AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Bi sn beynimi kenara bırakıyorum okurken 😄
Sen darladığın için haksızsın. O da küfür ettiği için. Ama çok üstüne gitmişsin. Bu aşamaya geldikten sonra da bu ilişkiden sağlıklı bir iletişim bekleme. Yüz göz olmuşsunuz.
Emgel attı
Daha fazla daralma. Olan olmuş artık. Sessiz kal. Üstüne gittikçe ters teper.
Tamam canım 😔
Nişanlın haklı. İlgi beklemekte sen de haklısın ama karşıdaki insanı kendi alanında rahat bırakmalısın. Çocuğun tek sorumluluğu seni memnun etmekmiş gibi davranma lütfen. Kendine yapacak işler bul ve kendine saygı duy. ilgi beklemen normal, bu bizim doğamızda var ama bu şekilde karşıdakini zor durumda bırakıp darlayarak değil. Çocuğu tehdit etmen apayrı oraya girmeyeyim pek. Bu tavrından sonra sana kapıyı göstermekte yerinde davranmış.
Adamın yerine kendimi koydum da daraldım cidden. Çocuk gibisin adam gayet olgun birisine benziyor sen onun olgunluğunu taşıyamazsın.
Ben 22 yaşındayım o 26 yaşında. Onu çok seviyorum ilgilensin istiyorum sürekli elimde değil :(
Küfür etmesi yanlış diyeceğim ama sen de cidden çok daraltmışsın. Okurken ben bile sinir krizi geçirdim. Sonuçta çalışıyor. Telefonu sürekli eline alamaz ve dediği gibi de göze batar. Galiba iş ortamını bilmiyorsun. Biliyorum ilgi istiyorsun ama ilgi vermek için müsait değil demekki. Sana o kadar izah etmiş. Aranız düzelirse iyi yine. Ama bir daha böyle yapma. Sabrını çok sinamissin.
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin biraz yalnız kalmak istiyorum senin yüzünden işimden olucam yazdı engel attı. Arasam daha çok sinirlenir şimdi biliyorum. Ne yapmam lazım peki engeli açar demi :(
Engeli açar merak etme. Ama sen de sık boğaz etme, iyice sinir olur sana. Şu an sana sinirli sen istediğin kadar ara açmaz, açtığında da iyi şeyler söylemez daha da üzülürsün. Üstüne gelme sakın. Ortalık durulsun, sen de özür dile ayrıyetten dediklerinin de seni üzdüğünü yani kısaca duygularını olgun bir dille ifade et.
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım 💖💖
Ne bu şimdi? Sen çok saygısızlık yapmışsın nişanlına açık ve tarafsız söylüyorum biraz saygınız olsun çalışan insana çocuk yeni basladım diyor sen ilgi istiyorsun sürekli o çocuk yarın bir gün senin ihtiyaçlarını karşılamak için köpek gibi çalışıyor hata yapmışsın gönlünü al
Engelledi :(
Hak etmişsin Allah kabul etsin ilgi alicam derken nisanlindan oldun
Kusura bakma da hak etmişsin çocuk yeni işe girmiş daha ilk günden senle mi ilgilenicek işini bırakıp kaç kez üstüne basa basa müsait değilim demiş önüne kuş koysan anlar çok bencilce yaklaşmışsın çocuğa kendin evde yatıyosun çocuk akşama kadar çalışıyor yazık adama
Valla çocuk haklı,
Çocuğu çıldırtmışsın, sonra falan filan yapmışsın birde… Yol yakınken bence bir şeyler olmalı 😀
Şimdiden böyleyseniz çocuk ilerde durduk yere eziyet çeker, sinir hastası olur. Sonra kızlar masum 😀
Bugün özür dilediniz geçti diyelim, ya sonra?
Kusura bakma suçlusun adam gayet güzel anlatmış durumu ağzını bozmamış en sürekli aynı şeyleri yazmışın o sana öyle gelmesine rağmen üstüne gidip çıldırtacak aşamaya gelmişin adam molada arıyormuş işte daha ne yapabilir ki üstelik müsait değilim diye kısa bi cevapta vermemiş sana gayet güzel bir dille açıklamış sebebini böyle devam edersen kimse seni çekmez aha bu adamı anlayışla karşılamazsan yazdığı gibi def eder seni laftan anlamak lazım biraz
Anlayışsız ilgisiz dediğin adama bir bak 🙈 kac defa adam durumu anlatmış güzel güzel konuşmuş tamam aşkım diyip beklesene yahu çocuk oyuncağı mı bu? Lisede sevgili felan mısınız nişanlanmışsnz bence bunun farkına var. Çocuk çok ağır konuşmuş ama resmen sen sürüklemişsin buna.
