Eşimle tartıştık sizce kim haklı?

Arkadaşlar eşim uyuyordu bende az konuştu benimle diye gergindim bebeği sallıyordum neyse telefonuna sürekli bildirim geliyodu eşim de marketlere toptancılık işiyle meşgul. Uyanıp mesaj yazıp geri uyuyordu en son baya bir bildirim geldi eşim yine sese uyandı kim o düye sordum sipariş dedi bişey demedim sonra odaya çağırmak için uyandırdım bir mesaj daha geldi baktım Bayan ismi ve soy ismi o kadını biliyorum markette kocasıyla çalışıyo yaşı olan bir kadın aslında kıskanılcaklık bir durum yok ama eşim kadınla ilgili bilgilere sahip olduğumu bilmiyo niye bu saatte bin tane mesaj atıyo dedim açtı telefonunu gösterdi kadın markete getirmesi gerekenleri istemiş eşimden ve asla sıcak bir diyalog yok ama yine de saat geç olduğu için sinirlendim eşim cevap yazarken sabah yaz bu saatte yazma dedim oda sinirlendi iş konuşuyoruz boş boş konuşma ona göre sabah şirketten istediklerini arabaya yüklücem boş konuşuyosun Allah aşkına sus dedi uyudu bende bebeği beşiğe bırakıp odaya geldim sizce kim haklı?
Eşimle tartıştık sizce kim haklı?