Öfke patlamaları yaşıyorum ne yapmalıyım?

psikolojim son günlerde çok bozuldu. aniden sinirlenmeye başlıyorum, küfürler falan ediyorum. kötü olan çevremde ki insanlara zarar veriyorum, onları üzüyorum. üniversite öğrencisiyim, uzaktan eğitimden devam işte. kendimi çok yalnız ve çaresiz hissetmeye başladım, dışlanmış hissediyorum bazı şeyleri kaçırıyor gibi hissediyorum. örneğin sosyal medyada falan mutlu insanlar görünce kendime lanet ediyorum onları kıskanıyorum ben de onlar gibi niye olamıyorum diye kedime kızıyorum. çok iyi yaşantılar hayatlar var hayallerini gerçekleştirmiş insanlar var asla onlar gibi olamayacağımı düşündüğüm için üzülüyorum. geç kalmışlık hissine kapılıyorum sorumluluklarımı dahi yapamaz hale geliyorum. isteğim kayboluyor günden güne miskinleşiyorum. bunların en önemli sebebi arkadaş ortamımın olmaması bir çok arkadaşım oldu hayatım'da ama hiçbiriyle derin bağlar kuramadım. hepsinden sıkıldım ve nefret ettim. sanırım biraz narşisst biriyim. inanın elimde değil bazen iyi oluyorum ama nadir. siz bu yazdıklarımdan sonra belki bana bir şeyler önerir bana öğütler verirsiniz diye yazdım. hepinize teşekkür ederim.

Öfke patlamaları yaşıyorum ne yapmalıyım?