Bence sen haksız sın adam helaliyle calismaya çalışıyor ondan nasıl anlayış bekliyorsan seninde ona ogle davranman lazim pekı Tam tersini düşün ya onun yerinde sen olsaydı o sana bukadar başka yapsa sen ne yaparsin?
Tamam hata ettim baskı yaptım belki ama küfür niye ediyor?
Oda onun şerefine kalmış birsey yapacak birsey yok ama sende baya zorlamiş sin ama cok ozur dilerim gercekler
küfür her koşulda hoş karşılanılacak bir şey değil.. ama bura sen tamamen haksızsın sana kaç defa müsait olmadığını söylemiş yani biraz anlayışsızlık yapmışsın.. bence konuştuğunda özür dilemelisin tabi o da senden böylece tatlıya bağlarsınzı olayı..
Engelledi beni
neyse biraz bekle belki kızgınlığı geçer..
Biraz anlayışlı olsaydınız daha iyi olurdu İşteyken telefona baktıklarında çalışanların işten çıkarıldıkları bile oluyor sizin iş yeriniz olsa istediğiniz gibi telefona bakabilirsiniz ama başkasının yanında çalışıldığında kızabilirler hatta konuşabilirler sizi işten
Valla dedim ne zaman patlayacak diye çok bile sabretmis. Israrla müsait değilim diyor adam daha ne yani. Okuduğunu anlamakta sorun yasiyorsan kitap oku bence. Zaten bütün gün evdeymissin
Tamam
Son iki cümleyi okurken bastım kahkahayı :DDDDDDD
@143Zaferrr Ergen.
Aynen knk
Adam sana başta defalarca güzel bi dille izah etmiş sen zorla anlamamazlıktan gelip adamı çok darlamışsın kim olsa aynı tepkiyi verirdi.
Ki molalarda arıyormuş seni
Haklısınız fazla üzerine gittim. Bundan sonra davranışlarıma çeki düzen vericem
İlişkiniz için çok daha iyi olur
Genel olarak hastasınız siz ya inşallah ayrılır da kurtulur eleman ilgi manyakları elinizde olsa tuvalete de geleceksiniz
O kadar haksızsın ki. Nişanlık gibi ben de sinirlendim o derece...
Senin gibi bir kadınla evlenmek istemezdim.
Sen adamı çileden çıkarmışsinbama onun da üslubu hiç hoş değil görüldü atabilir ne halin varsa gör diyebilir ama hakret ne yani ayrıl ne demek bu kaar çabuk yıkma potansiyeli aolan biri ile çok zor. bu ilerde çok sorun olur bak baban da yokmuş donebilecegin bir kapı olmaz sen ayrıl bundan. amadedihim gibi İlayda en büyük suçlu sensin
Ben olsam hemen şutlamıştım seni. Adamı yer bitirir senin gibiler uzak durmak gerek. Adam da net haklı.
Kimseyi yiyip bitirmem. İlgisiz davranıyor bunu dile getirdim. Küfür etmesine gerek yoktu. Keşke tarafsız yorum yapsanız
Gayet tarafsız yorum yaptım. Adam saatlerce işte yeni olduğunu, bu yüzden dikkatli olması gerektiğini söylemiş. Yani sana doğru düzgün müsait olmadığını daha nasıl anlatsın hayırdır!
Göz göre göre artislik yapmışsın o da tam da gerektiği gibi ağzının payını vermiş helal olsun çocuğa.
Saçma sapan şeyler. Madem u dönüşü yapacaksın ne diye tehdit ediyorsun. Bu kadar kolay tehdit ediyorsan zaten bitik bu ilişki. Anlayis her türlü ilişkide şart önce bunu öğrenmelisin. Kısacası yerden göğe haksizsin
Lan gerizeklı kısmına kadarrr geldimmm tam nişanlında iyii sabır varmış dedimm 😅😅😅 lan gerizklı gidiyorsan gitten sonrasını ookumadım..
