Bakın sizi anlıyorum ancak mesaja biraz farklı yaklaşmak gerekiyor. Aslında bu mesaj ileride yaşayacağınız şeylerin şifreleri. Öncelikle güzel başlamışsınız inatla zorlamışsınız adam düzgün cevap vermeye çalışmış. Sonrasında nişanlınız kızsa da yapmaması gereken bir davranışta bulunmuş. Siz buraya kadar zorlamışsınız ve sonradan belki de pişman olacağı şeyler söylemiş. Bu kadar laf etmenize rağmen bunca ettiği laftan sonra geri adım atmışsınız. Geri adım atmayın demiyorum ancak karşı taraf hata yapıyor ve bence söylenmeyecek sözler siz asıl meseleye kızmıyorsunuz bile kalkıp sonra konuşuruz diyorsunuz. Yani bu duygusallıkla elbette alakalı ancak bu iyiye işaret değil.
Ayrıca ne olursa olsun bir erkek nişanlısına "lan canımsın" diyemez. Dememeli. Yani ilişkinizin ilerisi için bunlar zararlı sözler ve hareketler. Ayrıca yakınınızı kaybetmeniz büyük bir sıkıntı olabilir elbette ama bu konu ile alakalandırmayın durumu. Arkasına sığındığınız her durum size daha kötü dönüş yapacaktır. yukarıdaki mesajları oturup konuşun ikinizde. Kesinlikle çok daha kötüye götürecek bir ilişki anlayışı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Müsait olamama konusunda gayet haklı.
İşteyken nasıl sana, senin istediğin o zamanı verebilir?
O kadar çok açıklama yapmış ki
Ve sen birde üstüne ayrılırım diye tehdit edip üstüne gitmişsin
Daha nasıl bir açıklama yapacak
Evet küfür etmesi yanlış bir hareket
Ama senin laftan anlamadığın da doğru.
İşten çıkınca konuşalım bu konuyu diyince tamam diyecektin
Tehdit etmeye kalkamayacaktın bu hareketlerinden dolayı onun küfretmesi bile hala senin hala haksız olduğun gerçeğini değiştirmiyor
Tabii ki küfür etmemesi daha iyi olurdu
Ama zaten bu kız laftan anlamıyor dünyamın onun etrafında döndüğünü düşünüyor bu da yetmez gibi tehdit ediyor diyip sinirlenmiş.
Onun hayatı senden ibaret değil bunu unutma.
Tüm çay molalarında bile aramak zorunda değil ki buna rağmen seni arıyormuş.
Yeni girdiği işte de seni sürekli arayamaz.
Nasıl arasın?
Yeni girmemiş olsa bile işteyken nasıl sürekli arasın?
Bu mümkün değil ki.
İşlerini nasıl halledecek o zaman.
İnsanlar birbirlerine saygı duymalı.
Bir işini halletmeye çalışıyor olsan biri zırt pırt sana laf söylese bide üstüne tehdit etse sen bu kadar dayanabilir miydin?
Belki de sen onun bu açıklamalarını bile yapmazdın ona
Saygı duymayi bil.
Gerçekten de herkes haddini bilmeli.
Hayatımız birinin etrafında dönemez
Bu da yetmez gibi o kişi birde tehdit etse iyice haksız duruma düşecek.
Böyle tehditler de basit hareketler.
Olmamış.
Ve insanların işine mani olma.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle başın sağolsun; üzüldüm ve sabır diliyorum. Konuya gelirsek:Başta okurken sevgilini haklı buldum ve bu soruyu sorma cesareti gösterdiğin için seni kınadım fakat sana değer verseydi bu şekilde konuşamazdı seninle. O ettiği hakaretler, seni aşağılamalar vs ilk kızdığı an tüm içini kusmuş ve gerçek düşüncelerini söylemiş hemen. Böyle bir insan ile mutlu olamazsın asla. Bu adam kimseye değer vermez. Ciddi söylüyorum. Azcık insansan anlıyorsam yanlış yoldasın.. Evet sen haksızsın ve anlayışsızsın ama bu adamla olmaz.. Bu adam kimseyle olmamalı.
08 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilisini tanıyorum. Eski sevgilisi bunu terketmiş bir sebepten. Kızın dediğine göre bu gitme dememiş. Hatta neden gidiyorsun diye sormamış ya. 3 senelik ilişkisi bitiyor ama adam neden terkedip gidiyorsun, dur konuşalım filan demiyor. Bilmiyorum dünya umrunda değil. Teyzesinin oğlu motor kazası yapıp öldü hiç üzülmedi. Hayat devam ediyor hepimizin gideceği yer orası ne yapayım yani dedi. Ben onu seviyorum oda seviyor biliyorum bana tahammül edemez kimse kendimi tanıyorum ne mal olduğumu biliyorum. Ama bu umursamaz tavrı bilmiyorum üzüyor beni. Keşke bende onun gibi olabilsem bişeyi kafama takmasam insanları önemsemesem
- +1 yıl
@Asii_07 adam hakaret ediyor ve herkes gibisin vurgusu yapıyor. Hayatındaki insana "bu kızlarda sinir oluyorum" diye genelleme yapıyor. Alelade bir kzmış gibi davranıyor ve ağzını çok kolay bozabiliyor. Böyle bir tip ile sürmez. Ayrıca ben terk edilmedi. Kendine bak laaa
- +1 yıl
Objektif yaklaştım ve kızda da hata olduğunu söyledim.
