Hala kapatmamış haklı ve haksız arıyorsun. Onu sevdiğini söylüyorsun. Düştüğün çelişkiden dolayı tepki görmüşsün aslında. Başta kullanmam demişsin, kabul etmişsin sonra sözünden dönmüş olmuşsun. En baştan kabul etmesen sen haklısın ama hem kabul edip, hem sözünden dönüyorsan haksızsın.
Bir defada erkek olduğunuz için erkeklerin tarafında olmayın ya.
Ne alaka erkek haklı burada.
Sen yalan söylemişsin kullanmıyorum deyip kullanmışsij bunu senden duymaması kötü olmuş haksız olan taraf sensin.Özrunude dilemissin zaten ister kabul eder ister etmez onun bileceği iş. Sana tavsiyem kesinlikle daha yazma en son bitanem cevap verir misin yazmissin o son yazışın olsun Gereken şeyi yani özrünü dilemissin. Yapman gerekeni yapmışsın. Eger ki cevap vermeyip sen hala yazmaya devam edersen daha da uzaklaşır burası çok önemli. Ben hep bu hataya düşüyodum. Sen yapma daha da kaçar çünkü hemde kendini düşürürsün sana saygısı kalmaz
Daha önce farklı bir konudan tartıştık, arkadaşlarım bana sakın yazma daha fazla dediler. Bende 15 gün boyunca yazmadım. Sonra baktım yazdığı yok gidip mesaj attım. Bu defa da 15 gün sonra mı aklına geldim filan dedi. Zor toparladım durumu. Kendince haklıysa bir konuda, asla geri adım atmıyor tanıyorum çünkü onu. Of of
Çok iyi manipüle eden bir arkadaş iyi bilirim bu tavırları benimki de böyle. Anlık sinirlerine hakim olamamış üste çıkmaya çalışmış büyütülecek bir şey yokken büyütmüş ve seni suçlu olduğuna inandırmış ki keyfini sürebilsin. Kanma kızım bunlara gözünü aç. Özür falan dileme kapatırım demişsin kafi. Yazmak isterse o yazar.
çocuk haklı ya o da kapatmayacak ya da sen kıskanıp kapattırıyorsan sende kullanmayacaksın , ilişki denilen şey karşılıklı özveri ile ilerler yok öyle sen yap o yapmasın
Peki nasıl düzeltebilirim bu durumu
Cevap
14Cevap
Bana kızma ama burada sen haklısın kapattırıyorsun sonra kendin sosyal medyada dolaşıyorsun klasik Türk kızı meselesi ülkede en az 10/6 sı buna denk geliyo neyse fazla seni kırmak ya da taraf tutmuş gibi durmam istemem ama düzeltilebilir durum zaten seni seviyorsa yazar rahat ol :)
İkinizde bir birinizden betersiniz yahu😂 sen burada ki kızlara saçma sapan kız, sevgilin erkeklere abazan diyor tövbe tövbe 😂
Evet burayı kullanmasını istemiyorum saçma sapan kızlar var 😊
Sen hatalisin sosyal medyayı kapatırken hepsi kapat ya da birayı ona soyleyecektinn ya da ona buranın saçma olduğu söyleyip kendinde kullanmayacaktin
Peki bana sabahtan beri cevap vermiyor. Arıyorum telefonuda açmıyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Bak ben 3 mesajdan sonra sanăne l@n dediğim için yanlızım demekki 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bende eskiden öyleydim. Hep kaybettim, çevremde insan kalmadı.
Okumadan adam haklı dediydim şimdi okudum adam çok haklı mk
Adam haklı İnstagram twitter her ne haltsa hepsi buradan daha temiz. Asıl tehlike bura
Tipik türk kızına davranması gerektiği gibi davranmış adam
Kral ya sonuna kadar haklı 😅 Madem sosyal medyaları kapatalım diye söz verdiniz, bu hesabı da kapat
sen hatalısın. hem adama baskı yapmışsın hem sen devam ettiriyorsun
Sevgilin haklı, sende haklı olduğunun farkındasın. Soru çok yersiz olmuş.
Sende sürekli birilerini ezme peşindesin, nasıl fenomen yaptılar seni anlamadım. Sibel Can gibi geziyorsun ortalıkta. Fenomen yazınca bir yol olmuyorsun yani.
Ah ya, gerçekler acıdır tatlım. Acıttı mı? Soru sormuşsun görüş paylaştık, sen yaptığın ezikliğin farkındasın :D bunu benim dile getirmem mi sorun 😅
Valla inan beni acıtmadıda şu son yorumum tam yerine oturdu. Verdiğin tepkilerden belli canının acıdığı. Ah tatlım acıdı mı demenden belli. 😎
Kendini çok önemsiyorsun :D tepki veren ben değilim ki, sensin. Neyse iyi hissedeceksen :D oturdu yorumun oturdu yanıma yerleştirdim
Aklı başında çocuk belli aferin ona. Sen kullan ona olmaz de, ne güzel dünya
He bi siz akıllısınız
Yazana kadar yazma boş ver. Bu kadar üzerine düşme
Bir ara kavga ettik, yine o kendince haklıydı. 15 gün yazmadan sabırla bekledim hiç bir şekilde yazmadı. Eğer bir konuda haklı ise, kendini haklı görüyorsa yazmaz ki :/
Çocuk yüzde yüz hakkı tabi
Sen hatalısın
Peki
ben hatalıyım
adam haklı dağılın
Kapat sende hesabı
Kapatıcam dedim. Ben dedikten sonra ne anlamı var diyor
Duruma göre değişir
senin suçun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?