Uzun süredir kaynanamla yaşıyorum bir bebeğimvar eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir eve gelir.. Eşim ablasını pek sevmez annesine iyi davranmadığı için eşim annesine kızına evden bişey verme kendisi alsın dedi kaynanamda verdiğimi nerden çıkarıyorsun eşim sen verirsin biliyorum dedi kaynanam üst üste nerden biliyorsun bir yerden duyum mu aldın dedi bende yüzüne karşı kızın bütün terbiyesizliğini senden almış dedim artık o kadar sıkıldım ki nolacaksa olsun dedim eşim o esnada tokat attı ben boşanmayı bile düşünüyorum bilmiyorum abartıyormuyum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye kaynana ile yaşıyorsun hadi hata ettin kaynana ile yaşadın niye çocuk yapıyorsun kocana söyle adam olsun seninle ayrı eve çıksın ayrı evlerde yaşaman gereken kocan değil kaynanan madem karısıyla aynı evde yaşamayacak şehir dışına çıkacak niye evlenmiş sizin nasıl bir ilişkiniz hayatınız var
01 Yorumla
Soran+1 yılb*ktan bir hayatım var
En İyi Cevaplar
s*lak kocan ayda yılda bir eve geliyor üstüne sen kayınvalide denilen cadıyla yaşıyorsun senin kim bilir neler yaşadığından haberi yok bide üstüne gelmiş tokat atma cesaretinde mi bulunmuş hayırdır ya o kim ki tokat atabiliyor sana bugün tokat atan yarın öldürmeye kalkar ne malum boşan kurtul sen o adamla sana dayak atsın diye evlenmedin sevdiğin için evlendin yeter artık kızlar susmayın bu tarz olaylarda tepkinizi öyle bir gösterin ki bırakın el kaldırmayı laf etmeye bile cesaret edemesinler ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum
10 Yorumla
Sen sonuna kadar haklısın. Sadece yaşı büyük diye birinin yaptığı bütün iğrençlikler göz ardı edilemez. Eşinin sana vurması ise ayrılma sebebi. Aranızda nasıl bir ilişki var tam bilmiyorum ama ben ya direkt boşanırdım ya da evli kalacaksam da çok büyük bir sınır çekerdim bir dahaki tartışmada vs sesini dahi yükseltse boşanırdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşında bile burdaki bir sürü abi abla diyebileceğin kişilerden daha mantıklı konuşmuşsun keşke herkes senin gibi olsa aferin sana
+1 yılKadına dayak atmanın haklı nedeni olabilir mi? Şu an aklıma gelmiyor. Hani elinde bıçakla seni öldürmeye çalışıyordur o zaman kendini korursun belki. Bu nedenle kocan haksız. sen de içinde biriktirme rahatsızlıklarını açık açık söyle. Yoksa biriktirip biriktirip olmadık zamanda olmadık şekilde patlarsın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılŞiddetin haklı bir nedeni olabilir mi sence? her türlü sen haklısın. böyleleri evleniyor ya hayatın hiç adaleti yok
20 Yorumla
+1 yılKasinmissin adam annesi konusunda hassas ablasinin terbiysizligi neyse de kaynanana demen onu cildirtmis zaten sizin su gelin kaynana olaylariniz adami cileden cikartiyor lan kuzey ve guney kore bile arada samimi adimlar atiyor aralarinda ara sira sana vurmasi tabi yanlis ama hassas oldugu konularla adami sinama bir daha yine iyisin onceden sesini cikaramazdin simdi istersen gider bosanirsin trip atarsin agzina scarsin nafaka alirsin cocugun varsa hayatini zehir edebilirsin bir hareketinden dolayi istersen degerlendir derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmayı bile derken? Bu durumda boşanmama lüksün yok bu sana yapılan bi hata değil kadına şiddet hastalıktır yapıdır herkese yapar. Ama senin boşanmayı bile diyişin hala ezik ezik duracağını belli ediyor. Bak bundan 30 sene önce babamın ilk karısı babamla 10 seneden sonra severek evlenmiş ta lise aşkıymış 25 yaşında evlenmişler. Bi gün kadın eve geç geldi diye babam Tokat atmış ve 3 aylık evliyken boşanmışlar. Vurursan giderim demiş kadın baştan. Babam bunu bana bahsederken gururlu kadınmış diye bahsetti.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmayı düşünme direk boşan. Birincisi ayda bir geliyor sen kaynananlasin bu ne biçim evlilik ikincisi evlendiğinim farkında değil ana kuzusu içten içe annesi çok sevinmiştir bende bir anneyim oğlum kalkıp karşımda gelinime vursa ben onu rezil ederim. Kaynanan direk sana laf sokmus çünkü her kötü şey bizim basimizin altından çıkar çünkü biz geliniz ya bizden kötüsü yok. Ayrıl kardeşim bundan adam olmaz
20 YorumlaBoşanma ama tepki göstereceğin şeyi uygun bir dille yap derim. Haklı olabilirsin ama işte anne eninde sonunda bu konuda biraz daha dikkat etmek lazım. Eşinde yanlış yapmış açıkçası. Ne olursa olsun insan eşine tokat atmamalı.