- +1 yıl
Şahsen ben böyle birine tahammül edemem. Ediyorsan yap. Fikir sormuşsun söylüyoruz kardeşim.
- +1 yıl
@Asii_07 Asıl sen değilsin. Sen benim yorumum altına yazmış bir gereksizsin. Sen umursamışsın ki yazma gereği duymuşsun. Senin gibi sevdiğini umursamaz, öfke problemi olan, sabırsız ve seviyesiz erkeklere laf atan her kişiye kuduruyorsun sanırım. Kolay gelsin sana
+1 yılAdam aşırı haklı 🤦♀️ büyük bir sabırla anlatmaya çalışmış ısrarla anlayış göstermemek için direnmiş ve sabrını taşırmışsın.. Nişanlın işinden olsa işsiz kalsa geleceğinizi kuramaz.. bir nevi ikiniz için çalışıyor. Akşam 5'te de çıkıyormuş zaten öyle çok geç bir saatte değil hani.
Bence kendine oyalanacak bir şeyler bulmalısın belli ki merkezin nişanlın olmuş bu şekilde sık boğaz etmeye devam etmemek için uğraş bulmalısın kendine10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
+1 yılOkudum ve gerçekten sorun tümüyle sende. Bir insan çalışıyorsa bu şekilde muameleyi hak etmiyor. Molada bile seni arıyor. Daha ne istiyorsun anlamıyorum. Defalarca güzel güzel kendini anlatmış. Çocuğa cidden acıdım. Senden ayrılırsa çok daha mutlu olacağını düşünüyorum. Hemcinslerimin bu denli ilgi delisi olmasını da çok manasız buluyorum. Kimse bulunmaz değil gerçekten. Çocuk sonuna kadar haklı
133 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ben çok üstüne gittim. O nornalde ağzı bozuk birisi değil ilk defa bana ağzını bozdu. Engelledi her yerden. Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin biraz yalnız kalmak istiyorum senin yüzünden işimden olucam yazdı engel attı. Arasam mı diye düşünüyorum ama daha çok sinirlenir her şey kötüye gider diye korkuyorum. Ne yapmam lazım benim bu durumda bana yardımcı olur musun :(
- +1 yıl
Olgun bir insan bu durumda kesinlikle aramaz. Yani engellediyse çok taşmış demektir ve halkı da. Bir kaç gün bekle. Ardından da özel döneminde olduğun için bu şekilde olduğu anlatacak bir iletişim yolu bulursun. Bu şekilde bir muameleyi bir daha yapma. Kendisi de muhakkak bu hakaret için özür dilemeli. O yüzden arama lütfen ki ona da biraz düşünecek zaman ver. Olmuyorsa da olmuyordur. O da sen de değerlisiniz. Kimseyi hayatınızın merkezine oturtmayın.
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim canım ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSuç genelde asla tek taraflı olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklıyken haksız durumuna düşmüş bence, haklı bile olsa hiç kimse sevgilisine küfür edip git demez.
20 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim mesela, işteyim dediğim an yazmaz ve “ sen müsait olunca konuşuruz, kolay gelsin bir tanem. “ der ve geçer. Hiçbir zaman gelip de bana “ yazsana yaaaa “ demedi. Sırf bu anlayışı ve sabrı için onu daha da seviyorum.
Aynı şekilde kendisi de çalışıyor. Ben de ona yazmıyorum işte iken. Aralarda boşluklarda zaten fırsat buldukça konuşuyoruz. Akşam ise tüm gün bize kalıyor.
Anlayış göstermek önemli.
Bu konuda sen haksızsın maalesef. Özür dile, gönlünü al ve bir daha asla böyle bir şey yapma…20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Baya sabırlı ve anlayışlı bir nişanlın varEn son söylediğini ilk müsait değilim dediğinde deseydin her şey çok farklı olurduMantıklı bir şekilde açıklamış ki haklıKimse kimseye telefonla oynasın diye maaş vermez elbette dikkat edecekler. Biraz anlayışlı olmak gerekir sonuçta evlenecek bir hayatı paylaşacaksiniz22 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra çok daha anlayışlı olucam çeki düzen vericem davranışlarıma. Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim 🌸🌸
Son Ana Kadar Ki Anlayışsız Tavırlarında Haksız Olan Sensin,
Lakin İnsan Yine De Sevdiği Kadına Bu Hitabetle Davranmamalı.
Ayrıca Ne Yazık Ki Sağlıklı Bir Gelecek Göremiyorum.
İki İsrarla Hakaret Eden İlerde De Edecektir.
Ayrıca Ne Öyle “Gidersen Git” Gibi Haller.
Bi Öngörümde Daha Bulunayım Mı.
Gelecekte Her Kavganızda Sana Bu Tarz Üslupla Davranıp “Gidersen Git” Diyecek.
Ve Bu Durum Seni Bir Hayli Yıpratacak.
Şahsen Sevdiğim Kadına Asla “Gidersen Git” Demem.
Çünkü Bilirim Ki Evlilikte İnsanlar Birbirine Liman Sığınacak Yer Olmalı.42 Yorumla
+1 yılŞimdi abi Tamam nişanlın ağzını bozmuş olmamış o kısım ama sonuçta cidden ekmek aslanın ağzında ve adam molalarını seninle geçiriyormuş zaten çalışan- çalışmayan durumu söz konusu ondan sürekli sizinle ilgilenmesini istediğinde aramasını bekleyemezsin.. bu anlayışsızlık ve üstüne tehdit ediyorsun hani bırakıp gidersem diye ne kadar bencil bir düşünce evet özlemiş olabilirsin ama hayatındaki insana karşı bu kadar anlayışsız olmak..
