Dün eşimle beraber esimin arkadasi ve onun esiyle buluştuk acik alanda bi kafeye oturduk. 3 aylık bebeğim var aglamaya basladi acıktığıni anladım zaten. Emzirmek için herhangi bi yer ya da bebek bakım odası vs yoktu. Eşime baktım sessizce emzirmem gerekiyor dedim. Kafasını salladı yani emzirme dercesine. Ama bebegimde çok ağlıyordu kıyamadım arkadaşımdan yardım alarak emzirdim bende. Eve gelince sinirlendi bir sürü erkeğin icinde nasıl emzirirsin mama verseydin bugünde. Ne olurdu felan dedi ama kendi sütüm varken neden mama vereyim ki? Doğru düzgünce mama vermiyorum vermekte istemiyorum. 3 aylık bebek için sağlıklı olan anne sutudur. Sizce kim haklı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence haklısın sonuçta bebek yani nerede ve ne zaman acıkacağını bilemezsin mama vermemeni de anlarım. Zaten emzirirken tedbir almışsındır üzerini örtüp emzirmişsindir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 12,3b cevap paylaştı.
u +1 yılsen haklısın bence
00 Yorumla - Bebek Bakımı konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaptığın yanlış cocuk emzirsen de bunun hic bir sekildr haklı savunulacak tarafı yok ama onun da yaptigi yanlış sana bir ortam ayarlamalıydı yanında duracaktı araba vardır illa ki en iyi ortam orası olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ağlıyordu. Ayrıca arkadaştan yardım aldım o üzerime örtüyü tuttu o şekilde emzirdim
Yenge çıkar sallaya sallaya gez sende amaaaan nolacak. Sen aç ben de açayım. Eşinde açsın ağzımıza soksun nolcak.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılBebek emzirmekle dediklerin bir mi?
Soran+1 yılArkadaşımdan yardım aldım ve o üzerime örtü tuttu o şekilde emzirdim. Etraftaki insanlar değil benim bebeğim daha onemli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖrtüyse görünmediyse sorun olmamalı ben bile eşime yardım ediyorım görünmedikten sonra sorun olmaması gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet örtü vardı. Aslında eşime emzirmem gerekiyor derken orada yardım etmesini de istedim ama o direkt emzirme dedi bana. Bende o yüzden arkadaştan yardım aldım o örtüyü tuttu bende emzirdim
Cevap sahibi+1 yılEşinden boşanmalısın açık mısınız kapalımısınız
Soran+1 yılEn ufak şeyde boşanma olmaz ki öyle
Açık biriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonucta ortu ortuysen sorun olmaz. Mademm seni ve memelerini bu kadar kiskaniyordu yer temin etseydi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
abartmasin esin yani bebek bu agliyo ve duzgun beslenmesi lazim anne sutu varken mama niye
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın ya çocuk ağlamış sende gerekeni yapmışsın.. sana bağırması cahillik
03 Yorumla
Soran+1 yılBencedee
- +1 yıl
Neden gereken cvb vermedin ya ezdirme kendini kölesi olmak için evlenmedin
Soran+1 yılEve gelince gereken cevabı verdim zaten. Etraftaki insanlar ya da onun kıskançlığı değil bebeğim daha önemli benim için. Çokta kıskanıyorsa ben ona emzirmem gerektiğini söyledim bana uygun ortam ayarlasaydi o zaman.
tedbiri almıssındır kapatıp emzirmişssindir herhal ne sorun olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşımdan o yüzden yardım aldım o üzerime örtüyü tuttu bende o şekilde emzirdim
Soran+1 yılBencede
+1 yılToplum içinde meme verilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bisey yok. Bebek acitiysa mecbur verilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme ayıp bir organ değildir
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılörtü var mıydı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
sen haklisin
00 YorumlaUygun Bi ortamda olabilir
00 YorumlaHaklı ayıp olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayıp olsun?
+1 yılEşiniz hakli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz