi benden bir zarar gelmez dedi biz kardes gibiyiz is arkadasiymiz esime sordum o benim kardesim bacim dedi dusenebiliyormusunuz bacisiymiz is arkadasindan bacim olurmu ya kiz beni taniyormus esim anlatmis benden bahsetmis kiza ama ben kizi tanimiyorum bana bahsetmedi kizdan ben kendim gordum kizi esimin telefonundan eyer gormeseydim hic haberim olmuyacakti ve babasina soyledim ondan sonra sildi numarasini ve dedi kiz bana seninle konusmak istiyorum kardesim esini gormek istiyorum dedi ben ne yapacami bilmiyorum artik bosanmak istiyorum cok kotu boyle olacakagini bilmiyordum arkadaslar yardim edin bana ve cok yorgunum halsizlik ve uzgun
Cevabın nedir?
Evlilik sendromu yaşıyorsun. Eşini tanımadan evlendiğin için, bir alışma safhası olması gerekirken, sen bu dönemde yanlış şeylere şahit olduğundan psikolojik olarak etkilenmiş ve depresyona bunalıma sürükleniyorsun. Bence bu dönemde ya profesyonel bir yardım alacaksın, ya da inandığın güvendiğin birine içini dökecek konuşacaksın. bu hemcinsin de olabilir, ya da karşı cins olursa kocanla aranda yaşanan kopuk ilişki konusunda seni aydınlatabilir. Konuşmak isterseniz yardımcı olmaya hazırım. Bu arada sosyoloji okumuş biri olarak belki bir faydam dokunabilir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılallah yardım etsinde burdan akıl alıp aklını bulandırma profesyonel yardım alman daha makbule geçer ama o bacım macım hıkaye bilesin yani. ama yani madem görücü usulu hani insan biraz birbirini tanımalıydı degılmı aceledı davranmasaydınız ıyıydı
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin yuzunden oldu cunku
- +1 yıl
ah be anacım ne yaptın desekte iş işten geçmiş. öyle boşanmayı filan düşünme hemen neden öyle düşünüyorsun bıraz otur bırılerıne ac bu konuyu buyuklerınden guvenebılecegın bırısı olsun onlar gormus gecırmıs derlerya oyle bırı en azından yardımcı olur
Soran+1 yılSen beni annemi tanisan varya cok kotu beni yakti beni uzgun goruyor mutlu degilim sesim cikmiyor ama iste laf anlamiyor neymis sen bosanirsan seni kimse almaz basima kalirsin elaleme ne deris beni rezilmi etcen sen kirlendin artik seni anca yasli biri alir basima kalcan sen is isden gecdi bide bu kotu olsa bile karsina daha kotuleri cikar dedi bende susdum
- +1 yıl
bir insan neden çocugunun kötüğünü ister abi anlamıyorum acıyorum su insanlara estagfurullah neden kirlenesin insanlar evlenir mutsuz oluncada yollarını ayırır bunun neresi kirlenmektir dinizmizcede zaten kadına zorla birşey yaptırmak günahtır. cok geri kafalılar afedersin bizimde sagımızda solumuzda var yahu neden yaşlı ınsanlar alsın sadece senmi varsın buna kalkısan ya da yapan sen bosver herseyi eşini al karsına acıkla böyle böyle de baktın olmuyor yoluna bak hayat uzun kımse kımseye ne muhtac ne zorunlu yok oyle dunya az akıllı olun be kardesım !