Ve resti yediğin zamanda R ye takıyorsun... özlemek güzel şey ama böyle tepkiler vererek deyim yerindeyse sürekli ilgi bekleyen bebek gibi davranırsan zaten nişanlın bir yerden sonra napıyorum ben burada diye kendini sorgulamaya başlar.11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız bundan sonra kendime çeki düzen vericem
Benim sevgilim hep mesaili çalışıyor. Beni bazen akşam eve giderken arar bir kaç dakika veya işi olmadığı zaman o kadar siz her gün çay molasında konuşuyorsunuz bir de biz sadece ara ara mesajlaşıyoruz. Bir kere dahi benimle ilgilenmiyosun demedim. Çünkü vakti olunca bana ayırıyor mu evet o zaman sorun yok. Sen o kadar abartmışsın ki çocukta sabır taşıymış helal olsun senin gibisine katlanmak zor. Sen de çocuğa ağır trip atmışsın haksızlık yapmışsın bu da küfürle eşdeğer sayılır. Onun da gururuna dokunur yaptığı güzel davranışın görülmemesi. Yine de her şeye rağmen güzel güzel konuşmuş senden ayrılsa haklı şu an kafa dinler çocuk.
13 Yorumla- +1 yıl
Engelledi her yerden. Üst üste arasam mı engeli kaldırması için :( mahvettim herşeyi ya
- +1 yıl
Tamam canım öyle yapayım ❤️🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılılkıne baktım
evet adam haklı . sana dıyor kı yenı gırdım . kımse yenı bır personelın elınde telefon ıstemez kusura kalma senın romantızımınden iş hayatı daha onemlı .
cocuk sen ve aılenın ısteklerını yapabılmek ıcın calısmak zorunda .
sadece aksam 17 ' den sonra yazarım demesı mantıklı degıl arada yazar sık olmasada.
senın ergen arizona kertenkelesinın tavrı tabıkıde hos degıl ama yanlıs soylemıs yazamıyorum der kapatır telı musaıt olunca yazardı geırlmezdı ortam
iş hjayatı dusundugun gıbı degıl bırak cocugu darlamayı sen bastan boyle yaparsan koca bulamaz evlensende kapı onune koyulursun.10 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Kusura bakma ama kas.. kafalısın. Adam senin yüzünden işten mi atılsın. Senin ap... tal egon tatmin olsun diye işten mi atılsın. İşten atılmasa bile iş zamanında seninle ap... tal ap... tal muhabbet edipte işini yapmıyorsa o aldığı parada helal olmaz. Bunu ap... tal beynin düşünemiyormu? Adam sana güzel güzel canım balım diye durumu ifade etmiş. Sen o iğrenç egonu tatmin etmek için tripler yapıyorsun. Yaptığın triplerin hić akla mantığa sığar tarafı yok... Cinnet geçirmek değil nişanı atsa haklıdır adam.
20 YorumlaŞaka gibisin gerçekten. Karşındaki insan sabırla güzel cümlelerle anlatmış sen hala anlamamışsın
adam saydırınca da “insan gibi söyle demişsin” (ki söylemiş ama anlamamışsın)
Soruya gelirsek haksız olan sensin. Ama bu muhabbetiniz bi sürü şeyi değiştirmiştir. Senin boş durumlarda ayrılma tehdidin artık karşı tarafa işlemez çünkü gidemeyeceğin belli senin daha fazla bağlı olduğunda
o da bunu anladı. Git dediğinde kaldın üstüne de özür diledin. Zor toparlanır; toparlansa bile onun seninle ilgili bazı fikirleri değişmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah senin nişanlına yardım etsin senin gibi nişanlı eş düşman başına, ya siz ne kadar anlayışsız bir insanız aslında insan değil şeyransınız daha uygun olur, adam sana en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ama nedense siz anlamamak için herşeyi yapıyorsunuz, size bir şey söyleyeyim siz bu gidişle bu adamı elinizden kaçırır ve aynı zamanda bu insanı bayanlara karşı soğuyorsunuz, adam bundan sonra ağızı sütle yananın yoğurtu üfleyerek yemesi misali bayanlara yaklaşır, yeniliyorum siz böyle devam ettikçe ayrılmanız uzak değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinsiz mahluk kim haklı olabilir bir de bize sövdürmek için mi geldin buraya işte türk kızısın yaa. t baş kalkık olacak bir de tehdit ediyor ama ağzının payını almışsın bir tek sen de göğüs vajina yok türk kızları bunu bir türlü anlayamadı muşmula suratınız var beyin denen bir şey yok fiziğiniz görüntünüz berbat ama g. t baş kalkık olduğu için kendinizi ingilitre prensesi zannediyorsunuz yarın bir gün tekmeyi yediğin zaman görürsün sen tehdit etmeyi o zaman siz kızlar hiç bir zaman adam insan olmayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılCanim, bitanem, kurban olduğum deyince sorun yok. Ama adamin canina okumuşsun, bir de üstüne çocuk gibi blöf yapip yok neden terk ettin deme diyorsun. Biraz büyümeni tavsiye ederim. Düzgün bi işi var çalışıyor adam, ekmeğinin peşinde bos yere dır dır kafasını yemişsin. Küfür etmesi hoş değil ama şansını zorlamışsın..