Yani ne bileyim insan olarak gücümüzün yettiğine bunu göstermemek lazım.00 Yorumla
+1 yılKaynanandan gördüğün terbiyesizliği neden belirtmemişsin mesajda? Anlattıklarına bakılırsa sana da kaynanana terbiyesiz deme hakkını vermiyor kimse. Eşinin attığı tokata gelirsek o daha da yanlış. Yaptığın hareketin karşılığı şiddet değil evet kaynananın yaptığı şeyin karşılığı da terbiyesizlik değil aynı zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO degil de sen olaya niye karisiyon sen olayda yoksun ki..
Ne de olsa tokat atilmamali ama senin yaptigin da dogru bir sey degil, ikinizde suclusunuz ama onunki belki tokat oldugu icin daha da suclu gozukebilir ama bu da seni hakli cikardigi anlamina gelmiyor…02 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşimi arayıp olanları ispiyonladığımı kasttetti
Cevap sahibi+1 yılHic bir sey anlamadim…
+1 yılAbartmıyorsun ve durduğun kabahat. Boşanmalısın o mağara ayısından
10 Yorumla
+1 yıl1. mümkünse evleri ayırın. olmaz öyle ev ev üzerine
2. olay onlarin kendi AİLE meselesi. Senin bir şey söyleme durumun yok bırak aralarında halletsinler
3. Kimse kimseye hakaret edemez hatalısın burada.
4. Eşin senden de hatalı vurmak nedir01 Yorumla
Soran+1 yılBana laf soktu anlamadın mı
+1 yılSen olsan evladına olsa öyle yaparmıydın kayınvalidenin kızı o ne olursa olsun evladı sen haketmişsin o dayağı eşinde ayrı bir kalas zaten kızkardeşini çekemeyenden ne beklersin ki öyleöbirbirinizden bulursunuz işte hainlik eden bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılGörümcemin neler yapritığını bilmiyorsun annesini evden bile atmış ona rağmen kızımda kızım diyor kaynana olunca bize laf düşmüyormu yani herkes kendini kaynanalara ezdirsin mi yani
+1 yılSana bunun için el kaldıran ileride de saygısızlık yapar. Boşankayı düşünüyorsan kesinlikle boşan. Böyle ömür geçer mi? Kaynanayla yaşanır mı Allah aşkına hem seni annesiyle aynı eve koymuş hem tokat atıyor hem özel hayat bırakmıyor.. Kesinlikle ayrıl kendine saygın olsun gencecik kadınsın boş ver daha iyileri var.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hem anasının dibine koydu hemde yanımda durmadı böyle bir evliliği hakketmedim hiç evlilikte değil aslında
- +1 yıl
Bence ayrıl hemen işlemleri başlat kurtul o evden de. Bir mesleğin var mı?
Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Bu ne saçma hayat
Birincisi kaynananla yaşıyorsun
İkincisi eşin yanında değil
Üçüncüsü ayda bir zor görüyorsun
Dördüncüsü sana şiddet uyguluyor
Bunlar için mi evlendin
Biraz kendine değer ver10 YorumlaAile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. tamam da bu konusmada sen araya niye öyle girdin ki :D
27 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bana laf attı evde ikimizden başka kimse yaşamıyor hatta başka akrabalar bile yok aynı şehirde.. kim söyleyebilir ki başka
Soran+1 yılİspiyoncu laf taşıyan dedi
Soran+1 yılKendi kızı Çok yaşa pislikk defol gibi şeyler söylerken eşim kılını kıpırdatmadı
Soran+1 yılEvet terbiyesizlik etti. Ben her zaman eşime ablanla işgili öyle konuşma annen üzülüyor derdim ama artık umrumda değiller
+1 yılOlayın senle alakası yokken neden kadına öyle bir üslupla yükleniyorsun ki? Tokat atması çok yanlış bu arada.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşime laf söz taşıdığımı ima etti
+1 yılAhah abladım tabiki boşanıcaksın ya tabiki ne demek bu alalhım tabiki boşan abartmıyosun bak lütfen kimin ne yazdığını bilmiyorum ama görüşleri önemseme boşannnnnn
11 Yorumla- +1 yıl
Dur canım eşler döverde severde hemen yuva yıkmak iyi olmaz🤣
+1 yılBir erkeğin kavga ederken yapacağı en son şey tokat atmaktır ,,, yaptığı yanlış ama genede seni düşünmüş vururken ,,, sen ana oğul işine karışma bu durumda onunla konus
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Eşinde ordaymış o annesine gerekeni derdi annesi alınmazdı. Sen dediğin için daha çok zoruna gider dememen gerekiyordu. Eşininda sana o ortamda vurması çok yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbartmıyorsun bugün Tokat atan yarın hastanelik eder katilin olur git evden bence ki değerini anlasın
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı. Sor eşine kaynanan sana terbiyesiz derse ona tokat atabiliyor mu?
