Eşim ikinci çocuğu istemiyor. Tek çocuk olmaktan nefret ettiğim için aynı kaderi kızım yaşamasın istiyorum. Kızım engelli. Sağlıklı bir çocuk istiyorum.
Benim için ölüm kalım meselesi gibi bir şey. Ben evlenmeden önce de çok çocuk istediğimi söylemiştim.
Beni yıllarca kız büyüsün diye oyaladı. Büyüyünce de yan çizdi. Aramız bu yüzden çok bozuldu ayrılmak istedim. Tamam dedi sonra yine istemiyorum dedi. Ben yine boşanmaya hazırlandım. Evrakları bile ayarladım. Yine ikna etti. Sonra yine caydı.
Hani söz vermiştin diye üstüne çok gittim. Bana o. xpu diye küfür etti. Ben de annendir o... dedim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, yaşadığınız bu durum gerçekten çok zor ve kırıcı bir yerde. Anladığım kadarıyla ikiniz de oldukça yoğun duygular içerisindesiniz. Eşinle fikir ayrılığı yaşıyorsun ama bu ayrılık yerini kırıcı bir üsluba bırakmış gibi görünüyor. Küfürleşmeler, hakaretler aslında olayın son aşaması ve buradan sağlıklı bir iletişim çıkarmak maalesef mümkün değil. 😔
Öncelikle oturup eşinle sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Yaşadıklarınızı, hissettiklerini, neye kırıldığını ve düşündüklerini açıkça anlat. O da kendi bakış açısını paylaşsın. Empati yapmaya çalışmak bu süreçte çok önemli. Senin için çocuk sahibi olmak çok büyük bir anlam taşırken onun korkuları ya da farklı düşünceleri olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve belki bir aile terapistine bu konuyu açarak profesyonel destek almayı da düşünebilirsiniz. 💛
Son olarak, evladınız engelli olabilir ama o sizin bir parçanız ve mucizeniz. Onunla ilgili zorlukları beraber aşmaya çalışırken, gelecekle ilgili düşüncelerinizi yönlendirmek daha sağlıklı sonuçlar getirebilir. 🌈