Eşimle tartıştık kim haklıı😖?

Bi kaç saat önce regl oldum. Evde pedim bitmiş. Normalde evde hiç eksik etmezdim ama bu sefer hiç farketmemisim bittiğini. Zaten regl sancim tuttu duramıyorum çok ağrım vardı. Eşime dedim regl oldum ped bitmiş alabilir misin diye. Eşim de ben gidip alamam sende gel beraber gidelim dedi. Bende nasıl gideyim bu şekilde, zaten sancim var dedim. O da niye kontrol etmiyorsun ped yoksa alsaydın zamanında dedi. Normalde unutmazdim ama bu ay reglim geciktigi için aklımdan çıkmış niye uzatıyorsun alt tarafı gidip alacaksın ne var bunda dedim. Almadı gitmem dedi. Çok sinir oldum. Zaten hormonlarım tavan bi de böyle olunca sinirden ağladım komşumuzu aradım ped istedim markete gidicem de gidemiyorum dedim. O da sagolsun getirdi. Üzerimi giyindim Eşime markete gidiyorum ben dedim izin vermedi tek gitme benle git dedi. Bende istemiyorum çok düşünüyorsan zamanında gitseydin dedim. Yolda kıvrana kıvrana gittim ped aldım. Eve gelince ağladım hem sancidan hem üzüntüden. Eşim yanıma geldi özür diledi sıcak su torbası felan yaptı getirdi ama bunlar keşke vaktinde yapılsaydı hala kırgınım..
Eşimle tartıştık kim haklıı😖?