21 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan nasıl bir insan eşine böyle davranabilir ne olursa olsun elini bile kaldıramaz ayda bir geliyor diyorsun zaten, yokluğu belli bile olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOnun yanında annesine ağır konuşmuşsun
Eşin yokken deseydin sonradan duyup tokat atsa neyse diyecem00 Yorumla
+1 yılKaynanama asla hakaret edemem haklı da olsam. Bir daha samimi olmam o ayrı. Ya da evi uzağa ayırırım aynı evse.
00 Yorumla
+1 yılBosan terbiyesizmis kaynanan da saygisiz karı esinin de elleri kirilsin denyo
10 YorumlaAllah yardımcın olsun eşin yanında olmadıktan sonra neden evlendin hayatınızı böyle mahvedin
00 Yorumlaboşan vurmaya ne hakkı var böyle insanla ömür mü geçer kaynana derdi bilmem ne keyfine bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde haksizsiniz. Sen bi buyugune terbiyesiz diyemezsin esinde sana vuramaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İkinizde haddinizi aşmışsınız..
Haklı kimse yok..00 YorumlaOnlarla yasaman hata ya 2022 deyiz farkindasin demi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Belki haklı olabilirsin ama söylediğin kelime yakışmamış. eşinin tokat atması da son derece yanlış.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılSen kaynananla evlenmişsin resmen bencede boşan senin yaptığında onun tokat atmasıda yanlış
00 Yorumla
+1 yılKaynananla yaşaman sıkıntı eşinin tavrida hoş değil
00 YorumlaHalt etme
Otur yerinde
Ne çok seviyorsunuz be
Boşanmayi...00 YorumlaEşin hata yapmış ama sen de hatalıdı. Saygısızlık yaptığın.
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik yapan sensin umarım senin gibi bi gelinin olur ileride etme bulma dünyası
00 YorumlaSen haklısın hayırdır ya ne hakkı var tokat atmaya direk BOŞA
00 Yorumlaayrıl durma bugün tokatla başlar yarın cinayete kadar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni alakadar ediyor muydu konu neden ortaya atlayıp terbiyesiz dedin sana mı ima yaptı birinden duyummu aldın derken
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmalısın zaten. Terbiyesiz ve hadsiz eşin bir de başkasının, kendi annesinin yanında seni çok ezmiş, gururunu kırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani bazı kırmızı çizgiler vardır. konuş eşinle pişmanlığı yoksa ve sevgin boşanma kararında baskın çıkmıyorsa boşan gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaştaki kadına durup dururken konuya dahil olup böyle bişey denir mi?
10 YorumlaNe olursa olsun vurmamaliydi ama sen de edepsizlik etmissin
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doldum artık. devamlı kızlarını bana karşı övmesi eşimin beni annesinin yanında bırakıp gitmesi
Gizli Üye(25-29)+1 yılO mal kocandan hemen bosan eşine tokat atan adamdan da bi bok olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaanı boşan bence tokat atma hakkı yok senn bır annesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abartmıyorsun ama Eşinle konuş. Bu durumu sonuca bağlayın. Böyle yürümez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının sadece 15 saniyesini okuyarak karar vermemizi beklemiyorsun demi
00 Yorumla Her ne olursa olsun şiddet bi evlilikle olmamalı. Bugün tokat attıysa yarın incik boncuk işten daha da ileri gider. Yol yakınken vazgeç
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin bu hareketleri aşırı yanlış seni uyarabilir belki annem öyle konuşma diye vurmaya hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun şiddet olmamalı * sende çok yanlış yapmışsın canım
00 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsun serefsz çocuk mu var karsısında git evden
00 Yorumla
+1 yılKeşke yatakta bu kadar sert olabilsen desene ne diycek
00 YorumlaHaketmissin eline sağlık
06 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizz
Soran+1 yılBüyükmüşmüşşş kendi edepsizliğine bi baksın önce ben öğreteyim ona saygıyı şimdi
Soran+1 yılAilem ne okuttu ne çalıştırdı şimdi onlarada sövmüyormuyum zannediyorsun. Anca senin senin gibi beyinsizlerr böyle atıp tutar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin ayri bir kalas. Sen de karismasan iyi olurmus ana ogul isine ama. Vurmasi buyuk hata. Gurur kirici
00 Yorumla
+1 yıldemenden geri kalma..
iyi ettin..00 Yorumlaşiddete asla hakkı yok
00 YorumlaŞiddete başvurması doğru değil
00 Yorumlaİkinizde suçlusunuz ama tokat atmaya hakkı yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbişe şiddet uygulamaya gerektirmez eşin haksız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan tokat attı diğe boşanacak mısın
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@luizdavid bir tokat için boşanılmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Yusuf0138 lan ne büyüttünüz yaa , size ne benim düşüncemden ayrıca Türk değilim ben,, sizin gibi düşünmüyorum
- +1 yıl
@Yusuf0138 ben yorum sahibine dedim😄
Cevap sahibi+1 yıl@Yusuf0138 defol git
+1 yılDemeyecektin işte onu
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!