Amaa siz haksızsınız guzelce izah etmiş insanı çileden çıkartmışsınız.
tarafsız mı? adam sana insan gibi bak ilk haftam nolur anlayışlı ol demiş üstüne gidip gidip adamı tehdit edip adam patladığında ağzını bozma diyip r yapmışsın. Bu şekilde bir hayat geçirebileceğine inanıyor musun? hayır şimdi iki kişisiniz hadi o seni seviyo diye katlanıyo kavgana tribine peki çocuğun katlanmak zorunda mı böyle bir duygusal şiddete? lütfen psikolojik destek al sen iyi değilsin arkadaşım
Canım herkes dört dörtlük mü? Bi ben mi kötüyüm?
Sevdiğim için sürekli ilgilensin istiyorum.
Çocuk haklı. Senin ilgiye ihtiyacın var. Babanı kaybetmişsin. Allah rahmet eylesin. Ama çocuk defalarca kere müsait olmadığını söylüyor ona rağmen defalarca kere ısrar etmişsin. Haksız olduğunu düşünüyorum
Öncelikle başın sağ olsun. Zor zamanlardan geçtiğini belirtmişsin zaten arada boyle her insanda oluyor. nisanlinin üzerine biraz fazla gitmissin sanırım olur arada öyle şeyler umarım en kısa zamanda duzelirsiniz☺
Allah sabır versin o arkadaşa. :D
https://voca.ro/1e8jobOamAb8
✨ velet misiniz nesiniz ✨
Her soruya Buda sesli Cvp veriyor. Sesiyle kız düşürecek ak
Düşecek kadar vasıfsız olmasınlar ne alaka
O zaman yazarak cevap ver sesli cevap ne alaka ki
Pcdeyken sesli cevap veriyorum sadece doğruyu konuşunca böyle boş şeylere takılıyorsan sende sorun
Benden daha hayvani olmaz diye dusunmeme ragmen bu kadar degilim ben bile hayatimda hic kufur etmedim bi kadina ya bence iyi dusun tasin hayatini birlestirecegin insan bu simdiden boyle olmasi oldukca sikintili
Şu an birlikte olduğunuz kişiye ve ileride sevgiliniz olacak kişilere üzüldüm. Ne kadar anlayışsız insanlar var şu hayatta. Nişanlınız da sonradan çok ağzını bozmuş. İkinizde haksızsınız ama sizin yaptığınız daha yanlış.
Şimdi öncesinde sen suçluydun ama gereksiz yükseldi çocuk bir an da yaktı ortalığı gereksiz. Kalp kırmaya gerek var mı hiç gerek yok direkt küfür etmesi bulunmaz hint kumaşı değilsin vs. Demesi çok yanlış
Ne kadar anlayışsızsın adam net bir şekilde izah etmiş defalarca ve tatlı dille. Şahsen ben yanımdakilerin telefonla mesajlaşmasına izin vermem özel sektör böyledir.
Haklısınız hata ettim biraz zaten engelledi beni her yerden
Yani sonucuna da katlanacaksın. Adam geleceğini şimdiden görmüş oldu.
Nişanlın hakaret etmese gayette haklıymış, sende adamı bezdirmişin kaç defa durumunu anlatmış sen kabul etmek istememişin. Sonuç olarak ikinizde haksız durumdasınız şu an
Kadın düşmanı biri daha..
Ben kadın düşmanı bi yorum yapmadım gayet objektif şekilde fikrimi söyledim bence siz aşırı alıngansınız
Regl dönemine girince böyle oluyorum istemsizce :(
Ne yalan soyleyim ben bile okurken daraldim altan almaya çalışmış adam ne yapsın daha anlayışlı olman gerekirdi ama hakaret etmiş nasıl tamam dedin hemen onca lafa ben ona şaşırdım
İyide ilgilenmesini istedim küfür etmesine ne gerek var? Engelledi zaten her yerden rahat bırak yazmış
Suç sende şimdi müsait olmadığını söylemiş sen çok üstüne gitmişsin ama küfür etmesi hakaret etmesi afedilir şey değil sende suçlusun o da suçlu onun da özür dilemesi gerek bi sen koşma pesinde hemen beni affet diye
Çocuk haklı. Kaç kere sana güzellikle izah etmiş durumu sense çocuk gibi davranmissin. Herkesin bir bam teli vardır ve dediği gibi kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir.
İşinize geldiği gibi yorum yapın anca
Şu soruna gelen yanıtlari okuyorsun değil mi bir kişi bile seni haklı buldu mu? Bak bir kişi diyorum.. demek ki hata sende. Buraya gelip bu olayı sorman güzel bir şey insanlar her zaman kendi yaptiklarini doğru sanir başka perspektiiflerden göremez bunun içinde başkalarına sorma ihtiyacı hisseder ki göremediğini anlayamadığını fark edebilsin. Ama sen halen kendi yazdığın gibi işine gelen taraftan anliyorsun. Buraya soru soruyorsan eleştiriyi kabul edeceksin oturup bir düşünceksin bu kadar insan böyle diyor bak gözde demekki ben biraz fazla abartmisim. Zaten numara da olsa bir R çekmişsin çocuğa umarim gerçekten bu sefer hatani anlarsin da kalpten bir özür dilersin. İyi günler
Canınız sağ olsun ne diyim😊
Küfür ettiyse nişanı at derim aklın varsa. Evlendiğinde çok pişman olursun.
Çok kezban bir kızsın. Ben adamın yerinde olsam ayrılırım senden. Anlayışsızın tekisin.
Belli kaç yaşında olduğun üye adından. Seninle tartışmaya gerek duymuyorum. Hele ki Kezban diyorsan zaten 18-19 yaşsın. Büyü ablası biraz
Hahahaah haksız olduğunuzu kabullenemeyince yaştan vuruyorsunuz hemen. Klasik. Bir kezbansı hareket daha. Akıl yaşta değil baştadır. Ben sevgilime daha anlayışlıyım ve hiç böyle yapmadım o da çalışıyor. Bir erkeği bu raddeye getirmek yanlış. Sonra küfür yersin böyle 🥺🥺
Ben nişanlıyım, Ağustos da düğünüm var. Sen anca sevgili olarak kalırsın bir erkeğin hayatında. Ötesi olmaz ablası
Kıskanmasan mı. Doldu da 2. Senemiz😂
Neyse ya üzüldüm sana avutma kendini bu şekilde komik oluyo
Sana tavsiyem sen de biraz daha anlayışlı ol böyle kezban olma yoksa her erkeğin hayatında nişanlı olarak kalırsın belki o raddeye bile gelemeyebilirsin
Tamam işte anca sevgili kalırsın. Ötesi olmaz ciddi bir adım atmazlar bu kafada biriyle. 😂 Aynı şeyi diyoruz puhahaha
Okulum yüzünden ben istemiyorum henüz. Ona kalsa çoktan evlenmiştik. Bilmeden konuşmak da kezbanca çok kezban hareketin var böyle oldukça çok küfür yersin daha sen
Ayrıca Yorumumun beğenilerine bak öyle boş konuş😘
Seni bide bu kafayla okula mı aldılar vay ülkenin haline 😂😂
Ne varmış kafamda Allah aşkına? Sen kendi kafana bak o adamın senden çekeceği var
Aklı varsa ayrılır zaten senden
Valla benden daha güzelini bulamaz kensi bilir
Her şey güzellik değil belli ki karakter beyin açısından sorunlusun bu daha büyük eksik😂
Bide seni merak ettim güzelim dedinya ama o kadar kendine güvenin olduğunu sanmıyorum
Tahmin edemeyeceğin kadar güzelim. Önce üye adını değiştir, bi profil resmi yap öyle gel. Asosyal birisin üye adına vurmuş asosyalliğin. Hadi bye
Kesin öyledir hahahaha üye adıyla da yargılamazsın ya burada kendimi belli edemem abaza erkek doluyken😅
Abaza doluysa ne işin var böyle berbat bir yerde?
Görüş yapmak için can sıkıntısı işte
Adamın işi var ya bu kadar anlayışsız olamazsın aboo. Tamam şakayla karışık ilgilenmiyosum der de insan bu kadar abartmaz ama güzel de anlatmaya çalışmış müsait değilim demiş
Bu ne ya ne adam seninle evlenirse fena ayvayı yedi valla aklı varsa evlenmez 😀 Psikolojik sorunların varsa psikoloğa git, nişanlın psikolog doktorun mu? Adam iyi bile dayanmış ben olsam 2. kez anlatmaya gerek duymam gerisini ona bırakırım.
Teşekkür ederim 😊
cocuk %10000000000 hakli. konusmalari koymasan, kendi gorusunden sevgilim ilgisiz diye anlatsan herkes seni hakli gorurdu ama cidden hersey ortada. ben cocugun yerinde olsam ayrilirdim oyle soyliyim.
Senin gibi kezolarla uğraşmak zor adam haklı, baktın erkeksiz kalacağını biliyorsun r'ye aldın vitesi öyle aklın başına gelir ama iş işten geçti düştün gözden kezocuk.