Şimdi telefonu yavaşça yere birak git temizlik yap, yemek yap, tatlı yap. Uğraşacak bir şey bul adama sarma kafayı..23 Yorumla- +1 yıl
Engelledi zaten her yerden. Üst üste arasam diye düşündüm engeli açması için daha çok sinirlenir biliyorum. Tatlı yapsam akşam evine götürsem mi sana tatlı yaptım deyip
- +1 yıl
Sakinleşsin üsteleme.. Sade bir özür mesajı yaz bir tane ama defalarca yazma. Engelli olsan bile mesaj gider. Sana dönmesini bekle darlama..
- +1 yıl
Tamam canım teşekkür ederim ❤️😔
Allahim 🤦🏻♀️ Tamam akşam görüşürüz deyip kapatacaktın konuyu amma abartmışsın.
Ben olsam cevap dahi yazmazdım daha biri bu kadar üsteleseydi
bin defa anlattı durumu hala yok ilgilenmiyorsun yok söyle yok böyle🤦🏻♀️ Senin işin gücün yok mu 🤷🏻♀️
Sana saat bile vermiş daha ne istiyorsun🫣11 Yorumla- +1 yıl
Benim işim gücüm yok senin gibilerle uğraşıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın küfür etme kısmına kadar haklı. Kaç kere düzgün dille söylemiş sana. Ki şirketlerde cidden müdürün gözüne batar sürekli telefonla ilgilenmesi. Sen abartmışsın başta. Ama küfür etmesi de çok yanlış. Yanlış şeyler söylemiş. Bu seviyeye geldikten sonra aynı samimiyetle ilerlemek zor. Sen de geri adım atmışsın bunu duyduktan sonra. İlla bunları mı duyman gerekiyordu sıkmamak için? İki tarafta da hata var ama olayı sen başlatmışsın
12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum herşeyi mahvettim.
- +1 yıl
Hiçbir şey mahvolmadı. Zor dönemden geçiyormuşsun başın sağolsun 🌸 umarım nişanlınla konuşur sorununuzu çözersiniz
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Nişanlın haklı. Tatlı dile defalarca müsait olmamasını belirtmesime rağmen diretip (ki her müsait olduğu an'ı da sana ayiramaz, biraz yaşayıp anlatacak biseylerde birikmeli gün içerisinde + telefonda konuşmak gösterebilecek sevgi şekli mı sence, insan alakayi davranışta arar.. ?) yetmiyormuş gibi terketmekle tehdit etmek gibi devasa bir hata yapmışsın, böyle birine nasıl güvensin ömrünü emanet etsin?
20 Yorumla
+1 yılMüdür çalışanına laf söylemez mi? Kanka şaka mı müdürler su içmeye bile karışıyor … iş aksıyor diye telefonunu eline alamaz yani ki prensesim bilmem ne iyi şeyler yazmış ama başta o haklıymış sonra hakaret etmesi iğrenç olmuş yok başım sana bağlı değil yok senden önce de hayatım vardı yazmak hoş değil iğrenç
06 Yorumla- +1 yıl
Bir dönem garsonluk yapmıştım müşteriler niye şu tatlıdan çok istiyor diye azar işitmiştim normal de sinirlenir tepki verirdim ama şaşkınlıktan konuşamamistim 😄
- +1 yıl
Hahahahshs tatlıdan çok istemeleri güzel bir şey değil mi
- +1 yıl
Neden kızdılar kafam karşıtı
- +1 yıl
Benim şaşkınlık seviye de bu yüzden 😄
- +1 yıl
O arkadaşlarına karşıda böyle. Bir ara yanımda bir arkadaşı artık seninle konuşmayacam arkadaşlığımı bitiriyorum dedi umrunda olmadı kahkaha attı
- +1 yıl
Doğru olanı yapıyor hayatından çıkmak isteyen için ne yapabilir ki? 6 yıllık sevgilim artık sevmiyorum dediğin de verdiğim tek cevap tamam olmuştu hiçbir şey sormamıştim yani karşıda ki gitmeyi seçiyorsa konu bitmiştir
+1 yılO çalışıyor ve sana her an her dakka yazamaz. O 15 dakka molası olsa bile, çay içerim dinlenirim derken yine yazamaz. Ki müdürler işten çıkarır,çok telle oynuyor diye, hatta kötü bir imaj çizer. Sen de özlüyorsun bu da normal ama çalışan adam darlanmaz. Üstelik nişanlın, elalem bir şey demesin diye düğününü üst düzey yapmak isterken, seni hoş etmek isterken senin böyle sık boğaz etmen yakışık değil. Sjsjsjs aynı ben yaaa özlemekten carlıyor adama, adam da azarlayınca yumuşuyor. Bu aşkı bırakma.
02 Yorumla- +1 yıl
Onu çok seviyorum ama işte çok üstüne gidiyorum bazen :/ beni seviyor mu peki sence?
- +1 yıl
Yok yok seviyor şüphen olmasın. Kimse böyle dil dökmez kızınca.
Herkes sevdiği kişiden ilgi bekler ama karşıdaki kişiyi de düşünmemiz lazım. Yeni işe girmiş, sürekli mesaj atıp arayamaz. Bunu sorun ederler. Eninde sonunda zaten evleneceksiniz, her gününüz beraber geçecek.
Bu konuda nişanlınız haklı, üstüne çok gitmemek gerekiyor, bunalır.01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın artık kendime çeki düzen vericem davranışlarıma dikkat edicem. Sağol canım görüş için
Adama hak verdim. Adam ne güzel konuşuyor. Kurban olduğum diyor. Tatlı dille anlatıyor anlamıyorsun. Taş olsa çatlar. İşi var adamın işte neden üstüne gidiyorsun ki? Böyle yaparsan tabiki adam çileden. Şansını sen kendin zorlamışsın hiç kusura bakma. Ben erkek olsam tahammül etmem böylesine. İlk başta zaten adam cevap verip yazmış derdini anlatmış zaten. Yapmayın şunu Allah aşkına ya kendinizden nefret ettirmeyin adamları. Biraz anlayış.
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam haklısın ama küfür etmesi mi gerekiyor?
- +1 yıl
Yahu tamam küfür etmesi yanlış. Ama bak adam kaç kez izah etmiş sana sinir olmuş adam. Zaten mola verince arıyor seni. Seviyor da ayrıca seni yoksa böyle tatlı dilli konuşmazdı emin ol. Ne odun erkekler var şunun gibi konuşmuyor izah etmiyor. Yine iyi dayanmış adam.
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılBaşta nişanlın haklıydı ama küfür ettiği için haksız oldu, sen de kaç yaşındasın çocuk gibi ilgi de ilgi adamın işi gücü var 7/24 seninle ilgilenemez. Sıkılıyorsan git kendine meşgale bul ya da sen de çalış, en azından evliliğe faydan olur. Çıkın şu premses modlarından. Patates çuvalı gibi yatmayın. Adamın gözünde değerin yok çünkü kendine ait bir ilgi alanın bile yok hayatı nişanlından ibaret sanıyorsun. 🙄
04 Yorumla- +1 yıl
Ben e ticaret yapıyorum Trendyol üzerinden. Gelirim var o konuda sıkıntı yok. Sadece birilerine bağlı çalışmıyorum ben. Küfür ilk defa etti normalde ağzından küfür çıkmaz bilmiyorum çok kırıldım. :(
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen de kaşınmışsın tatlım olgun kadın gibi davran biraz yaşın da küçük değil
- +1 yıl
Hep ilgiye ihtiyac duyuyorum elimde değil. Babasız büyüdüm ben. Sanırım ondan böyleyim. İstemeden yapıyorum :(
- +1 yıl
O zaman sana geçmişe ait travmaların için terapi almanı öneririm çünkü bu biraz sağlıksız bir durum ama açılabilecek bir şey inşallah daha iyi olursun 💕🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. gayet kibar ve durumunu izah etmiş başlarda bence abartmışsın alt tarafı birkaç saat ilgisiz kalmışsın nolacak çok boş zamanın var sürekli onu düşünüyorsun sanırım kendine hobi edin hayatın nişanlını beklemekle mi geçecek adamm sonuna kadar haklı kusura bakma ama böyle ben olsam çoktan ayrılmıştım yine de kestirip atmamış
03 Yorumla- +1 yıl
Küfür etmesi çok zoruma gitti ya. Ben regl dönemine girince böyle oluyorum istemsizce. Engelledi zaten beni her yerden. Arasam mı ne yapsam :(
- +1 yıl
Tamam canım öyle yapayım 😔 teşekkür ederim bi insan gibi sen yaklaştın herkes çok kırıcı konuşuyor
Kızlar Bir Adım Öne haksız olan sensin çalışma ortamını bilmiyorsun galiba tabiki elinde sürekli telefon olan biri göze batar adam alttan almış almış sen üstüne gitmişsin kusura bakma haketmişsin
02 Yorumla- +1 yıl
Engelledi beni arasam mı ya?
+1 yılİkiniz de suçlusunuz. Bu konuşmalarda kimin haklı olduğunu söylemek zor. İkiniz de kırgın ve üzgün görünüyorsunuz. İkiniz arasında gerginliğe neden olan bazı temel sorunlarınız var. Bununla birlikte, birbirleriyle uyumlu olmamanız ve ilişkinizin sağlıklı olmadığı da görünüyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Engelledi beni ne yapmalıyım peki bu durumda. İlgiye ihtiyacım var bu günlerde o yüzden böyle yaptım :(
- +1 yıl
E-posta'dan veya başka bir yerden ulaşmaya çalış. Cevap vermezse, danışmanlık veya terapi alın. İlişkinizin temelinde sorun var gibi gözüküyor.
- +1 yıl
Herkes onu haklı bulmuş. O nornalde ağzını bozan biri değil ilk defa böyle olduk hep böyle olmuyoruz sanırım çok kızdı :(
- +1 yıl
Kulağa çok incinmiş ve yanlış anlaşılmış hissediyormuşsun gibi geliyor. Nişanlınıza ulaşman ve duygularını ifade etmen yararlı olabilir. Konuşmaya açık değilse, bu zor zamanlarda sana yardımcı olacak danışmanlık al. İlişkinizde büyük bir sorun var gibi gözüküyor. Taraf tutmuyorum ve onu haklı bulacak bir şey bile yok.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşırı haksızsın bence adam çok iyi demiş, çok bile dayanmış. Bu ne hakikaten ya. Sende çalışmıyormuşsun bir de zaten o yüzden çalışanın halinden anladığın yok. Boş vaktin çok tabi adama sarıyorsun da herkesin bir işi gücü var. Yazık garibim o da sadece onun değil herkesin ayar olabileceği bir kızı bulmuş, aklı yeni dank etti. Nereden kurtarsa kar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ne kadar haklı olsa da kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Senin sorunun sanki bi güvensizlik var gibi ama karşı taraf kaç kere işinden gücünden söz etmiş efendi gibi. Çok sorgulama yapıp üzerine gitmişsin. Bunu yapma, ısrarla yeni girdiğini söylüyor işe neden üstüne gidiyorsun..
10 Yorumla Tamam kız Biraz üstüne gitmiş ama enişte beyde baya öfkeli. Ki öyle büyük bir tartışmada değil. Fazla tepki vermiş. Beni yanlış anlama canım ama ben senin yerinde olsam ayrılırdım. Bu kadar küfre ve hakarete rağmen nasıl hala nişanlı kalacaksınız? Bir ilişkide saygı bittiyse sevgi de yakında tükenir. Ki yakında evleneceksiniz. Adam bu kadar şeye sabredemiyorsa regl dönemlerinde hamileliğinde vs nasıl sabredecek. İkinizede yazık.
10 YorumlaÇocuğun küfrettiği yerde resmen tüm yağlarım eridi 😂, ben olsam daha önceden aynı tepkiyi verirdim , gecikmiş ama sonunda hakkettiğini vermiş alkış 👏👏
71 Yorumla- +1 yıl
Canın sağolsun 😊
+1 yılÇocuk haklı tabi. Adam sana zaten müsait değilim diyor bunu da oldukça yumuşak şekilde söylüyor. Sen adamı ilgisizlikle sucluyorsun terketmekle tehdit ediyorsun. Sonra adam da sana s*ktiri çekince insan gibi müsait değilim desene diyorsun. Resmen çocuğu kukla gibi oynatmaya calismissin kusura bakma. İlla ters tepecek ondan sonra yola geleceksin. Senin gibiler yüzünden bütün kızlar yarım akıllı görülüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşı haklı.
İnsan gibi kaç kere açıklamış.
Yok sabır çatlatmışsınız. Söylemiş, aralarda aramış. Daha ne ?
Üstüne, bir de tehdit etmişsiniz.
Bilmem ne yaparım, terk ederim de falan da filan cabası yani...
Küfretme kısmına katılmamakla birlikte, insanın sabır taşını çatlattığınız ortada...11 Yorumla- +1 yıl
Başınız sağ olsun.
Gönül kırmak faydasız... Her şey gönlünüzce olsum.
+1 yılEğer nişanlım bana böyle yapsaydı nişanı atardım. Ya insan biraz kibar olur ya. Nişanlının üslubu çok yanlış. Hakaret ne ya?
12 Yorumla- +1 yıl
İlk defa hakaret etti. Sanırım ben çok üstüne gittim istemeden. Engelledi zaten her yerden beni
- +1 yıl
O da anlasaydı seni bi zahmet , insan sevdiği insanı özler, merak eder, konuşmak ister... Empati yapması gerekirdi bence
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıltarafsız bir şekilde yorumluyorum; s. git bu çocuğu rahat bırak
72 Yorumla- +1 yıl
Sen s. Git!
- +1 yıl
saknleş ve daha salim düşün. Sana sabırlar diliyorum. yaşadıkların kolay değil.
Ben hatalısınız ya da hatasızsınız konusuna girmeyeceğim. Siz zaten herşeyin farkındasınız. Ruh halimiz ne olursa olsun , neden etkilenmiş olursak olalım karşımızdaki kişininde bir ruh hali olabileceğini onunda sabrınınbir noktada kırılabileceğini empati kurmak zorundayız. Aksi halde tıpkı yaşadığınız bu talihsiz durum gibi anlar yaşarsınız.
00 YorumlaÇok zorlamışssın, sana güzelce cevap vermeye çalışmış, ama öfkelendiğinde tam tersi bir insana dönüşmüş. İki mesajı yazan aynı kişi mi acaba diye düşündürüyor. Başta çok üzerine gitmişsin anlayışlı davranmamışsın ama normal bir dönemden geçmiyorsun bunu hesaba katmalı, ona da böyle söylersen bir sorun kalmaz bence💟
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama ağzına sağlık diye geçirdim okurken çocuğun yazdıklarını. Gerçekten çok yanlış davranmissin. Biraz kendine hakim olmaya kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış bence yoksa uzun sürmez nisanın bozulması. Yalnız kalır daha çok bunalıma girersin
00 YorumlaBu çocuk haklıyken haksız durumuna düşmüş aslında. Ne güzel oskarlık bir performans sergiliyormuş ama sonunda batırmış. Hem de bayağı batırmış. Sinirleri yıpranmış olabilir belki ama yine de s***** ol git çok fazla Sen bulunmaz Hint kumaşı değilsin gitsen kal demem dünyada bir tek sen yoksun cümleleri falan resmen tüy dikmiş yani. Bundan sonraki Her kavgada bu tarz sözleri duyacaksın Geçmiş olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama haksızsın. Ben sevgilime kolay gelsin derim onun yazmasina bırakırım. En fazla asla böyle sık boğaz etmem. Tavrın çok çocuksu. Adam ne guzel tatlı tatli anlatmış ne var anlayışlı olabilirsin en son bayaaaaa sinirlendirmisin. Önce aslan gibi kükremisin sonra kedi gibi olmusun 😅🤭
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ediyorum güldüm ölmekten kız haklı sicarken bile aramaliydi aşkım. simdi siciyorum gorumu siliyorum şimdi kolezete bastım şimdi ellerimi sabunluyorum yemekte kurufasulye vardı dayanamadim. iki tabak yedim şimdi sabunların ellerimi yıkadım. pecetede bitmiş pantolona silsem ayıp olur mu aşkım akşam yemek yemeyelim ben bir daha bugün sicmak istemiyorum 🤣😂🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim ben bile çok sinirlendim. İnsan 1 kere de anlamalı, 5-10 kez anlatınca değil.