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatıyor. mutsuzsun. hayattan bağını koparmışsın. işin var ayakların üstünde duruyosun arkanda ailedende varsa sakın kendini ezdirme delilleri topla mahkemeye git ve donuna kadar al. erkekler bu aldatma konusunu normal bişeymiş gibi yapmaktan vazgeçecekler ama sizde susmayın mutsuzsan boşan. Göz yumma. yapmaz deme. evli adamın kız arkadaşı olamaz ben karşıyım. ailecek görüşülür birebir muhabbet bile kuramaz.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşı olabilir gerçekten ama bu denli yakınsa önceden senle tanıştırmaması yanlış olmuş. Ayrıca yeni evlendim diyorsun senleyken onla konuşması da yanlış. Al karşına konuş dök içini. Hatta üçünüz birlikte konuşun hem birbirlerine karşı hareketlerini de görmüş olursun. Düşündüğün gibi bir aldatma durumu varsa hareketlerden belli olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
54Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılCok takilip evham. yapma baski suphe bunlar zarar verir sakin ol kendini topla akli kullanmak disinda hissi hareket etme sormadan dinlemeden anlamadan kararlar verme
00 Yorumla Abim sakin olur musun? Bak ikinizin de birbirinizden başka karşı cins arkadaşları olmalı. Aldatmaya girmez ki. Herkesin sıfatı konumu belli. O senin eşin. Sen başka bir erkekler konuşursan ona ihanet etmezsin. Örnek benle konuştun. Herşeyi konuştuk sizin cinsel hayatınıza kadarm ben sana öneriler verdim, sen içini döktün. Ne olacak yani? Sana demiş gelsin tanışalım. Aldatan öyle der mi? Yanlış düşünüyorsun. Aklındaki, aklınızdaki evlilik kavramını gözden geçirin. Birbirinizi tanıyın önce, anlayın. Önce anlamak anlaşmak. Sonra zaten sevgi gelir. Gelecektir de. Bana istediğin zaman yaz olur mu? Sor bana anlatayım sana abim. Yapma böyle. Eşin 3 yıl onunla konuşsa senle neden evlensin? Bana bunu desene güzelim sen? Sakin ol derin nefes al. Kendini kurma. Eşinle konuş, onu tanı anlaş. Birlikte ol ama korunarak. Aranızdaki bağı güçlendirin. Biraz zaman gerekiyor. Biraz sabır. Hadi benim güzelim. Sabır abim. Ben yanındayım
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar tıpkı senin gibi evliliğe kendilerini tam olarak hazır hissetmeden evlenirler ve bu şekilde depresyona girerler. Bir an önce bu depresyondan çıkmaya bak. Kendine özgü dekore ettiğin güzel bir evin var, iyi ya da kötü bilmiyorum bir eşin var. Evinle ve eşinle mutlu olmaya çalış. Canın sıkıldıkça kalkıp temizlik yap kendine göre biz dizi seç ve izle. Zamanını sadece yatıp uyuyarak boşa harcama. Yarın bir gün çocuğun olacak hayatını ona adayacaksın.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyona girmişsin canm insanin yasama sevinci hayalleri gidince bole oluyor... doktora filan gtme insn kendinin doktoru olmali zaten seni ne bu hale getirdi bunu kendin de söylüyorsun sana tavsiyem sevdigin seylere yoğunlasman hayat ole ya da bole devam ediyor. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. O konuyuda devamli düşünüp kendini sinir strese sokma...
00 Yorumla
+1 yılZor ama hallolmayacak bir durum değil bir yaşam koçu ya da tanımadığın birine durumu açabilirsin burda olduğu gibi pakılojik tesdek ya da mini bir terapiye ihtiyaç olabilir dilersen yardımcı olabilirim ama sorunların üstüne gitmezsen kaçarak çözemezsin iyi günler
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer ist de yaşıyorsan pskolojık destek seansları yapabiliriz yok uğraşamam dersen konuşmak herşeyin ilaçı unutma
+1 yılİki kişi birlikte yaşayacak ise evvela birbirini tanımalılar. Ortak aktiviteler yaratın. Yani eğlenebileceğiniz şeyler. Balığa gitmek, kamp yapmak vs. gibi. O kız ise gerçekten arkadaşı bence. Onunla tanışıp o kızın klavuzluğunda eşini tanıman daha kolay olabilir. Fazla dert etme kızı. Hatta üçünüz birlikte pikniğe gidin.
Son çare bir evlilik danışmanından yardım alın.00 YorumlaHacı bide boyle dusun bosanmakla cozulmez yani bir konus belki oyledir iyi arkadslardir yani tamam kabul edilemez bisey sana soylememis ama bosnamklada cozulmez ele gune maskara olma ailen uzulmesin artik ewlenmisin yani nisanda degil ee haliylee cocuk olayda olsa hic olmaz
00 Yorumlaberbat bir şey ya kızla gizliden gizliye yazışsın bacım desin ne kolay dimi aldatmak. ne adamlar var şu dünyada ya. hadi yapıyorsun bir bok yemediğin halt kalmamış bari dürüst ol aldattım de küçülme daha fazla
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSirf bu yuzden evlenmek istemiyorum ama sendeki sorun psikolojik olarak kendini kotu hissetmen yani sorumluluha bir anda girmis olmak gorucu usulu oldugu icin buna kendini hazirlayamamak kendini yipratmasan psikiyatrik tedavi almalisin
00 Yorumla
+1 yılAbi anlamıyorum saf mısınız salak mısınız yoksa çok mu umursamazsınız? İnsan nasıl çok iyi tanımadığı biriyle evlenir aqq. Hayatını birleştiriyorsun belki ölene kadar onla yaşayacaksın diyorsun ki çok tanımıyorum. neyin fantazisi bu?
