Kızlar bu doğru mu😅 sevgilisiyle yaşadığı özel anları sorunları kısaca özel kalması şeyleri arkadaşlarıyla erkekler mi daha çok paylaşıyor yoksa kadınlar mi
İlişki özelini arkadaşlarıyla kızlar mı daha çok paylaşıyor yoksa erkekler mi?
çevremdeki kızların anlattıklarına göre, evli barklı kadınlar bile yataklarına kadar kadın arkadaşlarına anlatıyormuş pek çok yerde.. erkek ise , sevdiği zaman çok ketum olur.. sevdiği kadınla olan cinsi ya da özel münsabetlerini kimseler bilmesin ister.. sessiz kalır bu konuda.. ama sadece takıldığı bir kız ise.. cümle aleme anlatır pek çok erkek..
gördüğüm kadarıyla erkekler acısını daha çok paylaşıyor mutlu olunca değilde üzgün olunca en yakın arkadaşlarına bahsetiyorlar banada anlatmışlardı oradan bliyorum
Birkac yil once ist. da sakin bir cafede oturuyorum. 2 tane takim elbiseli adam oturdu. Biri basladi karisi hakkinda konusmaya "Meltemmm tammm pacozz. Iste de evde de. Oglum bile farkinda anne ruh sur diyor" diye basladi ve bitmek bilmedi. Ve zor tuttum kendimi adamla kavga etmemek icin😂 erkeklere hic yakismiyor
Çok karşı geldiğim ve sevmediğim bir durum bu.. Benim özelim bana öZeldir , bunu 2. Şahısa anlatmak saçma. Gelir her zaman, yaşadığım şeyi öğrenmek ona ne fayda sağlayacak.. ya da kimsenin gerçek niyetini bilemezsin kimsenin EGO’sunu kendi özelimde dolduramam
genelleme yapmamak gerektiğini düşünüyorum. biraz yapıyla alakalı bence. etrafımda sevgilisiyle yaşadıklarıyla ilgili ağzını bile açmayan erkekler de var aaa o kızla yattım kalktım diyen erkeklerde. özelini saklayan kızlar da var herkese anlatan kızlar da
Bende paylaşmıyorum sevgilimle olan konuşulan olaylar bizde kalır kız arkadaşlarımla paylaştığım zaman tabi ki iyiliğimi istiyorlar ama kafamı karıştırıyorlar ve anlattığım kadarını bilmeleri yeterli diye düşünüyorum
Kesinlikle kızlar :) erkekler çok fazla bu muhabbetleri sevmezler en fazla tek gecelik ilişkilerini konuşurlar, ammma kızlar kocalarının performanslarını bile değerlendirmek çekinmezler kendi aralarında :)
Kızlar nerede ne soyleyecegini bilir ozelinin bı kısmını ayıklayarak arkadaşlarına anlatabilir. Fakat erkekler bu konu da odundur. Her şeyi düz bir şekilde anlatırlar. Bazen egolarini tatmin etmek için bile isteye yaparlar.
Bilmem ama hepde kadın olmaya bilir bazı erkeklerde çok dedikoducu ve şu vardır kadınlar dedikoduyu çok yaygın yaptıkları için duyulur erkekler ise aralarında konuşur ve kaaptırlar konuuu dedikodu yaptıkları bile anlaşılmaz
Genelde kız arkadaşların sık kullandığı sosyal medya türüdür. ( Kendi sosyal ağlarıdır. )
Jüri üyeleri oylamadan sana günaydın dahi yazılmaz..
Sağlıklı bir tutum değildir. Fakat yaygın bir davranıştır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar. Özellikle hafif olanlar adamın yatak performansını bile anlatıyor. Beyler tek gecelikilişkilerinizdede az kalite arayın ağızlarda sakız oluyorsunuz
bir yerde bir cümle okumuştum, sevgilisiyle arasında olanları üçüncü kişiye anlatan gerçekten sevmiyordur diye.. velhasıl cinsiyet ile degil de sevip sevmemekle alakalı bu durum bence..
Kesinlikle arkadaşlarım illa okutur ona buna şuna herhangi bir kız böyle böyle yazdı baksana oku öyle anlatayım falan Arkanızı sağlama alın beyler 2 düşünüp 1 söyleyin
Bu tarz şeylere çok karşıyım. Güven zedeleyecek şeyler yüzünden ilişki sarsılıyor zaten. Iki kisinin arasında olan iki kişi arasında kalmalı mahremiyet denen birşey var.
kardesım bu dogru bnım sevgılımın bı kız arkadası evlendı ve kocası ıcın erotık shopdan bıseyler almıs benım kıza atmıs bunı bnım kız bana anlatıyo bu kızlardan her sey beklenır knk dıklat et
Kızlar bence daha çok paylaşır destek veya yardım almaımiçin ama adam dediğin bir kızla yaşadıklarını başka ortamlarda anlatmamalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya her ikisi de paylaşıyordur. Benim sevgilim olduğunu bile çok sonradan konusu geçerse öğreniyorlar o ayrı Ama asıl önemlisi erkeğin biriyle yaşadığı cinsel ilişkisinin erkek arkadaşlarınca bilinmesi. :/
Güvenle ilgili bir durum söz konusu değil mesaj attığın kişiye niye güvenirsinki o senin neyin oluyo veya sen onun için ne oluyorsun? Arkadaslimizla tabiki paylasicaz böyle konuları fikir alıcaz
En İyi Cevaplar