Yeni evliyim ama mutlu değilim. Ne yapmalıyım?

Selam,

ben 6 aylik evliyim. Esimle severek evlendik. Şu an sadece ben calisiyorum ve esim is iznini bekliyor türkiyeden almanyaya ilticaci olarak geldigi icin. Sorun su ki kendisi calismadigi icin geceleri uyumuyor sabaha Kadar telde oyun oynuyor filim izliyor güya. ben Sabah 7 de ise gidince o yatiyor uyumak icin ve ben isden gelince uyaniyor.

Kendisi hep telde ve disari bile cikmak istemiyor. bazen sacma sapan seylerden dolayi sinir patlamasi yasiyor bagiriyor cagiriyor sonra pisman oluyor gelip sirinlik yapiyor.
Biliyorum bir iki aya ise baslayinca cogu sey degisicek ama bende bunalima girmeye basladim. ayrica okadar Saat telde olunca seytan acaba aldatiyor mu vesveseside veriyor insana. Acaba beni aldatsa anlar miyim? Esim aslinda illa bebek istiyor ama ben bu durumdan dolayi korkuyorum cocuk yapmaya.

sirf bunlardan dolayida bosanmayi düsünmek istemiyorum ama gercekten hayattan bir zevk Almaz oldum. cok neseli bir insanken yorgun halsiz ve bitkin oldum. Bu arada cinsellikde bir sorun yok Allahdan. o konuda beni memnun etmeye cabaliyor elinden geldigi Kadar

SIzce beni aldatsa nasil belli eder kendini ve ben bu süreci nasil atlatirim sonuc bosanma olmadan
Güncellemeler
+1 yıl
dün gece mesela yine uyumadi yanina gittimde ses soluk yoktu,. dedim ne yapiyorsun film bakiyordum dedi.. aktim Internet gecmisine hic bisey yok... ben girdim onun bana baktim dedigi yere ben filmi baslatinca hemen gecmisde belirdi. bana kurana el basti silmedine ama bunu kendime aciklayamadim. normalde bizim yatakta uzanip film izleyen Adam dun gece oturma odasina uzanmisdi
Yeni evliyim ama mutlu değilim. Ne yapmalıyım?