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu anki dusuncelerinle karar verme sakın... Sakinleş biraz zamana birak bazı şeyleri hemen duzeltmeye de çalışma... Zamanla gözlemle ve ona göre karar ver... Bu ruh haliyle kararlar verirsen yanlış karar verme ihtimalin çok yüksek...
00 YorumlaSana iyi gelmiyorsa ve ortada çocupun yoksa boşanmak fikri kötü değil bence. Zaman kaybı yaşama ama ailenden aklı başından seni tanıyan biri ile konuş önce
00 Yorumlaseni iyi senin yakınların bilir arkadaşların ve ailen onlara anlat ve onlar sana daha iyi yardımcı olurlar
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslarima hata esimin halasina soyledim kimse yardim etmedi bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa arkadaş adam sana açıklamış daha ne neyin derdindesin boşanacakmış benim de iş yerinden bir sürü arkadaşım var bacım demeyeceğim ama 6 senedir tanıyorum eşim ise bir yıldı evleneli bende görücü usulü ile evlendim ama benim eşim sorun etmiyor
Yani bende evde telefonla konuşuyorum iş oluyor bir şey oluyor vs..00 Yorumla
+1 yılBende yeni evliyim bugun bende ayni senin gibi hissediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılValla cok zod
- +1 yıl
Sendemi ayni durumdasin
Kardesım çok gel geçmiş olsun allah yardımcın olsun sen tevekkül et Allah’a yanı insanın eşi bunları yapmamalı yenı evlenmıssın zaten bu arada bı mesaj atarmısın bısey sorucam sonra gerı atmazsın
00 Yorumla
+1 yılYorgunluk halsizlikte hamilelik belirtisidir önce test yapın bir şey yoksa bu yükü de kaldıramıyorsanız boşanırsınız
00 YorumlaHem kızla konuş hem de bacım De trajikomik bacısı olmadığı ortada diğer konuya gelince bir psikiyatri doktoruna görünmeni tavsiye ederim acil olarak
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ağır ve yorucu gelmiş olabilir ilaç kullanmak için degil de konuşmak icin bir psikoloğa git bence o sana daha dogru yollar gosterir
00 YorumlaTükenmişsin sen. Ayrıca eşin evli ne olyrsa olsun niye yazışıyo zaten iş yerinde görmüyomu neyi yazışıyolar daha. Bırak şu adamı
00 YorumlaBu insanlar neden aldatır bir turlu çözmüş değilim iğrenç bir şey 😡
03 Yorumla
Soran+1 yılIcine seytan kacmisdir ama birazda kizlarun yuzunden simdi kizcaklar ama acik sacik giyince erkeklerde normal olarak aziyor simdi diyceksinizki acikla ne alakasi var cok var tabi biz niye kapaliyiz sanki
- +1 yıl
Sana ilk çok üzüldüm ama şu yorumunu gördükten sonra çok sinirlendim sen ne biçim kadınsın bende bugün açığım namaz kılıp oruc tutuyorum kapanan Allah rızası için kapanır ne demek istediğini anladım ama biraz üsturuplu konuşmayı öğren açığında canısı var evet ama kapalının da var siz insanları böyle ayıramazsınız önemli olan niyet
- +1 yıl
Sana ilk çok üzüldüm ama şu yorumunu gördükten sonra çok sinirlendim sen ne biçim kadınsın bende bugün açığım namaz kılıp oruc tutuyorum kapanan Allah rızası için kapanır ne demek istediğini anladım ama biraz üsturuplu konuşmayı öğren açığında orospusuı var evet ama kapalının dolu var bu ülkede herşey var kardeş da var siz insanları böyle ayıramazsınız önemli olan niyet
Yorumla
+1 yılBak ben de sevgilimle kavga ettiğimiz zaman öyle oluyorum. Kısa ve öz anlat sana yardımcı olalım. Bu durumu tek kelime ile nasıl açıklarsın mesela.
