Ben kimseyi bilmiyorum tahmini yargım kadınların daha fazla ifşaya meyilli ve fesat oldukları. Kendi adıma dediğim gibi mutfağımdaki fesleğene bile tek kelime etmem. Zaten artık hediye gelen çiçeklere dinleme cihazları koyuyorlar 😬😬
Erkekler daha çok yapıyor diye düşünüyorum. Çünkü kızlar daha çekingen toplum yapısı bakımından. Fakat erkeklerin ortamı o kadar pisjen bunu paylaşmaları son derece... Ca geliyor. Çünkü harbi pis muhabbetler döner. Bir erkek bunu göze alarak sırtlanların yanında o belgeseli anlatmamalı.. Anlatan sevmiyordur. Kadınlar anlatınca sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Çünkü karşılarında sırtlan olmuyor. Tamamen bilgi alışverişi amacı taşıyor.
Genelde kızlar anlatırsa kötü bir niyetle anlatmıyor gidiyorsun birisini seviyorsun için içine sığmıyor gidiyorsun bahsediyorsun işte bak böyle biri var beni mutlu ediyor hani dayanamıyorsun gidiyorsun anlatıyorsun ama erkekler böyle yapmıyor işte şöyle biri var ben bunu böyle yapacağım şöyle yapacağım film çekeceğiz sonra bunu internete atacağım vs erkekler pislik yapıyor kızlar daha masum yaklaşıyor
ya kadınların ağzı çok gevşek bu konuda arkadaş da dğeil kimi o kadar * ki bir gün tanıdğı insana yatak amcerasına akdar anlatıyot. ben ağır ketumum bu konuda
Erkkeler kadını hele de sevdikleri kadını sahiplendikleri için elbette anlatmıyorlar. Bir de bu konuda ancak çok iyi dostlarına belki hafif çıtlatırlar.
ilişki tarafını erkek ifşalıyorsa bu kadına sahiplenme amacıyla yapılıyordur. bakın bu kıza asılmaya yeltenmeyin onunla ben ilgileniyorum o benim demeye getirir. kadınların ilişkilerini ifşalaması da belki aynı nedenden dolayı olabilir veya kızsal duygularla da olabilir bilemedim
Her iki tarafında masum olduğunu düşünmüyorum. Tek bildiğim nokta anlatılan ifşa edilen ilişkilerin ileriye dönük büyük bir sıkıntı yaratacağı gerçeği. Yaratılan ilişkinin başında anlatılan şeylerin, ilişkinin ciddileştiği noktalarda insanın aklında "ulan neden anlattım ben bunları buna" demesiyle devam ediyor. Özel olan özel kalmalı.
Eski sevgilim tartışmalarımızı hep gidip arkadaşlarına anlatmıştı sonra arkadaşları da o seni hak etmiyor diye aklına girdiler halbuki tartışmalarda ben haklıydım kendisi bile söylüyordu. Arkadaşları da aklına girince ayrıldı benden.1 ay sonra pişman oldu arkadaşlarıyla küstü benle barışmak istedi ben de reddettim.
İlişkinin durumuna göre degisir. Zengin av bulmuş evlilik dışı ilişki yaşayan gold digger tipler ve normal evli kadınlar ilişkilerini ifsalama yaparlar. Erkekler de evlilik dışı ilişkilerini anlatırlar karısıyla ilişkilerini anlatmazlar.
Tecrübe diyelim. Kolay kolay bir erkek ilişkisini anlatmaz. Hele ki özelinden hiç bahsetmez. Anlatıyorsa adamlığını sorgulamak gerek.
Kadınlar bu konuda oldukça rahat. Kendi aralarında konuşuyorlar. Birçok kız arkadaşımın grup sohbetlerini görmüştüm. Bundan ziyade zaten çoğu kadın kendi de söylüyor.
Hatta bir tanesinin ciddi ilişkisi de var ve bu işleri "kaçamak" adı altında yapıyorlar. Ona "sevgilin aynısını sana yapsa ne düşünürdün?" diye sorduğumda aldığım cevap "ben onun öyle bir şey yapmayacağını biliyorum" oldu. Doğru düzgün cevap bile veremiyor ama yaşamak istemediği bir şeyi başkasına yaşatıyor. Benim en çok istediğim şey sevilmek ama imkansız, fakat Allah tipi, boyu poslu öylelerine veriyor. Benim ne suçum vardı ki? Hahah
Kimse özelini ifşalayamaz kafasındakine saygısı varsa zaten bunu istese de yapamaz ama bazı konular konuşulabilir. Şimdi ben burdan uçup beynine giriyorum diyorum ki bu çocuğa özelden bahsetme tepki verme az çok senin özelini biliyor ifşa ettirme kendini kız/erkek aynı burası asla değişmez burası dünya da en özel yer ☆♡☆
Biz kadınlar mutluluğumuzu da sıkıntılarımızı da paylaşmayı daha çok seviyoruz sanırım. Bir de en yakın arkadaş söz konusuysa aldığımız nefesin sayısına kadar söyleyebiliyoruz.
Kadınlar olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkeklerin çoğu abazan olduğu için ve bu kimseler, arkadaşlarını iyi tanıdıkları için ilişkilerini kızlar kadar kolay ifşa etmeyebilirler.
Kim iki kişi arasındaki özeli paylaşırsa karaktersizdir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel bir ilişkiyse kadınlar anlatır cinsel yaşam da dahil. Ama öylesine bir ilişkiyse de erkekler daha çok anlatır. O yüzden zaten kadınlar öylesine bir ilişki yaşamaya daha çok korkar.
Nokta atışı cevaplıyorum. Dikkat. Eğer ilişki kaçamak ise , yani devamlılık yok , olmayacak veya süreli ise , üçüncü kişilere çok rahat iletilir. Amaaaa İleriye yönelik süreklilik var ise , kimselere gitmezzzz
Hergun bir kadın cinayeti çocuk ve hayvan tecavüzü canlı bombalar şehitler ilaçlarını alamayan sma hastası bebekler ve bir çok şey varken konuştuğumuz konu yatak odası sırları özeller afferin bize bı yerler yanarken birileri saçını tarar makyaj yaparmış kimse kusura bakmasın üstüne alınmak isteyen alinabilir
İfşalayan en adi şerefsizdir. Bunun cınsiyetı olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar birbirleriyle yatak odası dahil her şeyi en ince detaya kadar paylaşır erkekler öyle değil daha kapalıyız biz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çağımızda kadınların sevgililerin uzuv boylarına kadar paylaşıp en kısa olanlıyı sevgilisinden ayırıp yenisini aradıkları biliniyor... Ne diyeyim herkese idealindeki kişiyle mutluluklar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence erkekler ; kanka yengeni aldım önce d*malttım sonra 2dk 25 saniye böyle yapıp sırt üstü y*tırdım sonra böyle böyle diye diye her karesini anlatan arkadaşlarım var. Israrla kardeşim ben bunu bilmek zorunda mıyım diyorum ama anlatmaya devam ediyorlar her erkek yapıyor neredeyse ben mesela ahlaki görmediğim için yapmıorm