Eşimle tartıştık kim haklı?

7 aylık hamileyim. Esim 1 haftalığına ailesinin yanına gitmek istedi. Ailesi köyde kalıyor ve bu aylarda köy cidden çok soğuk oluyor. Sobalı evde kalıyorlar zaten. Doğru düzgünce ısınmıyor. Esim 1 haftalığına gidelim dedi bende giderim ama 1 hafta kalamam orada 1 gün durur gelirim dedim. Hem oraya gitsek koltukta yatıyorum rahat edemiyorum hem de cidden soğuk bu soğukta hamile halde hiç köye gidesim yok. Eşim de idare edeceğin 1 hafta ne olacak sanki dedi bende rahat edemiyorum hem çok soğuk hem karnım burnumda bu soğukta gitmeyelim onlar gelsin 1 hafta kalsınlar laf etmem ama şartlar gereği ben gidemem yani. Eşimde bir sürü laf söyledi gitmezsen gitme senle mi ugrasicam. Ben kendim giderim felan dedi sabahın 6 sinda çekti gitti köye. Şu an sinirden ağlıyorum. Gitmediğim yer değil esimin ailesini seven sayan biriyim onlarda aynı şekilde beni severler sayarlar. Esimin böyle yapması çok nankörce. Bi kaç gün orada kalacak ben evde tek kalicam. Gece tek kalınca korkuyorum ailemle de aynı şehirde değiliz ki onlara gideyim. Ne yapicam bilmiyorum 😔

Eşimle tartıştık kim haklı?