Kaybın olabilir ama bunu ilgi bekleyerek dindiremezsin. Az anlayışlı davranıp, akşamı bekleyebilirsin. Zor ise, sende bi' uğraş tut.
Allah sabır versin, gani gani rahmet eylesin...00 Yorumla
+1 yıladam haklı sana anlatmaya çalışmış ama anlamamışsın burada yapman gereken tamam canım müsait oldukça yaz demek olucak konuşmaya ihtiyacın varsa da başka birileriyle konuşabilisin ada keyfiye konuşmamazlık etmiyor o da üslubuna dikkat edebilirdi onun da haksız olsuğu konu bu ama %90 sen haksızsın
00 YorumlaBen burada sadece karşı taraf küfür kullandığı için haksız derim, genel olarak haksız ve anlayışlı olmayan seni görüyorum üzgünüm biraz daha anlayışlı olsan karşı taraf sana daha çok zaman ayıracak ayirmayada çalıştığını görüyorum mesajlarda ne kadar doğru ise. Ayrıca bütün olayları ayrılmaya bağlamak çok daha yanlış küfür hariç karşı tarafın dediklerine katılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAblam müdürün yanında telefonla uğraşmasın bir zahmet, adam sonuna kadar haklı sadece küfür etmesi yanlış ama o durumda benim de öyle bir patlama yaşama potansiyelim var, hayır iş yerini ne zannediyorsun da hiçbir patron çalışanı telefonla uğraşıyor diye kızmaz demişsin burası Türkiye nefes alıyorsun diye azar işitiyorsun, çalışmak zannettiğin kadar toz pembe birsey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani vaktim yok diye üsteleyerek açıklama yapmış gayet tatlı bir dille ama buna rağmen inatla üzerine gidilmiş.. Bana göre vakit olmadı mı olmuyor bu kadar basit.. Yani hepimizin kendisine göre yoğunlukları var.. Bu yüzden anlayışlı olmak gerek.. Her dakika iletişim kurmak da mümkün olmuyor.. Keyifli günler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı sana müsait değilim demiş ama sen arada ara demişsin hakaret edince insan gibi müsait değilim desene demişsin komik yani adam anlatmış sen anlamamışsın bence sen anlayışsız birisin okuyunca anlarsın zaten ama sen adamın o kadar güzel insan gibi yazmış okusana kız
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bana yazarmısın rica etsem bence çok zor duruma düşürmüşsün kendini adam ona değer vermediğini düşündü baksana
+1 yılAhahahaah adam yerden göğe kadar haklı. İşi olduğunu belirtmiş güzel bir dille yazmış. En son lan canım diye başlayan mesajda koptum gülmekten gerçekten çok haklı adam. Bak benim mesajıma bir ay sonra döndüğü için ben nirvanaya eriştim buda oldum bu yüzden hiç etkilemiyor beni geç cevap vermesi birinin
00 Yorumlasen haksızsın benim de 2 senelik bir ilişkim var ve günde sadece topu topu yarım saat bir saat yazıştığımız olurdu işe gidiyor diye anlayış gösterirdim bak ben bile staj yaptığımda telefonu rahatça elime alamazdım sevgilinin böyle üstüne gelmeye devam edersen bir gün patlar şimdiden dur ve ayrıca sevgiline sürekli işte giderim böyle olur şöyle olur demen sadece ego tatmininden ibaret narsist misin
00 Yorumla
+1 yılSadecene yarisina kadar okuyabildim yanlis anlama kusura bakma ama ben olsam daha yarisinda isyan bayragini cekerdim sen ya adamin isten olmasini istiyorsun ya da cinnet gecirmesini bukadarda sikilmaz ki canim adam sonuna hakli hakaret etmese yine iyimis ama yinwde haklo
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun adama valla ne yapacaktı senin saçma sapan tribini mi cekseydi. İşten sonra ilgilenmese amenna ama iş yerinde ben olsam bende yazmam hele ki yeni girmişim biraz kafa ya ne bu sen trip atmaya bahane aramissin. Sizden olmaz ama soyleyeyim evlilik kolay değil iyi nişanlanmissiniz
00 YorumlaAllah adama sabır versin derim. Zaten kardeşim mola da sana zaman ayırıyor ve ısı yeni. Sen de kalkmışsın adama neler söylüyorsun. Tamam küfür edemez veya argo kullanamaz ama iş yeji stres vardır sende üstüne binme. Karşıt cins milleti her şeyi allı pullu sanıyor. Beşten sonra ararım demiş işte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAh keşke bu tutum üzerinden yaklaşma olmasaymış iletişim kazaları kırıcı dueum olmazmış senin hislerin baya yoğun ek olarak da o anlık başka bir mod etkisiylede böyle davranmış olabilirsin ama nişanlında haklı bıçağı kemiğe dayamışsın daha önceki iletişimleriniz nasıl bilmiyorum ama kendisine ufak tefek ikna yöntemleriyle durumu düzeltip yeni çizgi oluşturabilirsin mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sabırlı çocukmuş o ağız dolusu küfrü ettiği mesaja kadar kalbim sıkışarak okudum. Fazlasını Bile halletmişsin. Eğer ciddi bir ilişki için yeterli olgunluğa erişmediysen, birisiyle nişanlılık evlilik vs düşünme hiç. Noldu küfürü yiyince akşam sakince konuşuruz demeye başladın. Bunu yapma kendine de yapma karşındaki insana da yapma yazık ya.