Eşim olacak insanla yeni evlendik, beni herkesin önünde küçük düşürüyor, özellikle başka kadınların yanında. Bir de eşim olacak insana küfrettim diye herkesin önünde bana saldırdı.
2 ay
Peki bunun böyle olduğunu önceden fark etmedin mi sonuçta kimse birden bu kadar değişmez ya hani lütfen kiminle olduğunuza dikkat edin kızlar ya
Evlendik buna bi rahatlık geldi
Ben evli olsam karımın tek bir gözyaşına İstanbul'u yakarım.. birde millete bak ya , hiç sevmem karısına kaba davranıp başka kadınlara kibar davranan erkekleri.
Amaçları ne böyle tiplerin
Yeni evlilikte böyle bir şey yaşamak kalbi çok acıtır, bunu hak etmiyorsun 💔 Eşin seni herkesin içinde küçük düşürüyorsa ve hele ki fiziksel ya da sözlü şiddet uyguluyorsa kesinlikle haklı olan sen değilsin 🚫
Küfür etmen doğru değil ama bu saldırı için asla bahane olamaz. Önce güvenliğini düşün, sakin bir ortamda konuşmayı dene, gerekirse bir aile terapistinden destek al 🧠✨
Cevap
11Cevap
Erkegi degistirme ”erkegi” degistir derdim eger erkek arkadaşın olsaydı
Ancak madem bu adam senin eşin yapabilecegin en doğru hamle gidebileceğini gostermektir , arkadaşların varsa onlarla vakit geçir evde kendi halinde işler yap ve ona fazla samimiyette bulunma
Kendine bakım yap saç rengini vs degistirebilirsin kendine dön o da sana donecektir zaten
Bunun amacı ne peki neden bana böyle davranıyor benimi kıskanıyor ondan mı hep kendini ispatlama dersinde
Düzelmesini söyle yapmıyorsada bas tekmeyi yoksa sonun diğer kadınlar gibi olabilir cidden
Allah yardımcın olsun kuzucum koca değil öküz malasef seninki
Bu tipler niye böyle
Aynı abim gibi o da eşini çok ezerdi
Hızlı biter sizin evlilik çocuk yapmak için acele etmeyin
Bu heriften sana eş mi olur ya
Ona ben küfrediyorum ailesinede ama saldırma hakkı doğmaz tabi
Kim haklı diye sorma sende küfür etmişsin
Anti feministsin anladım ben
Saygının cinsiyeti olmaz
Küfür ettim diye bana saldırması mı lazım
saldırması tabiki gerekmez adamın yaptığı birkere ofsayt, ama küfürde ciddi bişey sende yangına körükle gitmişsin ikinizde yanlış yoldasınız.
Kendime engel nasıl olacağım peki
Ciddiye almayacaksın
Öyle mi nasıl yani
Prim vermeyeceksin, sözle olur duruşla olur bi şekilde iade edeceksin üslubunu bozmayarak
Mesela bi örnek verir misin nasıl sözle duruşla olur bide eşimin amacı ne benimi kıskanıyor
Hehe kıskanıyor evet
Ksjkslsj
Başka kadınlar derken?
Ya mesela bi mağazaya gidiyor onların yanında benimle ters ters konuşuyor beni küçük düşürüyor bu diye hitap ediyor
Çok kötü
Bu adam niye böyle
Adam olmayana denk gelmişsin maalesef
Çocuk yapma böyle bir adamdan
Boşan koy kapıya
Sen haklı ama bunu boşa sen
Miye kfüredesinsiki
Ya kendime engel olamıyorum
Saygıyı kendin kazanırsın
Nasıl peki
Myle adamlar dayaklıkk boşa
Bu beni kıskanıyor mu ondan mı sürekli kendini ön plana atıp beni arka plana atmaya çalışıyor
Alakası yok bencil herifin teki
Ergen sefil
İşte bilmiyorum ya şerefsiz birine denk geldik ailesi onu sürekli dolduruyor
Oyle bi tanidigim var ortamda herkesi bozmaya calisiyor karisinada yapiyormus gecen karisi sikayet ediyordu. Cok kotu bir durum
Aynen bu da böyle bu tipler niye böyle
Asagilik kompleksi oldugunu dusunuyorum
Evet zaten öyle bide beni eş olarak değil rakip gibi görüyor
Oyle insanlar birilerini ezik gostererek kendini ustun gostermeye calisiyor ama kendini rezil ediyor haberi yok
Aynen hele son Zamanlarda kafayı yemiş
Allah yardimcin olsun
Ayrıll
kotuyA
Boşaa
naptıkı
Nasıl saldırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?