Benim çalıştıgım iş de öglen başlıyor geceye kadar işte ortalama 12-14 saat arası ve telefona pek zaman olmuyor musait olunca bakabiliyorum nişanlın sonuna kadar haklı adamı baya darlamışsın
güncelleme: Nişanlının yanına gidip bugun konuş araya sogukluk girmesin bu sözlerini ona da söyle emin ol aranız daha iyi olur ayrıca başın sağolsun
Olm ne darladın adamı gelsin konuşursunuz hiç kimsen yok mu senin ya da bu kadar boş musun ağırdan alsana biraz kendini eğer bu mesajlaşmalar gerçekse durumun vahim
Cinnet geçirmekte haklı. Tahammül sınırlarını zorlamışsınız. Kimse kimsesizlikten ölmez, aklınızda olsun. Umarım ikiniz de huzurlu olabilirsiniz.
Korkar belki diye düşündüm kaybetmekten ilgili olur ondan öyle yazdım
Objektif olmam gerekirse ikiniz birbirinize uygun değilsiniz. Ben hiç uyumlu bir vibe alamadım bu yazılardan. En ufak bir meselede evliliği yıkabilecek bir potansiyel var ikinizde de.
adam hakli ne inatci karisin mk adam calisiyom diyo sen hala ara askim yala askim
Düzgün konuş ben sadece ilgi istiyorum
ilgi manyagi olmussun senin gibi sevgilim nisanlim olsa ayrilirim
Ben okuyunca daraldım ne kadar anlatmış kibar şekilde. Daha ne istiyorsun? Illa o lafları mı duymak istiyordun? cidden böyle kızlar çok canım gibi ya hiç çekilmez.
Canım başın sağolsun, mesajları okuduğumda birden fazla nişanlın sana güzel ve tatlı dille yaklaşmış ama sen hep geri teperek ona ters cevap vermişsin biraz sakin ol o müsait oldukça molalarında arıyor ne güzel ama bu kadar üzerine gidersen oda insan ve sinirlenip istemeden kötü sözler ağzından çıkabilir biraz sabret evlendiğinizde aynı evde daha çok ilgisini belli edicektir sana üzme kendini
Tabiki de haksizsin biraz anlayışlı olmak gerek. Adam zaten başta müsait değilim demiş kac kez anlatmış. Ne diye sacma sapan tehdit edersin ki? Elbette sinirlenir engellemiş sanırım seni biraz bekle siniri yatissin hemen atlarsan tekrar yangına körükle gitmiş olursun
Cocuk iyi sabretmis, bu cocugu kacirma derim ve cok hakli. Dunya senin etrafinda donmuyor. Biraz daha anlayisli olmalisin. Seni ilerde gecindirmek icin calisiyor
çocuğu kaçırmasın mı? çocuk kendini kurtarsın bundan :d
Hahaha, soruyu cocuk yazmis olsaydi, senin cevabini yazacaktim, harikasin😀😀😀
Öncelikle sen biraz anlayışsız davranmışsın bence nişanlına gelicek olursak kusura bakma ama ufacık bir şeyde sinirlenip seni terk ediyosa hiç evlenme bence
Gerçekten böyle bir şey var, bir erkek işte ise asla ona saçma ilgi istemek için yazma. Ofiste yanlış anlarlar adamı. Eli işte aklı kızlara yazmakta diye. Olmamış senin yaptığın.
Sende hata adam elli kere yazmış şaf anlatmış iyi yine sabretmiş sende geri adım atmayacaktın orada hatalısın o şimdi diyecek küfürde etsem hadi ordan gitte desem gitmiyor
Türkçe öğren önce ne yazdığın bile belli değil
Türkçe öğreniyim sen türkçe biliyorsun da noluyor adamın ağzına sıçmışsın, yüz kere anlatmış mala anlatır gibi anlamamışsın. Bu kafayla devam et yarın bi gün aynı evde kavga edince de hadi ordan git der öbür odada ağlar yine koynuna girer yatarsın.
Sanane koynuna girer yatarım benim değil mi? Derdi sana mı düştü
İki gün sonra hadi ordan git derse ben değil sen dertlenicen ama bu kafayla gidersen koynuna girecek birisini bulamazsın
Peki
Benim sevgilim de çalışıyor eskiden sürekli konuşurken şu an gündüzleri hiç konusamiyoruz ve bu onun elinde olan bir şey değil kaç kez açıklamış güzelce buna rağmen terk etmekle tehdit etmişsiniz ki dediğim gibi elinde olan bir şey değil küfür etmek konusunda hiç katılmiyorum ama onun disinda nişanlıniz haklı bence
Sen haksizsin kesinlikle çok güzel açıklamış sana ve çay molasında zaten arıyormuş yani istediğin olmayınca tehtid etmen gerçekten çok yanls. Tamam onun da küfür etmesi çok çirkin. Bide adam küfür edesiye üstüne gidiyon adam kiziyo sovuyo öyle tamam diyon gözünü sevem fkfbdndm
sorun sende güzelce anlatmış sana müsait olmadığını akşama konuşalım diyor sen trip atıp uzatıyorsun terk etmekdende bahsediyon sen hep öyle dersen terk edip gider seni
Kusura bakma.
Nişanlının hakkını yemiş ve şımarıklık yapmışsın.
O küfürleri haketmişsin.
Anlayışsız, şımarık bencil birisin. Bence ayrıl. Çocuğun kafası rahat etsin.
Git bir işe girdee öyle konuş. Oturduğun yerden bilmiş bilmiş konuşuyorsun. Ergen misin girdiğib tirplere bak gün içinde sürekli konuşmazsanız ölürsün mazallah. Adam haklı
Asıl sen böyle davranmaya drvam edersen neden terketti deme çok yalnış davranıyorsun zaten düzgünce açıklama yapmış sen de biraz anlayışlı ol sabrını sınamışsın adamın.
2 tarafında hatası büyük. Ne olursa olsun bir erkek kadınlara karşı ağzını bozmamalı. Bir kadın ise özel hayatını sosyal medya platformlarında tanımadığı insanlarla paylaşmamalı
aga sirf en sonunda kufretti diye hatali diyemezsin ya. sebep olan %99.9 hatali
@hasegec ilişki sevgililik olsa evet. Bugün küfür eden yarın daha agresif tavırlar sergileyebilir evlilik işini beceremeyecekler hazır olana kadar beklesin. Bizim de yaş var ama bekliyoruz
Okurken ben sinirlendim, adam sabırla sana yazmış. Çay molalarında aramış. Durumunu anlatmış hala saçma sapan trip atıyorsun. Ben işteyken aramam bile arada müsait olunca bir iki mesaj sadece. Ne canım bir tavır sergilemişsin.
işten döndükten sonra seninle ilgileniyorsa ya da günde 1-2 defa arayabiliyorsa bence uzatmamalısın. nasıl bir iş ortamında olduğunu bilmediğin için bu şekilde tepki vermen doğru değil bence.
Ya adam kaç kez düzgünce yazmış neden ısrar ediyosun seninlemi uğraşsın isiylemi cocuk gibi davranmissin
Engelledi zaten :( açar mı engeli sence? Arasam mı ya
Sakin arama bırak adam bı işten çıksın bı sakinlessin neden yordun ki bu kadar adama yazmışsın ya düzgünce desen anlarım diye zaten adam düzgünce kaç kez müsait olmadığını tekrar etmiş anlayışlı olmak bu kadar zormu üstelik adam calsiyorum diyor sen gitmekle tehtid ediyorsun adamin işi gücü var ekmeğinde onunla uğraşıyor sanki başka iş yapiyor gibi senin söylediğin lafı o haketmemis asil biraz bekle sakinlesmesini sonrada özür dile
Ama o küfürler etti. Özür dilemesi gereken ben miyim :(
Evet tatlım sensin çünkü adam sana ilk bas prensesim diyerek anlatmis 5 de cikicam sabret demiş anlatmış kurban olduğum demiş sen güzellikten anlamamış birde nişanlına calsitigi esnada giderim diyrerek adamın sabrını tasirmisssin en son küfür etmiş ve ozaman anlamissin özür dile ve bidaha yorma o adam yuva kuracak bunun için çalışmak zorunda bunu anlayamayacak kadar küçük degilsindir heralde çok gitme erkekler sevmez böyle şeyleri tam tersine calstin yorgunmusun de adamın yorgunluğunu almaya baksana ya
Çok haklısın aslında. Bundan sonra kendime çeki düzen vericem çok üstüne gittim :(
Evet canım çok gitmişsin sorun çıkarmak yerine mutlu olmaya baksana sende işine gücüne bak sürekli konuşmakta sıkar eminim sende sklrsin biraz tadında kalmali bazı şeyler herşeyin fazlası zarar🙂
Gözde sende haklısın ama yazmıyorsa niye zorluyosun adamı işi yoğunsa sende ilgi istiyosun zaman ayırsın istiyosun ama tartışmaya gerek yok bence sevgi görmek seninde hakkın