00 Yorumla
+1 yılCok buyutme o. kizla. tanis ve. ona senin. olanin baskasina haram ve yasak. oldunu gister
10 YorumlaAha işte bir hödük daha. Bu erkeklerin kökü kurusa ya🙏
10 Yorumla
+1 yılBunun kararını kendin ver. Bir başkasının aklı ile evlenmişsin, artık kendi kararlarını alma vaktidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSurekli. ayni seyi sorup duruyosun... Arkadaslar bu hesap fake. Hikayede fake. Bosuna ciddiye alip cevap yazmayin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe fakesi ya allahtan kork bunca seyi ben. nasil uyduruyum
Cevap sahibi+1 yılTakibimi neden kabul etmiyosun sen.. Sen. boyle yaparsan suphe birakiyosun insanda
Soran+1 yılTakip gelmedi kardes gonderde yapayim
Cevap sahibi+1 yılTakip var. bir bak istersen takipcilerine
Kıyamam ben sana. Üzülme sagdece biraz sabret. Evliliğin bazı önemli noktaları var onları anlatiyim sana biraz yoluna girer
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 782 cevap paylaştı. görücü dertleri. varsa kanıtın yap boşanmayı. kız belki işin kadrolusudur senin olup olmaman umrunda değildir.
00 YorumlaBir depresyon hali mevcut sende konuşup rahstlayacagin kimse yok mu
00 YorumlaBiyolojin ve pskolojin alisma evresinde gececk korkma
00 YorumlaBence en iyi fikir boşanmak hanımefendı sonucta sanırım aldatılmışınız
00 YorumlaBence içini dökecek birine ihtiyacın var sanki dertleşebiliriz
00 YorumlaKıyamam ben sana ya eşin sana kurban olsun. skma canını herşey olacağına varir
00 Yorumla
+1 yılEşinle konusun sorunlarini onunla çözmeye çaliş, eğer sana yardimci olmuyorsa işin xor destek almalisin..
00 YorumlaYani boşanmak diye birşey var mutsuzsan niye devam edesin birine ihtiyacın olur evlenirsinde böyle nereye kadar uzatacaksın
10 Yorumla
+1 yılHemen boşanma kararı alma bence evliliğin ilk başlarında bu şekilde sorunlar olabiliyor ama ilerde mutlaka atlatacaksınız daha mutlu günler sizi bekliyor
00 YorumlaEvlenip evlenip buraya gelip ağlamayın. Bıktırdınız artık yani.
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu halsizliliğin mutsuzluğundan,
vücudun için vitamin kullanmalısın,
sorunları çözmek içinde aile doktoru tavsiye ederim.00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılzihnini ve kalbini bu düşüncelerden arındır biraz farklı şeylere odaklan...
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. depresyondasın muhtemelen. Sakin ve sabırlı olmaya çalış. aynı soyadı taşşıyoruz galiba :) ?
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kendine zindan etme hayatı. olmuyosa bir şekilde bitir
00 Yorumla
+1 yılDepresyon gibi gorunuyor mutsuzsun isteksizson ve hayat zevk vermiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sikintili durum allah kolaylik versin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpeki sen esini seviyormusun gercekten mutlu ediyormu yatakta ilgilimi?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik rehberine git buradakilerden akıl alma
10 YorumlaKaynananla aran nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılIdare eder
Okurken bende çöktüm psikolojik olarak :/
00 Yorumla
+1 yılaman bosa gitsin cekilmez
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa veya terapiste gidin çift olarak
06 Yorumla
Soran+1 yılNedn psikolog
- +1 yıl
Çünkü senin psikolojinin kötü olduğu gözüküyo depresyon belirtileri başlamış gidip destek alman sart
Soran+1 yılNereye peki psikologmi psitermi ve ben kiskaniyorum diye psikoljim niye bozuk olsun
- +1 yıl
Eşinle severek mi evlendin
Soran+1 yılIlk konusduk 5 dakika surdu ve herkes iceriye girdi
- +1 yıl
Çok az ya iyice tanımadan evlilik olmaz
+1 yılDepresyon belirtileri psikologa git
00 Yorumla
+1 yılŞu bir gerçek Erkek ve Kadın arkadaş olamaz :)
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç ay oldu evleneli?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay
- +1 yıl
Çok mutsuzsan boşanman iyi olur bence.
+1 yılAğır depresyondasın psikolojin bozuk
00 Yorumlapisikolojik bir travma gibi sanki
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Ne kadar zamandır evlisin sen
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evlilige hazir degilsin. Sana yaramamiş.
00 YorumlaÇok tembel birisi mıydın öğrenci hayatinda
00 Yorumlapek tanımadan evlendin demekki
00 YorumlaDuzelir insallah dost
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaya bak o zaman
00 YorumlaTanımadan sevmeden evlenmenin sonuçları.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem