Esime olan öfkem geçmiyor ne yapmalıyım?

2 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var ikimizde bankaciyiz evden çalışıyoruz. Eşimle bu sabah kavga ettik. Ben ona kocaligini hissettirmiyormusum. Evde kadın var mı yok mu belli değilmiş. Temizlik yapmıyor cam silmiyor yemek yapmıyormusum. Bu sabah iş yerinden eski arkadaşım ile buluşmaya gidecektim kapıdan çıkmadan bana bunlari dedi. Evde ekmek yoktu sabah para bırak dedi sigara alayım , sonra da dedi ki ben çalışıyorum insan kocasının kahvaltısını hazırlar öyle gider , dedim ki sigaranı düşüncegine ekmek yok evde onu düşün. Baya bı kavga ettik. Evde ütü yapmiyorsun ayna silmiyorsun yemek yapmiyorsun dost hayatı yaşıyoruz sanki dedi. Ben haftanın 5 günü 8 5 çalışıyorum küçük bebeğim var işten çıkar çıkmaz onunla ilgileniyorum yemek çamaşır derken akşam oluyor dün canı ev yapımı pide çekti diye 8 tane pide yaptım disardaydi haber aldım eve yaklaşınca çayını demledim geldi yedi. Bugün de kalkmış sen ev işi yapmıyorsun yemek yapmiyorsun elini biseye sürmüyorsun diyor bana. Çamaşırlarını getirdim dolabına koy dedim niye katlayıp sen koymuyorsun diyor. Ben çalışayım mi çocuğa mi bakayım onun arkasını mı toplayayim? İşten çıkıp hazır yemek çay istiyor. Sabah baya kavga ettik çektim kapıyı çıktım. Şimdi eve geldim bana tavırlı konuşmuyor falan. Tek başına her şeye yetisemem ki. Artık bıktım bu adamdan. Haksız mıyım nasıl her şeyi benden bekliyor anlamıyorum yapan nasıl yapıyor diyor?
Esime olan öfkem geçmiyor ne yapmalıyım?