Başka biriyle konuştum diye erkek arkadaşım bana çok ağır konuştu, sizce kim haklı?

Arkadaşlar hoşlandığım biri var oda benden hoslanıyor eminim birde aynı ortamda olduğumu bir erkek arkadaşım daha var oda benden hoslaniyor benle konuşmak için beni yanına çağırdı bende gittim ama zaten olumsuz yanıt verecektim amacım başka bisey değil öylede yaptım ama bunu benim hoşlandığım kişi öğrenmiş gelmiş bana gecen iyi geçtimi rahatladınmı dedi o kadar moralim bozulduki eve gidip bütün gün ağladım sanki ben gidip diğer erkekle başka bişey yapmışım gibi bana böyle bir cümle kurdu çok moralim bozuldu şimdide gelmiş normal konuşmaya çalışıyor ama ben bunu hak etmedim bence bana düzgünce sorabilirdi ama böyle demeyi tercih etti

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sadece birbirimizden hoşlanıyoruz daha o benim sevgilim değil diğer benimle konuşmak isteyen erkek arkadaşımlada teklifini reddetmek için buluştum ama hoşlandığım kişi bana demediğini bırakmadı
Başka biriyle konuştum diye erkek arkadaşım bana çok ağır konuştu, sizce kim haklı?