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu an başka birinin yaptığını görünce o kadar bana aptalca geldi ki yani dedim ki bu kız neyin kafasında ama sonra düşündüm Aynısını ben de yapıyordum ve Terk Edildim Benden sana tavsiye için içini yiyor Tabii ki yazmadığı Saniyeler sürekli Neden yazmıyor falan diye düşünüyorsun ama ama seninki Gerçekten sana karşı çok iyi yaklaşmış ben ilk soruşum da direkt sert tepki alıyordum yani öp başına koy ve böyle sık boğaz etme çünkü kaçar Yani sen de bir laf ediyorsun giderim ederim diye git dediğinde de özür dilerim hemen tutuşmalar niye böyleyiz Ya biz niye böyleyiz
04 Yorumla- +1 yıl
İkizimm❤️😂
Cevap sahibi+1 yılSonumuz benzemez inşallah zor ama tut kendini Çünkü belli seviyor seni yani değer veriyor çileden çıkarma Çünkü soğuduklarında bir daha geri olmuyor hiçbir şey
- +1 yıl
Yok konuştuk yanındayım şu an. Öpüstük barıştık. Bundan sonra kendime çeki düzen vericem
Cevap sahibi+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhangi bi işte çalıştın mı daha önce? Çalıştıysan "hiçbir müdür çalışanı telefonla oynuyor diye azarlamaz" gibi ütopik, saçma bi şey söyleyebileceğini düşünmüyorum çünkü. Hangi dünyada yaşıyorsunuz, adam çalışırken oturup senle mi muhabbet edecek karşısında müdür dururken? Babanı kaybettiğin için üzüldüm, başın sağ olsun ama bahane bunlar, sen de biliyorsun. Fazla bile dayanmış, dar edersin sen dünyayı ona aman ablam yapma.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 😊
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çocuk %100 haklı güzelce anlatmış sen anlamak mı istemedin mal olduğundan mı anlamadın bilemem. Hangi iş olursa oldun işin başında telefonla vakit geçiren insanları kimse sevmez ve çocuk işe yeni girmiş işinden olmak istemiyor. Çocuğa yazık gerçekten senin gibi biriyle evlenmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun sende adam orada müsait değilim diyor hala bana daha uzun vakit ayır sürekli konuşalım derdindesin üstelik yeniymiş iside tamamen haksızsın o adamın yerinde olsam ayrılırdım senden kendini hint kumaşı sanma biraz anlayışlı ol senin gibi 7/24 evde boş boş pineklemiyor adam
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılYemin ediyorum adamın son 3 mesajını okuyunca içimin yağları eridi. Hayatımda bu kadar haklı bir erkek serzenişi görmedim. Kusura bakma da adamı bu raddeye getirmek için elinden gelen her şeyi yapmışsın.
31 Yorumla- +1 yıl
Hele adam senin blöfünü yemeyince verdiğin o masum tepkiler beni benden aldı. Sizin gibilere müstehak çünkü.
+1 yılHakaret etmesi doğru değil evet, senin yaptığın da doğru değil. Bu ilişki hala devam ediyor mu ediyorsa neden ediyor mesela? Bak terk ederim diyorsan neden U dönüşü yapıyosun? Nerden baksan tutarsızlık
11 Yorumla- +1 yıl
Terkederim filan onları sinirle dedim. Soruyu güncelledim durumu anlattım. O durumdan dolayı böyleyim bu aralar ben
HHahahsgx nişanlına bayıldım adam ya. Adam öz güvenli ve sinirli benim erkek versiyonum ama seni o kadar seviyor ki bu karakterde biri başta seni baya alttan almış yedin şimdi o cümleleri hoş mu oldu? 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Senin erkek versiyonun olabilir. Küfür etmesi zoruma gitti. Ben tek kelime küfür etmedim.
+1 yılBulunmaz hint kumaşı değilsin çocuk haklı sen gitsen senden iyisini de bulur uzun da sürmez seviyorsanız yormayın insanları yormadan sevin darlamayın gitmekle tehdit sen kim oluyorsun da ediyorsun adamın işi gücü var
13 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek arkadaşına veya nişanlına trip atmaz mısın? İlgi istiyorum bir kadın olarak bundan doğal ne var?
- +1 yıl
Beybi benim nicki görmedin heralde jskdks
- +1 yıl
Adam zaten molada arıyor daha ne yapsın ya ne güzel işte 10 dk da olsa sesini duymak istiyor
- Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat